Her şeyden tiksinme

dml0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2022
115
19
20
Merhaba 9+5 haftalık hamileyim kendi yaptığım hiç bir şeyi yiyemiyorum aşırı tiksiniyorum. Açlıktan bayılacak gibi oluyorum ama yine de zar zor yiyorum kendi yaptıklarımı. Aynı durumu yaşayanlar varsa ne zaman geçer bu durum . Çok zorlanıyorum yemek yiyemedikçe.

Merhaba 9+5 haftalık hamileyim kendi yaptığım hiç bir şeyi yiyemiyorum aşırı tiksiniyorum. Açlıktan bayılacak gibi oluyorum ama yine de zar zor yiyorum kendi yaptıklarımı. Aynı durumu yaşayanlar varsa ne zaman geçer bu durum . Çok zorlanıyorum yemek yiyemedikçe.
Aynen bende 9 haftalığım deli gibi açım yiyemiyorum bsy ve ekstra mide bulantısı beni mahvediyor. Sudan bile midem bulanıyor hem idrar yollarım yanmaya baslado hemde kabız oldum bu haftalarda çok normal bundan sonra hafiflemesi lazım ama

Aynen bende 9 haftalığım deli gibi açım yiyemiyorum bsy ve ekstra mide bulantısı beni mahvediyor. Sudan bile midem bulanıyor hem idrar yollarım yanmaya baslado hemde kabız oldum bu haftalarda çok normal bundan sonra hafiflemesi lazım ama
Valla inşallah geçer ya en yakın zamanda

Valla inşallah geçer ya en yakın zamanda
İnsaAllah bugün gittim domtora bana baska bir ilaç yazdı insaAllah bir işe yarar o çünkü prilamdan hiçbir etki göremedim

Hemen hemen aynı dönemleriz. Aynı şekilde bende her şeyden tiksiniyorum, eşim yemek yedikten sonra onu bile görmek istemiyorum. Buzdolabini dahi açamıyorum. Ne zaman geçececek hiç anlamadim

Bende ilk hamileliğimde öyleydim salça kokusundan et sote tavuk sote birçok yemekten tiksinmiştim kendi yaptığımı asla yiyemezdim kızım oldu 😍

Bir arkadaşım da gebe iken sizin gibi olmuştu, serum ile desteklemek zorunda kalmışlardı. İlk üç ay genel olarak bulantı bazı kişilerde oluyor. Geçmiş olsun.

Bir arkadaşım da gebe iken sizin gibi olmuştu, serum ile desteklemek zorunda kalmışlardı. İlk üç ay genel olarak bulantı bazı kişilerde oluyor. Geçmiş olsun.
Şu iki gündür bir anda düzeldim biraz bulantım yok şimdi de

X