Bu yedi, on günün değerlendirmesini yaparsam. Geçen hafta Cuma günü inanılmaz bir karın ağrısı halsizlik yaşadım. Dinlenince bir gün de geçti çok şükür. Anne olunca çok fazla dinlenme lüksünüz de olmuyor maalum.
Biraz spor ve diyetim sekteye uğradı haftasonu ama hafta içi tekrar düzene bindirdim.
Salı günü ilk defa yasun maskesini denedim. Bu gün 3. defa olarak kil maskesi de yapacağım.
Sporda istediğim inceliğe henüz ulaşamadım. Ben de ne yapayım yeni kıyafetlerimi beden ölçüme hatta rahat hareket etmek için bir beden büyük olarak siparişimi verdim. Birazcııık, acccuukkk balık etli görünüyorum, olsun nedek..
Gardrobum yenileniyor. Daha önce almış olduğum iki elbiseyi terziye yaptırdım. Yakın misafirliğe giyeceğim. Allah'tan bir mani olmazsa ilk defa bu haftasonu giyeceğim, kocayı yavaş yavaş alıştırayım elbise olayını
. Gerçi eşim takım elbiseyle ve şık giyinmemi istiyor hep ve parası da gitmesin de istiyor tabi.
Bir abiye elbise aldım kına için terzi de, bir de şu an paketinde bayram için tuttuğum, boydan dantel elbisem var. Çok beğendiğim tasarım ürünleri, bu aldıklarım. Tek sıkıntı çok kapalı olmaları düğün için. İnancım gereği çok açık giyinemiyorum. Görevim ve işim gereği de tesettüre giremiyorum. Arada kalmış olanlar beni anlar Yaradanım, kıyafet giymek, bulmak, kombinlemek çok zor..
Yakın zamanda kardeşim evlenecek, dün düğün tarihi ertelendi herşeyleri neredeyse hazırken. Gece itibariyle annem duruma el atınca düzeldi çok şükür. Bu iki aydır hazırlıklar ve alışverişler ona göre artmıştı. Dün başka bir abiye siparişimin rengi farklı gelince yeniden değişim için yolladım. Gelmesi gelecek haftayı bulacak, gelince terzi dilediğim gibi yapabilir inşallah.
Stiletto tarzı iki ayakkabı aldım. Marka ürünleri bayağı indirimle almış oldum. Yanlız bolluk ve bereket için, indirim kupon gibi şeyleri düşünmemek, takip etmemek gerekiyormuş.
Bütçe ortada, ilerde fiyatına bakmadan alacağım zamanlarda gelir, değil mi Yaradanım. Tabi ki gelir, bana bu kadar nimeti hesapsız sorgusuz bahşederken, daha iyisini niye vermeyesin, eee daha nee, sadece biraz daha zaman Miraculous...
YaHu çok sevdiğim Yaradanım, her sıkıntıma hemen bir çözüm nasip ederken; bir çok isteğim, çok hızlı ve kolayca olurken; neden ençok istediğim, asıl hedefiminde bir adım yol alamıyorum. Söyle bana ne oluuurrr..
Ne olursun, yalvararım Ya Rabbil arşil azim, artık bir sonuca ulaştır, kavuştur beni.. Bu konuda daha çok yol göster, azimlendir, tam olarak yapacaklarımı önüme ser, yardımcılar yolla bana, kurtar beni bu cendereden Ya Rab. Ne olursun ya...( Ahhh şu içim ahh..)
Ben bu istediğim işimi temiz ve layıkıyla yapmayı seçiyorum. Fırsatlarımı artır, gücümü kuvvetimi, zamanımı, aklımı fikrimi, bana yapılabilecek tüm yardımları, başarımı artırmanı seçiyorum. Ve beni en güzel zamanda dilediğim zaferlere ulaştırmanı seçiyorum ya Habib, bu güzel günler hürmetine. Ich liebe dich oder rab.