Her Şeyin Sorumlusu Ben Miyim?

Sevmek sevilmek, güzel bir ilişki yaşamak istiyor olabilirsiniz ama doğru insan bu kişi değil maalesef, bir erkek daha ilk görüşmeye başladığı dönemlerde direkt ihtiyaçlarına getiriyorsa konuyu amacı güzel bir birliktelik yaşamak değildir, adam naif bile değil bodoslama amacını söyleyen bir tip, uzak durun bence.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz ve tavsiyeniz için.
Uzun süredir hayatımda değil. Hiç bir zaman hayatımda olmayacak da..
Sadece kafamdaki cevapsız sorulara yanıt almak için soluğu burada aldım galiba :)

Bir buluşmamızdan sonra eve boynunda morlukla gittiğinden, annesi 'O kızla görüşmeye devam edersen ölümü gör' diyerek yemin ettirmişti. O da annem istemezse görüşmeyiz deyip, 2 gün sonra benimle birlikte olmak için gelmişti.
Çocuk daha ilk konuşmaya başladığımız günlerde bile beni öpmek istediğinden, çeşitli ihtiyaçları olduğundan bahsetmişti.
Sizi sevdiği için arzulasa anlardınız bence. Sadece cinsel çekim var galiba adamda. Annesi morlukları görünce deseymiş keşke ihtiyaçlarım var anne diye. Terbiyesiz ayrıca MissCherryBlossom MissCherryBlossom dediği gibi sünepe.

Uzun süredir gelişme kaydetmiştim.
Son zamanlarda tamamen, her hücreme kadar hissettiğim (tabii bunlarda yakın bir arkadaşımın da etkisi çok çok çok büyük) şeyler bunlar aslında; Ben güçlüyüm. Önümde upuzun, harika bir hayat var. O sevilmeye değer biri değildi. Hatta arkadaşımın dediğine göre bu büyük sevginin onunla ilgisi yokmuş, benim kalbimin yüceliğinden, güzelliğindenmiş.
İstemiyorum onu.

Saydı/seydilerle hayat yürümez. Her zaman iyi ki deyin. İyi ki boynu morarmış ki sünepe bir yalancı olduğunu öğrendim demelisiniz.

adam kendi cinselliğini tatmin etmek için sizi kullanmış.ama çokk pişman olursun ilerde gerçekten sevdiğin aşık olduğun kişi çıkınca neyse allah akıl fikir versin sana

adam kendi cinselliğini tatmin etmek için sizi kullanmış.ama çokk pişman olursun ilerde gerçekten sevdiğin aşık olduğun kişi çıkınca neyse allah akıl fikir versin sana
Seviştiğim için akıl fikir verilmesi gereken kişi mi oluyorum?

Size ne sevişip sevişmemesinden insanların? İki taraf da istemiş sonuçta, ne kadar çirkin "kendi cinselliğini tatmin etmek" şeklinde yorumlamanız.

Ki burda kızcağızın sorduğu konu bu da değil, neden bunun üzerinde durma gereği görülüyor ben anlayamadım.

Ahh be guzel kardesim , buradaki kadinlar defalarca soyledi size.

Adam sizinle bir iliski yasamak istedigi falan yok. Afedersiniz ama adam cinsellim icin yaklasiyor size. Annesinin istemiyorum demesi falan da bahane. Adam bahane üretiyor.

Lutfen kendini suclamayi birak artik.

Size ne sevişip sevişmemesinden insanların? İki taraf da istemiş sonuçta, ne kadar çirkin "kendi cinselliğini tatmin etmek" şeklinde yorumlamanız.

Ki burda kızcağızın sorduğu konu bu da değil, neden bunun üzerinde durma gereği görülüyor ben anlayamadım.
Maalesef bizim ülkemizde çoğunluk olarak cinselliği sadece erkeklerin isteyeceği ve zevk alacağı düşünülüyor. Kadınlar için hiç bir anlamı yokmuş, bir şey ifade etmezmiş ve erkeklerimizi memnun etmek için cinsel eylemler içinde bulunurmuşuz gibi..

Ahh be guzel kardesim , buradaki kadinlar defalarca soyledi size.

Adam sizinle bir iliski yasamak istedigi falan yok. Afedersiniz ama adam cinsellim icin yaklasiyor size. Annesinin istemiyorum demesi falan da bahane. Adam bahane üretiyor.

Lutfen kendini suclamayi birak artik.
Acaba annesi gerçekten istemiyorum dedi mi? Belki o da yalandır.

Önceki konularını okudum o çocuktan bir b.k olmazdı. 1. Kiminle ne yapacağını anneciğine soran bir sünepeden bir yol olmaz. 2. Geriye kalan tarafları da ofsayt zaten. Bir de bu tip dindar geçiniyordu sanırsam? Zaafı sevgisi olan kız görünce çıkar elde edeyim ama sonra 5 vakit namazdayım diyip dindar olayım yok öyle.

Bu çocuk için hayatımdan harcadığım şu 3 dkya acıyorum sen de bırak artık düşünmeyi Allah aşkına bu sünepenin neresini sevdin????
+987646775

Hala akıllanmamam?

Evet akillanmaman

Belli ki takinti haline getirmissin ama hayatta sadece iliski dusunme disinda baska amacin ya da gayen var mi merak ediyorum. Eminim o cocuk bu tarz seyleri senin gibi dusunmuyordur, umursamiyordur bile... Deger mi? Degmez ama senin de bunu anlaman baya uzun zaman alacak ama cok pismanlik yasayacaksin

Evet akillanmaman

Belli ki takinti haline getirmissin ama hayatta sadece iliski dusunme disinda baska amacin ya da gayen var mi merak ediyorum. Eminim o cocuk bu tarz seyleri senin gibi dusunmuyordur, umursamiyordur bile... Deger mi? Degmez ama senin de bunu anlaman baya uzun zaman alacak ama cok pismanlik yasayacaksin
Hayatım ilişkiler üzerine kurulu olsa bu zamana kadar elde ettiğim başarıları elde edemezdim herhalde? Ya okuduğunuzu anlama probleminiz var ya da okumadan içinizdeki negatifliği kusmaya yer arıyorsunuz.

X