- 25 Haziran 2018
- 413
- 1.220
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Önceki konularını okudum o çocuktan bir b.k olmazdı. 1. Kiminle ne yapacağını anneciğine soran bir sünepeden bir yol olmaz. 2. Geriye kalan tarafları da ofsayt zaten. Bir de bu tip dindar geçiniyordu sanırsam? Zaafı sevgisi olan kız görünce çıkar elde edeyim ama sonra 5 vakit namazdayım diyip dindar olayım yok öyle.
Bu çocuk için hayatımdan harcadığım şu 3 dkya acıyorum sen de bırak artık düşünmeyi Allah aşkına bu sünepenin neresini sevdin????
Hayatım ilişkiler üzerine kurulu olsa bu zamana kadar elde ettiğim başarıları elde edemezdim herhalde? Ya okuduğunuzu anlama probleminiz var ya da okumadan içinizdeki negatifliği kusmaya yer arıyorsunuz.
Ne yazmışım? O kişiye hayatımdan çıkaralı aylar oldu. Hayatımda büyük çaplı değişiklikler yaptım, yapıyorum. Sadece kendimce geçmişi değerlendirdim, düşündüm. Bu ilişkinin bu şekilde olmasının sebebi ben miyim diye..Kendi hemcinsime negatif yorum yapmam, sadece sizin istediginiz yorumlari yapmiyorum diye beni okudugumu anlamamakla vb seylerle damgaliyorsunuz. Siz akillanmazsiniz
Adamın nasıl biri anladığın halde karşı çıkıp onunla ilişki yaşayan sensin.Neden diye soracağım o halde.
Ne yazmışım? O kişiye hayatımdan çıkaralı aylar oldu. Hayatımda büyük çaplı değişiklikler yaptım, yapıyorum. Sadece kendimce geçmişi değerlendirdim, düşündüm. Bu ilişkinin bu şekilde olmasının sebebi ben miyim diye..
Ben ona aşık olmuştum. Sanırım onun kendinde bile göremediği güzellikleri buldum, keşfettim onda. Benim de aşık olduğum adama dokunmak hoşuma gitti. Ne yapsa hep bir bahane bulmaya çalıştım. Çünkü bu adam masumluğuyla beni kendine aşık etmişti.Evet sizsiniz, cocugun sizin hayatiniza olumlu anlamda kattigi hic birsey yok, sizi mutlu etmiyor, bahanelerle kaciyor ne zaman cinsellik istese sizin zaafinizi kullaniyor bu kadar basit. Sanirim ortak bir paylasimda bulundugunuz tek sey cinsellik. Ismini hatirlamiyorum bir arkadas boyle adamlara anca meze olursun demisti, kendisine katiliyorum. Ama sen bundan hoslaniyorsan sana da saygi duyarim
Sana hak veriyorum. :)Evet sizsiniz, cocugun sizin hayatiniza olumlu anlamda kattigi hic birsey yok, sizi mutlu etmiyor, bahanelerle kaciyor ne zaman cinsellik istese sizin zaafinizi kullaniyor bu kadar basit. Sanirim ortak bir paylasimda bulundugunuz tek sey cinsellik. Ismini hatirlamiyorum bir arkadas boyle adamlara anca meze olursun demisti, kendisine katiliyorum. Ama sen bundan hoslaniyorsan sana da saygi duyarim
Dini yorum yapmqk neden yasak uye oldugumdqn beri bu sekilde uyarilar goruyorum...Konuya dini yorumlar yazmadan cevap verelim olur mu
O zaman maksat sadece konu açmak oluyorBen ona aşık olmuştum. Sanırım onun kendinde bile göremediği güzellikleri buldum, keşfettim onda. Benim de aşık olduğum adama dokunmak hoşuma gitti. Ne yapsa hep bir bahane bulmaya çalıştım. Çünkü bu adam masumluğuyla beni kendine aşık etmişti.
Aşk bitti. Sadece geçmişi irdelerken hakikaten de kötü biri miydi o diye düşündüm ya da hormonlarının etkisi altında kalmış büyümemiş bir erkek çocuğu mu diye.. Sizin ya da benim vereceğim cevaplar hiç bir şeyi değiştirmeyecek. Ben önüme bakacağım.
Sizin benimle alıp veremediğiniz ne? Her konuma agresif yorumlar yapmaktan kendinizi alıkoyamadığınıza göre hayli geçerli bir sebebiniz olmalı.O zaman maksat sadece konu açmak oluyor
Çünkü bu siteyi sadece İslam dininden insanlar değil ,Hristiyan,Ateist,Deist ve sayamayacağım bir çok dine mensup insanlarda kullanıyor. Herkes kendi dinini savunsa ortalık karışır,sürekli kavga çıkardı. Müslüman olan birine Yahudi birinin fikirleri uymaz (mesela) herkes kendi dinini savunmaya kalkarsa kavga eksik olmaz. O yüzden Müslüman da olsanız dini yorumunuzu kendinize saklamanız gerekiyor aksi halde ban/uyarı/ceza alabilirsiniz. @Mune abla daha iyi açıklarDini yorum yapmqk neden yasak uye oldugumdqn beri bu sekilde uyarilar goruyorum...
Pardon ??? senin “istediğin cevapları vermeyenlere” karşı hıncın ne ???Sizin benimle alıp veremediğiniz ne? Her konuma agresif yorumlar yapmaktan kendinizi alıkoyamadığınıza göre hayli geçerli bir sebebiniz olmalı.
Ben ona aşık olmuştum. Sanırım onun kendinde bile göremediği güzellikleri buldum, keşfettim onda. Benim de aşık olduğum adama dokunmak hoşuma gitti. Ne yapsa hep bir bahane bulmaya çalıştım. Çünkü bu adam masumluğuyla beni kendine aşık etmişti.
Aşk bitti. Sadece geçmişi irdelerken hakikaten de kötü biri miydi o diye düşündüm ya da hormonlarının etkisi altında kalmış büyümemiş bir erkek çocuğu mu diye.. Sizin ya da benim vereceğim cevaplar hiç bir şeyi değiştirmeyecek. Ben önüme bakacağım.
Sana hak veriyorum. :)
Siz sorduğum konuyla ilgili fikrinizi beyan etmediniz ki. Bana canım sıkılmış, konu açmışım gibi bir muamele yapıyorsunuz.Pardon ??? senin “istediğin cevapları vermeyenlere” karşı hıncın ne ???
3 kuruş etmeyen adamları hala dert ettiğin için , hayatını ona göre planladığın için sorumlu sensin
İlk attığım mesaj ve senin bu mesaja verdiğin cevap ???Hayatımı ona göre planladığımı nereden çıkardınız?
Sadece ilk başlarda tanıdığım o çocuğun kötü birisi olduğunu kabullenemiyorum. İçindeki iyiyi görmek istiyorum.
Dini yorum yapmqk neden yasak uye oldugumdqn beri bu sekilde uyarilar goruyorum...
Teşekkür ederim güzel yorumun için.X kisisine ayırdığın zamana yazık bence hala kendini sorgulamaktasın acaba şöyle olsa böyle olur muydu diye...Defolup gitmiş hayatından serseri daha ne istiyorsun...mutlu ol...
Adam bahane ariyor. Öyle birsey dedigini de hic zannetmiyorum.Acaba annesi gerçekten istemiyorum dedi mi? Belki o da yalandır.
Boynu mordu bayağı.Adam bahane ariyor. Öyle birsey dedigini de hic zannetmiyorum.