Her şeyin bir açıklaması var bu adamın, ben mı abartıyorum olayı ?

ben de '' ben demiştim '' demeyi sevmem ama ben demiştim

otelde kalmışlığım yok, mutlaka her kalanın kimlik ibraz etmesi zorunlu mu, iki kişilik odada falan da, yoksa sadece isim bildirmeye de itibar ediliyor mu. merak ettim, amacım nifak sokmak degıl. eşiniz doğru söylüyordur inş. her konuda.

Açıkça olayı oldugu gibi sormadım, tatil için gidecekmişim gibi sordum yoksa başka bir şekilde bana bilgi verecekleri sanmıyorum.

illaki iki kişinin de kimliklerini alıp kayıt yapıyorlar

benim de otele kalmışlığım yok, öyle bir ihtimal düşünmek istemiyorum zaten öyle bir ihtimal varsa er yada geç allah bunları önüme çıkardığı gibi onları da çıkarır, ben buna çok inanıyorum bir şekilde çıkarır.

Son düzenleme:

sizin eşiniz kadar kolay yalan söyleyen bir adamı absürt bir dizide falan izlesem, bu ne kadar gerçeklikten uzak bir karakter, bu kadarına da kimse inanmaz artık der ve kanalı değiştirirdim. senin bankacı geldi, bankacı adammış. adamın yaptığının ucunda ahlaksızlık, terbiyesizlik olmasa doğaçlama yeteneğini takdir edesim bile geldi, o derece.

bernce bunu bir erkege yaptır..sanki eşinmiş gibi konussun.rezervasyon yaptırmak istedigini soylesdin..bilgileri sorulunca da daha once de kalmıstım desin.bilgilerim kyıtta vardır desin..en mantıklısı bu bence canım:2:

Sadece ilk mesaja göre yorum yapıyorum ama sevgili konu sahibesi kusura bakma ama eşin seni gayette güzel yemiş. Sakın inanma attığı palavralara. Çantada keklik mi zannediyor seni nedir, mazeretlere bak ya, çocuk olsa güler yani o cinsten. Töbe töbe

Otel bu isimle birinin burda bir kaydı olmadığını söylediler, mesaj olayı da kanıtladım, ( eşimin telinden eşim atıyormuş gibi arkadaşına mesaj attım ) Arkadaşı da bankacının adam olduğunu belli etmiş mesajda. Beni çantada keklik olduğumu sanmıyor çünkü beni kolay kolay kandıramayacağını farkında, ama sanıyorsa da sorun değil çünkü bir gün gelir o keklik çantada durmaz olur biter.

tamam öğrendim burada sevindim halletmene

yeni konu açmayacam, zaten bu konuyu takip edenler devamı olduğunu anlayacaklar. Ben artık bıktım. Bir yalnışı düzeldi derken başka bir şey çıkıyor.
Adam şirket kutlamsına gidiyor. Gitmeden önce erkek geleceğini söz verip gidiyor. Ama gecenin 1 inde sarhoş bir şekilde geliyor. Neyse 40 yıllında sarhoş olmuş diye ( alışık olmadığı için zaten çarpmış ) üstüne gitmedim. Ama bu yetmiyormuş gibi iş yerindeki sür**** teki ( özür dilerim ama hak ediyor) gece saat 1'de cep telefonundan arıyor( eşimin evli olduğıunu biliyor )Eşim telefonu açamayacak durumda olduğu için teli ben açıyorum ve kadın şok oluyor tabi beklemiyordu böyle bir şey. Bana ben eşinin arkadaşını arıyordum ama yalnışlıkla eşini aradım özür dilerim diyor. Ben salağım ya güya bunu yedireceğim sanıyor. Eşime soruyorum neden arıyor bu saaatte bilmiyorum diyor. Ertesi gün işe gidip eşim bana diyor ki bunlar araba ile hep beraber dönmüşler,o kız ev anahtarı arabada unutmuş. İlk diğer erkek arkadaşı aramış ona ulaşamayınca eşimi aramış. Eğer bu doğruysa bana neden bunu telefonda açık açık söylemiyor da bana özür dilerim yanlışlıkla aradaım diyor. Ben bıktım artık, ne inanacağıma şaşırdım.Hep beni onursuz, aşalık insanlarla muhattap bırakıyor. Yalnışları ila boğuşmaktan da sıkıldım. Şeytan diyo bas tekmeye gitsin ama diğer tarftan yaptığım fedakarlığımın, verdiğim yılların, değerin, süpürge ettiğim saçımın değerini bir s**** eline bırakmak istemiyorum. bu kadar kolay olmamalı.

Son düzenleme:

valla ne denmeli bilmiyoprum ki..bosan desem olmaz bosanma desem hiç olmaz...iki ucu b.lu degnek ...sen de bir s..ge meydanı bırakmak istemiyorsun cok da haklısın...ama nereye kadar be guzelim..bak goruyorsun ne haldesin..degermi? bırak (eger suphelerin dogruysa esin sana boylesine yalan soyluyorsa) iki pislik bulsun brbirini..sen temiz ayrıl o evden!!onurlu ve gururlu..kaybeden sen olmazsın emin ol...

Benimle gözlerini açtı, benimle güveni geldi. Neyi eksik geldi demeyeceğim fazlası geldi diyeceğim ama derler ya erkekleri çok baktırmayacaksın yoksa başkalara kaptırırsın, aynen öyle. Ne yapayım bir şey karıştırdığına emin değilim, sadece şu an allaha sınıyorum o hayırlısını versin bana, beni üzenlere de hak ettiğini versin.

Bu işte bir sakatlık var ama hadi hayırlısı...

Eğer yüzleşmek istiyorsan,buna eminsen,telefon dökümünü iste.
Sakınacak birşeyi yoksa dökümü vermesi gerekir.
Açıkça söyleyebilirsin,bazı şüphelerim var ve sana güvenmekte zorlanıyorum.Dökümü görürsem rahat edeceğim.Bu şekilde içimi kuşkular kemiriyor,seni de kendimi de mutsuz ediyorum diyebilirsin.
Ama kanıt bulursan ne yapacaksın önce onu düşün.
Bir de bu kızın,işyerinden olduğu kesin mi ?

Evet var bir sakatlık yoksa bu kadar üst üste tesadüf filmlerde bile olmaz. Evet o kız iş yerinde.

basıp tekmeyi gideceksin başka yolun kalmadı canım bu ne ya işyerine git görün konuş o kızla sen niye eşinle gitmedin

Uzun zamandır nete giremedim,konunu takip ediyordum ,nasılsın ?Kimse de birşey yazmamış,başka konu mu açtın,neler yaptın merak ediyorum,umarım daha iyisindir :26:

Uzun zamandır nete giremedim,konunu takip ediyordum ,nasılsın ?Kimse de birşey yazmamış,başka konu mu açtın,neler yaptın merak ediyorum,umarım daha iyisindir :26:

Sorduğun için tşkk ederim. Bir şey yapamdım, çünkü kendisi bir yalnış yaptığını kesinlikle kabul etmiyor, her şey için bir açıklaması var ve ben bir şey ispat edemiyorum, o yüzden her şeyi zamana bıraktım, zaman gösterecek ne olacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…