Her şey hayal ettiğim gibi oluyor. Çok Şükür.

Dün bazı kullarını şikayet ederken bu gün bazı kullarını övmek istiyorum ya Kayyum. Kulların arasında da adaletli davranan, hak ve hukuka riayet edenlerin de varmış, bunu çok çabuk gösterdiğin için teşekkür ederim Yaradanım.
Dün çok hüzünlüydüm, bu gün de bir o kadar sevinçli. Her ne kadar sorumluluğumun artmasını istemesem de konum terfii aldım. Eşim "sana bu görevi düşürmezler", eşimin arkadaşı da "bazı şikayetlerimin bu terfii ile son bulacağını "söylediği için kabul ettim. Çok şükür ya Rabbim, görevlendirmenin altından hakkıyla kalkmayı da nasip eyle.
İş hayatından isteklerim belirlenmeye başlandı, kademe atlamak istiyorum, ve başka planlarım olduğunun farkına da vardım.
Çok çok param olsa ne yapmak isterdim diye soruyorum kendime, az çok dünya planı ortaya dökülüyor o vakit.
Hayaller ve istekler enteresan bir şekilde farklı çıkıyor. Belli kalıplar hayal ederken, isteğim (şimdilik tek bir istek) ise eşimle kıyasladığımda sıra dışı kalıyor.
Yine de beni alev alev yakan bir istek değil bu.
Bildiğim bilmediğim bütün nimetlerime sonsuz kere şükürler olsun. Seni çok seviyorum Allahım.

Son düzenleme:
Bir çok işi yetiştiremiyorum ve zamanımı planlı kullanamıyorum.
Erteleme huyum var ama evin eksik yada ihtiyacı olan kısımları kafamda sürekli alarm çalıyor.
Yani şu gün su saatte yaparım desem rahatlayacağım sanırsam.
Ya Rabbi bana da "ben bu kişiyi artık bırakmam, hep bununla çalışırım" diyeceğim yardımcı yolla ev işleri için.
Her işi ben yapmak istiyorum, çabalıyorum, lakin önemli kısımları, asıl işimi (kendime yatırımı) ıskalıyorum. Yetişmiyor hiçbir şey..Hele ev işleri, her gün yapılıyor, yine aynı yine aynı.
Küçük yavruma sağlık sıhhat ver. Neredeyse kreşe başladı başlayalı üst solunum yolu düzelmedi. Severek kreşine gidiyor çok şükür.
Büyük kuzuma da zihin açıklığı var, özellikle ona karşı halen eleştiri huyumu törpüleyemedim. Ben değişmeye çabalıyorum, bu sıralar biraz ufaktan o da başladı. Senin rızan için biraz az konuşsam ne güzel olur.
İki tane adağım var yerine getirmeye fırsat bulamadığım. Ne zaman niyetlensem başka bir şeyler çıkıyor, ne olursun onları da yerine getirmem için yardımcı ol bana.

Bayadır yazmamışım. Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum.
Aşamadığım iki cenderem var. Bu ay bu ikisini aşmalıyım.
Onun haricinde bildiğim bilmediğim tüm nimetlerine sonsuz kere şükürler olsun Yaradanım.
Filmin devamı olsa mı? o da kafamızı karıştırıyor!
Zaman daha iyi değerlendirmeliyim ama nasıl? Sanki cendere hallolsa ve sakinliğimi koruyabilirsem oluyor.
Ufak tefek meselelere çok takılıyorum gibi.
Şeffaf idareci olmaya çalışıyorum, bu da hayli zaman alıyor.
Zamanım yok kalıbımdan da sıyrılmalıyım. Daha az uykuya geçmeliyim.
İnsanları yönlendirme kısmını daha iyi ayarlamam gerek.
Rabbim sağlık sıhhatimizi arttır. Gerisi zaten yolunu buluyor.
Seni sevmeyen var mı?
Seviyoruz dedik yaa..

Farkında olup bir şeyler yapamamak yoruyor Yaradanım
Erkekler neden bu kadar derinlemesine düşünmüyor ya Rabbi?
Bazı alışkanları değiştirmek neden bu kadar zor?
Ve isteyip de yapamadığım, bir şeyin çözümünü neden bulamıyorum?
Oğlum hastalık döngüsünden kurtulamıyor, nedense ben tam bir şeyleri değiştirmek istediğimde bu döngüye giriyoruz.
Neden gezme imkanım varken gezemiyorum?
Neden giyinme imkanım varken giyinemiyorum?
Neden diyet spor yapmak isterken , sürekli ben elimle, gerekli bir bahaneyle kilo aldıracak besinlerle besleniyorum?
Neden şu temizlik ve düzen işini ayarlayamıyorum?
Neden, niçin bu çelişkiler?
Beni heyecanlandıran durumlar var, bazı fırsatları verip neden geri çektin bu ufak yardımları ya Rabbi?
Bana ne öğretilmeye çalışılıyor?
Madde aleminden mana alemine ufacık, minicik bir aralığını mı fark ettim yoksa?
Bu bir yanılsama mı?
Bana acil çözümler ver ya Rabbi, kavuştur beni hak ettiğim düzene, bilgi birikimine, kuracağım ekip çalışmasına, ya da dahil olacağım ekip çalışmalarına?
Zor değil senin için hiç bir şey.
Ve ben çok kolay bir şey talep ediyorum Senden.

Bana umut ettiğim, beklediğim tüm haberlerin şükür sebeplerini ver Allah'ım.
Verdiğin sağlık ve afiyet için çok şükür ya Rab.
Bu gün tarihi henüz tam netleşmeyen kursa kaydımı yaptırdım. Daha da iyiye gidiyor yabancı dilim.
Kurstan önce kitaplarımı bitirsem süper olur.
Özellikle kızımla daha fazla vakit geçirmeliyim bu sıralar.
Yarın temizlik günü, akşamında da bir sıkıntı olmazsa bizimkileri yemeğe davet edeyim.
Düzenlemeyi yarın öğlene kadar bitirip yeni işe başlamalıyım. Meslek işini bayağı kolayladım.
Önceliği kendi adıma vermediğim için işlerim yetişmiyor. (Kalıbımı değiştiriyorum.)
Önceliği kendi işime veriyorum, işlerim çok güzel yetişiyor.

Harika bir müzik dinliyorum şu an, ruhumu titretiyor.
Mistik bir havası var, sadece bana özel söylüyor sanki, sözlerini bilmiyorum ama...
Hayallere sürüklüyor, uzun süredir hayal edemediğimi ve zamanın çabuk geçmesini söylüyor sanki.
Geç kalıyorum gibi bazı şeylere yada yaşadığım şeylerden mutluyken henüz yapamadıklarıma hüzünlüyüm gibi..
Ya bir de farkında olamadıklarım... Farkında oldukça zamanın yine su gibi akıp geçmiş olması.

Çok ara vermişim. Daha sık yazmalıyım.
Yaz geldi, sorumluluklar azaldı. Artık çocuklarla tatil zamanı ama çalışma da zamanı.
Dönem içi kendimle pek ilgilenemedim. Bayramda biraz kilo almışım. Şimdi bir iki gün dikkat edip spor yapınca yaklaşık kilosu gitti. 5-6 kilo verip sıkılaşmam lazım.
Nedense asıl hedefim için ilgim azdı, ertelemiş ve çeşitli bahaneler arkasına sığınmıştım.
Şimdi her şeyi rayına oturtma zamanı ama hep uyumak istiyorum.
Sabahları enerjim çok iyi yalnız gece olunca birden tükeniyorum.
Eşim sınavını geçmişti, şimdi de kadrosunu aldı.
Ben neden emeklerimin karşılığını henüz alamadım, bunun cevabını bulamıyorum.
Yabancı dile de çok çalıştım ama tam hedefimdeki notu alamadım diye bıraktım.
Şimdi en ufak İngilizce cümlede midem bulanıyor. Hedeflerim için İngilizce çok önemli.
İdareciliği de layıkıyla yaptım ama çok şikâyettendim, şimdi ayrılmak istiyorum.
Hafta sonu görevimde anladım ki halen özgüvenim düşük.
Yeni çalışmalar yapamıyorum. Sorunlarımın farkındayım ama çözüm üretemiyorum.
Bir psikologla görüşmeliyim, erteliyorum.
Cilt doktoruna gitmeliyim, yaz bitimine erteliyorum.
Spora gitmeliyim, evde yapmaya çalışıyorum.
Çocuklarla daha çok vakit geçirmeliyim, onları yönlendiremiyorum, kızıma kurs bile ayarlayamadım.
Babasına bıraktım, o da ancak benim işim olduğunda yanında götürüyor.
Kendisi yine evdeki gibi sürekli bilgisayar başında.
Bu konuda rahatsızlık duymaması da daha çok canımı sıkıyor.
Ben söyleyip ben dinliyorum ama her konu bana bırakıldığı için kafam çok yorgun.
İş konusunda öyle her şey bana bırakılıyor.
Yumuşak yüzlüyüm ve haddinden fazla kibar davranış sergilediğim için çok yoruluyorum.
Politik olmayı öğrenemedim.
Temizlik olayını da rayına oturtamadım. Ama iki haftada bir en azından hizmet alıyorum.

Bu gün temizlikle uğraştım, çocuklarda şişme havuzlarında eğlendiler.
Oğlum gelişme atağı geçiriyor, daha zor yemek yiyor, her konu da itiraz edip naz yapıyor.
Gönül kırmadan yapıyor itirazını, çok tatlı.
Ailece gezmeyi seviyor. Bir kaç gecedir dışarı çıkartıyoruz.
Geçen hafta kızımın doğum gününü evde çekirdek aileyle yaptık.
Kendi pasta siparişini seçip verdi, tabi ki lady bug'lı, uğur böcekli süslemeler aldı, sonra tulumunu giydi.
Babası da itiraz etmedi, akışa uydu. Eeee el mahkum, kızından sitem mektupları babasına geliyor.
Sanırım ben en küçüğün korunmaya ihtiyacı var diye fazla ilgileniyordum, benim kardeşine daha fazla ilgimi kanıksamış.
Yalnız babası küçükle azıcık fazla oynasın kıyamet kopuyor. Onu sırtına aldıysa, beni de alacaksın diye tantana yapıyor.
Oyun konusunda adalet istiyor, haklı ama üçünün beraber oynayacağı oyun kurmasını başaramıyorlar.Babasıyla ve benle ayrı geçirdiği vakitler kardeşinen fazla, onunla alışverişe gidiyoruz, açıktıysa dışarda yiyiyoruz, o konularda adil değil, aklına gelmiyor, çocuk işte.
Çok seviyorlar birbirini, Rabbim muhabbetlerini daim et.
Yeni ekip çalışmasına ve yeni çevreye ihtiyacım var.
Daha huzurlu bir ortama beni transfer et Allahım.
Sen gönlümden geçenleri biliyorsun. Bazı yeni fırsatlar var, bunlar neden bana da kısmet olmasın ki..
Nasip et ya Rabbi..

Hayalim ve hedefim belli.
Artık bir iki konu da isteğim de dudaktan dökülüyor ama niye zamanımı değerlendiremiyorum bilmiyorum.
Geceyi değerlendiremiyorum, bari sabahı değerlendirmeliyim.
Yarım kalan ve süresinde yetişmesi gereken işlerim var.
Nasıl kendimi motive ederim ve konsantre ederim ya Rabbim?
Sanki sihirli bir değnek bekliyorum yada yapmak istediklerim için mucize.
İşim için tebdili mekana ihtiyacım var Allahım,
Ekip çalışmasına, beni yönlendirecek taze fikirlere..
Ya da gelen tekliflere neden heyecan duyamıyorum, içim titremiyor ki.
Ben mi farkında değilim acaba sevgili Yaradanım. Uzun süredir seni sevdiğimi de söylememişim.
Evet galiba ben sana kırılmışım, sorunlarımı bana gösterip çözümlerinin ertelenmesinden dolayı..
Değişmek istediğim ve değişemediğim için. Her şeyi senden beklediğim ve hemen sonuç alamadığım için.
Ama gayretimi görüyorsun değil mi?
Biliyorum kendi elimle yapacağım yapacaklarımı ama bana fırsat vermiyorsun ki. Sadece istekle kalakaldım ortada.
Bana söylenenleri yapıyorum eksizsiz, titizlikle. Yine de bir şeyler eksik sanki..
Evet ben sihirli değnek bekliyorum yıllardır ve kendimi bir konuda tedavi edemiyorum.
Aşamadım o en büyük cenderemi. Ve ne kadar çabalasam da o eşik enerjide kaldığımı hissediyorum.
En büyük engel de kendimim, farkındayım, çabalıyorum, neden sonuç alamıyorum?
Bunları sorduğum için isyan mı etmiş oluyorum sana?
Sadece sahip olduklarıma şükür etmem mi gerekiyor?
Bildiğim, bilmediğim tüm nimetlerine sonsuz kere şükürler olsun Allahım.
Ben sürekli zorluklarla karşılaşmaktan yoruldum, pes etmek de seçeneklerim arasında yok.
Neden dört elle sarılamıyorum onu çözemiyorum işte.
Yardım et yeniden bana. Senden başka gidec ek, sığınacak kapım yok.
Senden başka beni anlayabilecek de ya Kayyum.

Hafta sonu edindiğim yeni bir haberle, hayaller değişik hal almak durumunda kaldı.
Rabbim görüyorum ki senin hükmün geçerli, sen ne zaman ne dilersen o zaman nasip ediyorsun.
Hakkımda hayırlı olanı nasip et. Şaşkın da olsam çok şükür eş-Şekür.
Sporu aksatmamalıyım, elimdeki sureli işi bitirmeliyim.
Ne yapacağım belli,
Ne yapmayacağım belli,
Uygulama da sıkıntı var işte.
Bazı durumlar artık değişmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…