Her Şeyin Sorumlusu Ben Miyim?

Önceki konularını okudum o çocuktan bir b.k olmazdı. 1. Kiminle ne yapacağını anneciğine soran bir sünepeden bir yol olmaz. 2. Geriye kalan tarafları da ofsayt zaten. Bir de bu tip dindar geçiniyordu sanırsam? Zaafı sevgisi olan kız görünce çıkar elde edeyim ama sonra 5 vakit namazdayım diyip dindar olayım yok öyle.

Bu çocuk için hayatımdan harcadığım şu 3 dkya acıyorum sen de bırak artık düşünmeyi Allah aşkına bu sünepenin neresini sevdin????

Ayakta alkışlıyorum :KK9::KK9::KK9::rapci:

Hayatım ilişkiler üzerine kurulu olsa bu zamana kadar elde ettiğim başarıları elde edemezdim herhalde? Ya okuduğunuzu anlama probleminiz var ya da okumadan içinizdeki negatifliği kusmaya yer arıyorsunuz.

Kendi hemcinsime negatif yorum yapmam, sadece sizin istediginiz yorumlari yapmiyorum diye beni okudugumu anlamamakla vb seylerle damgaliyorsunuz. Siz akillanmazsiniz

Kendi hemcinsime negatif yorum yapmam, sadece sizin istediginiz yorumlari yapmiyorum diye beni okudugumu anlamamakla vb seylerle damgaliyorsunuz. Siz akillanmazsiniz
Ne yazmışım? O kişiye hayatımdan çıkaralı aylar oldu. Hayatımda büyük çaplı değişiklikler yaptım, yapıyorum. Sadece kendimce geçmişi değerlendirdim, düşündüm. Bu ilişkinin bu şekilde olmasının sebebi ben miyim diye..

Neden diye soracağım o halde.
Adamın nasıl biri anladığın halde karşı çıkıp onunla ilişki yaşayan sensin.
İlişki yaşamak kötü birşey değil,bende yaşıyorum fakat hakettiğini bildiğim kişiyle,bana değer veren kişiyle.
O yüzden buna karışamam. Senin dışarıda oğlanın boynunu morartmaman gerekiyordu,onunda ana kuzusu olmaması.
Karşılıklı hatalarınız var,onun seni kullanması,seninde buna izin verip ona değer vermen.
Ha önceki konularında intikam planı yapmışsın daha sonra unuttum demişsin başka biri var demişsin şimdi de bu adam hakkında konu açmışsın.
Demekki hala düşünüyorsun onu.
Bu ana kuzusu ezik insanı düşünmen bile hata. O yüzden iki tarafta hatalı.

Ne yazmışım? O kişiye hayatımdan çıkaralı aylar oldu. Hayatımda büyük çaplı değişiklikler yaptım, yapıyorum. Sadece kendimce geçmişi değerlendirdim, düşündüm. Bu ilişkinin bu şekilde olmasının sebebi ben miyim diye..

Evet sizsiniz, cocugun sizin hayatiniza olumlu anlamda kattigi hic birsey yok, sizi mutlu etmiyor, bahanelerle kaciyor ne zaman cinsellik istese sizin zaafinizi kullaniyor bu kadar basit. Sanirim ortak bir paylasimda bulundugunuz tek sey cinsellik. Ismini hatirlamiyorum bir arkadas boyle adamlara anca meze olursun demisti, kendisine katiliyorum. Ama sen bundan hoslaniyorsan sana da saygi duyarim

Evet sizsiniz, cocugun sizin hayatiniza olumlu anlamda kattigi hic birsey yok, sizi mutlu etmiyor, bahanelerle kaciyor ne zaman cinsellik istese sizin zaafinizi kullaniyor bu kadar basit. Sanirim ortak bir paylasimda bulundugunuz tek sey cinsellik. Ismini hatirlamiyorum bir arkadas boyle adamlara anca meze olursun demisti, kendisine katiliyorum. Ama sen bundan hoslaniyorsan sana da saygi duyarim
Ben ona aşık olmuştum. Sanırım onun kendinde bile göremediği güzellikleri buldum, keşfettim onda. Benim de aşık olduğum adama dokunmak hoşuma gitti. Ne yapsa hep bir bahane bulmaya çalıştım. Çünkü bu adam masumluğuyla beni kendine aşık etmişti.
Aşk bitti. Sadece geçmişi irdelerken hakikaten de kötü biri miydi o diye düşündüm ya da hormonlarının etkisi altında kalmış büyümemiş bir erkek çocuğu mu diye.. Sizin ya da benim vereceğim cevaplar hiç bir şeyi değiştirmeyecek. Ben önüme bakacağım.

Sana hak veriyorum. :)

Ben ona aşık olmuştum. Sanırım onun kendinde bile göremediği güzellikleri buldum, keşfettim onda. Benim de aşık olduğum adama dokunmak hoşuma gitti. Ne yapsa hep bir bahane bulmaya çalıştım. Çünkü bu adam masumluğuyla beni kendine aşık etmişti.
Aşk bitti. Sadece geçmişi irdelerken hakikaten de kötü biri miydi o diye düşündüm ya da hormonlarının etkisi altında kalmış büyümemiş bir erkek çocuğu mu diye.. Sizin ya da benim vereceğim cevaplar hiç bir şeyi değiştirmeyecek. Ben önüme bakacağım.
O zaman maksat sadece konu açmak oluyor

Dini yorum yapmqk neden yasak uye oldugumdqn beri bu sekilde uyarilar goruyorum...
Çünkü bu siteyi sadece İslam dininden insanlar değil ,Hristiyan,Ateist,Deist ve sayamayacağım bir çok dine mensup insanlarda kullanıyor. Herkes kendi dinini savunsa ortalık karışır,sürekli kavga çıkardı. Müslüman olan birine Yahudi birinin fikirleri uymaz (mesela) herkes kendi dinini savunmaya kalkarsa kavga eksik olmaz. O yüzden Müslüman da olsanız dini yorumunuzu kendinize saklamanız gerekiyor aksi halde ban/uyarı/ceza alabilirsiniz. @Mune abla daha iyi açıklar

O zaman kolay gelsin

Sana hak veriyorum. :)

Mantigi ile dusunen her kadin birbirine bu konuda hak verecektir, o kacinilmaz :)

3 kuruş etmeyen adamları hala dert ettiğin için , hayatını ona göre planladığın için sorumlu sensin

Hayatımı ona göre planladığımı nereden çıkardınız?
Sadece ilk başlarda tanıdığım o çocuğun kötü birisi olduğunu kabullenemiyorum. İçindeki iyiyi görmek istiyorum.
İlk attığım mesaj ve senin bu mesaja verdiğin cevap ???

Evet bence sen konu açmak için konu açmışsın , buradaki cevapların da bunu gösteriyor

X kisisine ayırdığın zamana yazık bence hala kendini sorgulamaktasın acaba şöyle olsa böyle olur muydu diye...Defolup gitmiş hayatından serseri daha ne istiyorsun...mutlu ol...

Dini yorum yapmqk neden yasak uye oldugumdqn beri bu sekilde uyarilar goruyorum...

Bu forumda bir tek Müslüman kesim olmadığı için... Hristiyanlar da, Museviler de, ateistler de, deistler de, agnostikler de var. Hadi diyelim herkes burada Müslüman olsa bile o zaman dahi belirgin farklılıklar oluyor. En basiti burada Sünni mezhebinden olan da vardır, Alevi mezhebinden de, Şafi mezhebinden de... Herkes kendi inancına göre cevap yazarsa burada bir başkası der ki "Hayır benim mezhebime/dinime göre bu doğru değil" der ortalık karışır, zira inançta herkesin kendine ait doğruları vardır. Dolayısıyla dini inancınızla bağlantılı fikirlerinizi kendinize saklamanız forum kuralı olarak belirlenmiştir.

X