Her şey hayal ettiğim gibi oluyor. Çok Şükür.

Öğleden sonra işlerin var miraculous, neden asıl işine dönmüyorsun aceba?
Şüvan bile ne yapacağını bilmiyorsun guzumm..
Hadi başlamak bitirmenin yarısı, naş naş...

Bir kaç saat önce annem ve minik iki yiğen sevindirilerek, bonus olarak ahirete iki yatırım yapmış bulunuyorum.
İş konusun da fazla olan merhamet damarımı törpülemeliyim.
İstemeden talep etmeden birine yapılan iyilik olmuyor. Yoksa yanılıyor muyum Yaradanım?
Devamı ve daha fazlası bekleniyor bu insanoğlu tarafından yaHu.

okuyunca yüzümde gülümseme oluyor
İçses neler söyletiyor değil mi?
Diğer topiklere yaptıklarımı yapmadıklarımı anlatınca buraya bir şey kalmadı sankim.
Neyse, yapacaklarımı yazayım barim:
Yemek işini biraz kaçırınca bu gün başka bir şey yemeyerek halletmiş olayım.
Korsem geldi, hiç üzerimden çıkarmayayım. Bayılamzasam ve patlamazsam tabi. ayy bayılazaaamm amaa.
Kuzularıma babası baksın, son ana kadar sesimi çıkarmayayım. Hep beni mi sevsinler değil mi?
Zaten gece mesaim var, bu mesaide de biraz da fazla mesaime sebep olan vatandaşlara yükü paylaştırayım.
Biraz bencil gördüm bu gün kendimi.

Evet sevgili Yaradanım,
madem bana seçim hakkı verdin, bu her an her seniye değiştirme imkanım var, ve ben hep yaptıklarım fedakarlıktan şikayetçiyim. Şikayet edince de sevabım azalıyor, belkim,günaha da giriyom!, hah işte o yüzden arada farklı davranmaya karar verdim. Bakem belkim böyle olunca daha mutlu olacağım, belkim şikayet etmezsem daha sevap kazanacağım. Ne dersin, bana şah damarımdan yakın Yaradanım.

Yine yeniden anne diyen yavruların her isteğine koşuldu. Kubban olurum onları verene beeenn.. Oyy özledim. Rabbim isteyene dileyene hayırlısı ile nasip etsin.
Haftasonu görev vardı, annem yorulmasın diye her zaman aralığın da eve uğranıp yemek işlerini halledildi. Hatta annem abimleri çağırmıştı da çay içmeye , üstüne kek yapıldı, ne gerek kızım diyen anneciim iki dilim yedi, içine birşey koyma sade yap diyen kocam, kekin kırıntısını bırakmadı.
Yine yeniden yardım isteyen her insanoğluna koşuldu, hatta bir ara yardım edecem diye kendimi tehlikeye bile atmışım.
Uzun süredir görmek istediğim bir arkadaşımla karşılaştım, beni içindeki zor durumundan dolayı davet edememişti odasına ama kapısına dayanıp, hal hatır sordum, manevi desteklerimi bildirdim.
eee biraz da gıybet olayları oldu sevgili Yaradanım. Kıza yapılan haksızlıklara feminist damarım kabarmasamıydı yani.
O kadar yorgunluğun üzerine eşimin istekleri karşılandı, o mutlu olunca evimde huzurla doldu. Dün kızımla güzel bir etkinlik yapmış olduk, devamı bu gün işte.. Mesleki işlerimi de yaparken de hiç şikayette etmedim, bu da güzel bir şey bence. Değil mi yoksam?
Daha bir çok şey yaptım aslında da .. şüvan zamanı değerlendirmeliyim. Bazıları senle aramız da yaa..
Bencillik mi? Ne kadar süre oluyor ben de aceba?
Bu bonuslarımı kabul edermisin Yaradım? Seni çok seviyorum yaaa.

Dün güneş kremi aldım iş yerinde onu süreceğim, elime düzenli kremi sürüyorum zaten. Bilgisayarın ve flerosan lambanın ışığı bile etkileyebiliyormuş, cilt lekelerini.
Evde ise cc krem süreceğim ya da dışarı çıkmayacağım. Çıkarsam da olduğu kadar, olmadığı kader.
Yaklaşık 6 gündür zayiflamak ve incelmek için korse takıyorum, terleme işine çözüm bulursam da süper olacak.
Dişimi fırçalayamadım, ilk fırsatta yada akşama doğru ağız bakımı ve spor işini yapacağım.
İmajine işi süper bişey galiba da.
ahh ahh bende uygulayabilsem. kızımdan drs mi alsam ki. hayal dünyaları çok geniş.
Geçmişi çok güzel imejine ediyorum, rüyalarımı gerçek üstü olarak görüp yaşıyorum. Lakin anı yaşama ve geleceği hayal kısmı ben de nanay.
Sürekli geçmişe kayma olayı olduğu için zaten asıl işimde istediğim randımanda değilim.
Kendime hayal panosu yaptım.Ona baktığımda pek bir şey hissedemiyorum. Neden acaba?
Eleştirme huyum çok fazla, bu huyumu törpüleyemiyorum. Gayret ediyorum amaaa.
Törpü deyince, iş yerine törpü getirdim, tırnak bakımı yapıyorum. Şu boy aynalarından da ayna mı getirsem yaw, burayı mini bir bakım merkezine çevirmeye başladım sanırsam.
Kremler, bazı makyaj malzemeleri filan filan. Denemelerim burada oluyor.
Hiç makyaj yapmam aslında, yapınca da ambel çirkin oluyorum. Onu da öğrenecez artıkın, nedek..
Ayy vaktim bitti.
Sevgili Yaradanım, henüz durum değerlendirmesi yapamıyorum, artık buluşma saatimizde tek tek anlatacağuuumm. Minnakım fırsat verirse ya Selam C.C.

Bilirsin Sevgili Yaradanım, çok şükrün yanında şikayetim de çoktur. Ben eleştirsem de eleştirmesem de insanoğlu kaç yaşında olursa olsun her istediğini yapıyor. Düzeltmiyor kendini. Biliyorum tek kendimize etkimiz var ama olmuyor be Yaradanım. Evlatlarım ve eşim söz konusu olduğunda olmuyor. Biriyle hayatı paylaşıyorum, diğerleri canım ciğerim benden parçalar, bana emanetlerin.
Ben biraz yetiştirilme tarzında da kaybediyorum aslına bakarsan. Hep başkalarının nefsini ön planda tutan bir yapımız var. İnsanlar bu özelliğimizi kullanmaya kalkınca pişman oluyoruz yaptığımız iyilikten ve devam ediyoruz bu duruma da, kurtulamıyoruz . Önce can sonra canan diyemiyoruz çoğu zaman, ee yakınımda da önce can diyen olursa bende başlıyorum hop eleştireyeee. Ne olursun beni affet ya Hayy.
Çoğu zaman he deyip geçiyorum olaylara/ olacaklara, eleştirmiyorum ama bazen işin içinden çıkamadığım durumlar oluyor hayretle kalakalıyorum. Bu konuda çok dertliyim. Bilerek veya bilmeyerek işlediğim hatalarım için özür dilerim Ya Kayyum.

Geçen annemle şehrin en eski parkına aracı park ederken denk gelmiş olunca eski bir anıyı hatırladı. Küçükken beni kütüphaneye getirmiş, beni de dışarda bu parkta beklemiş. O zaman çok şiddetli, her tarafı karanlık bırakan bir yağmur yağmış. Kardeşlerim okuldan gelince kapıda kalmışlar ve ağlaya ağlaya ablama gitmişler. Ben hatırlamıyacak küçüğüm demek ki. Bana o zaman da beceriksizdin dedi. Çok kırıldım beee.
Halbuki beni o şekil yetiştiren de kendisiydi. Allah ondan razı olsun, okuldan o karşılardı gece geç vakitte olursaa dersane çıkışında da. Koskaca üniversite bitirmiş bir kız iken kardeşimle gidebilirdim ya da kendi eşlik ederdi şehir dışındaki işlerime giderken. İlk defa annemi eleştiriyorum bu yaşımda. Evet bilinçlenince ve sosyo ekonomik yanım artınca bu duruma dur diyebildim ancak. Sen şahitsin değil mi çok titizlendim senin emirlerine büyük oranla uyacağım diye ve bu durumdan kurtulup özgüvenimi artıracağım diye.
Şimdi kızım da benzer hareketi görünce daha çok eleştirir oldum onu. Çok merhametli çok dürüst bir çocuk.
Bende herşeyi anlatma olayı da mevcut, çok detay verme, daha olmadan, yapmadan anlatmaya başlama. Ketum olmak istiyorum bazı konularda da yapamıyorum ya hani. Evladım da benim gibi yetişiyor, Çok vicdan yapıyorum, onların başına en ufak bir aksilik geldiğinde .
Zamanla bilinçlenirim herhalde diye düşünüyorum. Hatta bilinçlendim de yardımına ihtiyacım var ya Habib.

Halbu ki sana bıraksam işlerimin sonucunu, düşünmesem hep geçmişi, geleceği. Ve anı yaşamayı bana müsade etsen. Ben hayatıma bir çok şeyi yapıp sığdırırken, boş işlerden yüzümü çevirebilsem, asıl işlerimi ıskalamasam. Ne güzel olurdu değil mi?
Bütün bunların farkına vardırdığın için teşekkür ederim Allahım.
Değişmek istiyorum olumlu yönde. Beğenmediğim, istemediğim özelliklerimi artık değiştirmek istiyorum. Değiştiremediğim yönlerimi senin rızanı kazanabileceğim, öldüğüm zaman da devam eden amellere çevirebileceğim işlerime yönlendirmek istiyorum ya Adl.
Beğendiğim, istediğim özelliklerime/olaylara beni yönlendir ya Rahman. Seviyorum seni ya Rahim.

Son düzenleme:
Güp güssel bir gün diliyorum herkese; vaktimin bol bol olacağı, işimi keyifle yapacağım, herkese, herşeye yetişeceğim, kendimi daha da geliştireceğim, yeni faydalı şeyler öğrenip, kalıtsal kalıplardan, sosyal yargılardan kurtlacağım bir gün diliyorum Yaradanım. Haftasonu iyi çalıştım ve dinlendim. Eeee faydalı şeyleri senin rızan için yaptım sayıp yaptıklarımı milyonla çarpıp haneme yazılmasını sağlarsın demi? Seviyorum seni ya Muhsi.

Dün üzerimde olan büyük bir yükü kaldırmama müsade ettiğin için teşekkür ederim Yaradanım. Bir vefa borcumu ödedim binlerce kere hamd olsun . Çok mutluyum şimdi. Eşime söylemeden gerçekleştirdiğim bir vukuattı ama ben doğru ve olması gerekeni yaptım.
Arkadaşıma gereken değerleri sunarken, kendime verdiğim değerimi artırmış oldum.
Yeni bir bebeği olacak 3 ay sonra ona hediye götürdüm. Çok sevindi. Hediye seçememe, beğendirememe korkusu kalıbımdan sıyrılduuum.
Miniklerime hediye olarak ihtiyaçları olan şeyleri olarak onları sevindirdim, bol bol oyunlar oynayıp spor yapmış olduk.
Bu bonuslarımı kabul edersen çok sevinirim, yapabilemediklerimi ve yetişteremediklerimi en kısa zamanda yapabilmemi ve yetiştirebilmemi müsade etmeni arz ederim .
Seviyorum seni ya Metin. Asıl seçtiğim güçlü isteğimde seni Vekil tayin ediyorum.

Bir işi yapmak için o işe tamamiyle hakim olmayı bekleme miracoulos.
Öğrendiğin şeyleri hemen hayatına geçirmeye bak.

Maddi ve manevi zenginliğimin artmasını seçiyorum.

Bu gün mesleki işler yapıldı, bilgi birikimim artırıldı.
Asıl hedefime kitleniyorum.
Eve gidince bol bol sarılacağım miniklerime, bugünü telafi etmeliyim Yaradanım. Senin şefkatin ve merhametin ne büyükmüş ya Aziz. Ne kadar şikayetlenmişim o bana bahsettiğin hasletlerime. Çok şükür verdiğin ve vermediğin nimetlerime.
Maddi ve manevi zenginliğimin arttır ya Rab.
セニ・セビヨルム

Başarının gerçek yakıtı kesinlikle yaşadığımız içsel mutluluktur.
Şimdi hak ettiğim tüm zenginliklerin bana gelmesini seçiyorum sevgili Yaradanım.

İşlerim her zaman hızlı ve en mükemmel şekilde tamamlanıyor.

Hafta sonu sarışın olma niyetiyle kuaföre gitmişken, yine koyu kahverengi saçlarımla dönmüş bulunuyorum.
Kendi saç rengine boyayalım dedik anlaşamayınca, kuaförlerinde biraz koyuya kaçma huyu var anlaşılan, işlerine kolay geliyor sanırsam. Neyse bir kaç hafta sonra kıyabilirsem kısacık kestireceğim saçlarımı. O daha neler neleri eleştirecektim de, tutuyorum şüvan gendimi. Cumartesi sporu biraz fazla yapınca, Pazara pert oldum tabi. İki gün boyunca eşime dırdır yaparak geçirdim haftasonunu. Adam her fırsatta uyuyor yaa
Artık kızımı ben eleştirmiyorum, benim aynı eleştirdiğim konuları eşim yapmaya başladı.Yazık benim yavruma. Israrla aynı huylara devam ediyor.
Benim daha fazla değişmemi ve her işi benim yapmamı bekliyorlar, benim de bir kapasitem var.
Mesela bakıcının çorba işini tam yapamadığını söylüyorum, akşamdan sen yap diyor. Kıyafetler yerli yerine uygunca konmuyor diyorum, resmen nereye denk gelirse tıkıştırılıyor,biz yerleştirelim diyor. Yine ben yapacağım yani. Çünkü on gündür kendi odasında kaloriferin üzerinde olan çamaşırları yerine koymamış adam diyor bunu. kim yapacak yine ben. Kızım sürekli kağıt kesme, eşyaları dağıtma işini yapıyor, ee sen topla diyor. Ne bakıcı işini düzgün yapmalı, ne kızım düzenli olmayı öğrenmeli. Kızımızın ne uyku saati belli, ne ödev saati belli. Benim söylemelerimle bir şeyler yapılıyor. Çok yoruluyorum yaa. Böyle ufak tefek konularla uğraşmak istemiyorum. daha mühim işlerim var benim.
Onlar işi yapıncaya kadar kendim de yapmıyorum. Bu sefer baş edilemeyecek bir hal alıyor ev, sonra uğraş da uğraş.
Kendimle uğraşım bir düzene bağlandığı an (ki burada da erteleme yapmış oluyorum), ev ile düzenlemeye girişeceğim. Erteleme huyunu biraz daha törpüleyelim bakalım. Evime gittiğim an seninle uğraşacağım eyy home sweet home. Eee bu kadar şikayet üzerine hadi bakalım, hedefime.
Sevdiğim işime koyulayım.
Seni daha da çok sevmeye başladım işim. Hem faydalı olabiliyorum kendi çapımda. Milyon kere şükür Allahım, verdiğin işime, yediğim aşıma, emanetlerine, eşime, yuvama, akrabalarıma, kardeşlerime, anneme, babama..bildiğim bilmediğim tüm nimetlerime. Şikayette bulunduğum nimetlerime şükür tabiki de. bir daha şikayette bulunulmayacak şekilde çözülmesine amin.
Biliyorum ki hızlı ve mükemmel şekilde işlerim oluyor. Su akıyor yolunu buluyor. Ufak tefek şeylere takılıp kalma Miraculous. İz bırakacabileceğin, ebediyeti kazanacağın işlerin peşinden koşş..
Ya da o işler gelip beni bulsaya sevgili Yaradanım.

Bu yedi, on günün değerlendirmesini yaparsam. Geçen hafta Cuma günü inanılmaz bir karın ağrısı halsizlik yaşadım. Dinlenince bir gün de geçti çok şükür. Anne olunca çok fazla dinlenme lüksünüz de olmuyor maalum.
Biraz spor ve diyetim sekteye uğradı haftasonu ama hafta içi tekrar düzene bindirdim.
Salı günü ilk defa yasun maskesini denedim. Bu gün 3. defa olarak kil maskesi de yapacağım.
Sporda istediğim inceliğe henüz ulaşamadım. Ben de ne yapayım yeni kıyafetlerimi beden ölçüme hatta rahat hareket etmek için bir beden büyük olarak siparişimi verdim. Birazcııık, acccuukkk balık etli görünüyorum, olsun nedek..
Gardrobum yenileniyor. Daha önce almış olduğum iki elbiseyi terziye yaptırdım. Yakın misafirliğe giyeceğim. Allah'tan bir mani olmazsa ilk defa bu haftasonu giyeceğim, kocayı yavaş yavaş alıştırayım elbise olayını. Gerçi eşim takım elbiseyle ve şık giyinmemi istiyor hep ve parası da gitmesin de istiyor tabi.
Bir abiye elbise aldım kına için terzi de, bir de şu an paketinde bayram için tuttuğum, boydan dantel elbisem var. Çok beğendiğim tasarım ürünleri, bu aldıklarım. Tek sıkıntı çok kapalı olmaları düğün için. İnancım gereği çok açık giyinemiyorum. Görevim ve işim gereği de tesettüre giremiyorum. Arada kalmış olanlar beni anlar Yaradanım, kıyafet giymek, bulmak, kombinlemek çok zor..
Yakın zamanda kardeşim evlenecek, dün düğün tarihi ertelendi herşeyleri neredeyse hazırken. Gece itibariyle annem duruma el atınca düzeldi çok şükür. Bu iki aydır hazırlıklar ve alışverişler ona göre artmıştı. Dün başka bir abiye siparişimin rengi farklı gelince yeniden değişim için yolladım. Gelmesi gelecek haftayı bulacak, gelince terzi dilediğim gibi yapabilir inşallah.
Stiletto tarzı iki ayakkabı aldım. Marka ürünleri bayağı indirimle almış oldum. Yanlız bolluk ve bereket için, indirim kupon gibi şeyleri düşünmemek, takip etmemek gerekiyormuş. Bütçe ortada, ilerde fiyatına bakmadan alacağım zamanlarda gelir, değil mi Yaradanım. Tabi ki gelir, bana bu kadar nimeti hesapsız sorgusuz bahşederken, daha iyisini niye vermeyesin, eee daha nee, sadece biraz daha zaman Miraculous...
YaHu çok sevdiğim Yaradanım, her sıkıntıma hemen bir çözüm nasip ederken; bir çok isteğim, çok hızlı ve kolayca olurken; neden ençok istediğim, asıl hedefiminde bir adım yol alamıyorum. Söyle bana ne oluuurrr..
Ne olursun, yalvararım Ya Rabbil arşil azim, artık bir sonuca ulaştır, kavuştur beni.. Bu konuda daha çok yol göster, azimlendir, tam olarak yapacaklarımı önüme ser, yardımcılar yolla bana, kurtar beni bu cendereden Ya Rab. Ne olursun ya...( Ahhh şu içim ahh..)
Ben bu istediğim işimi temiz ve layıkıyla yapmayı seçiyorum. Fırsatlarımı artır, gücümü kuvvetimi, zamanımı, aklımı fikrimi, bana yapılabilecek tüm yardımları, başarımı artırmanı seçiyorum. Ve beni en güzel zamanda dilediğim zaferlere ulaştırmanı seçiyorum ya Habib, bu güzel günler hürmetine. Ich liebe dich oder rab.

Son düzenleme:
Neyi ve kimi bekliyorsun Miraculous?
Hiçbir şey için geç değil hiçbir zaman!

Hem zaman su gibi akıyor gibi hemde sanki hiçbir şey kımıldamıyor gibi...
Halbuki dolu dolu geçen günlerim var. Buraya yazdıkça fark ediyorum. Hiç de monoton değilmişim.
Cumartesi günü önce kızımı doktora götürdüm, sonrasında annemde kalvaltı yaptık, sonra annem ve iki kız kardeşimle kardeşimin çeyiz dizmek için yardımına gittik , öğleden sonra çarşıya çocuklara kıyafet ayakkabı almaya, akşamına ilçeye kayınvalideye akşam yemeğine... Arada bayağı başka yardım ve bonuslarım oldu sevgili Yaradanım, kabul edersen senle aramızda..
Pazar günü çocuklarla ilgileneyim diye bir göreve katılmadım. Öğleden sonra terzi işi ve yine eksiklikler için avmnin altını üstüne getirdim, bayağı hızlı davranıp sonrasında sosyete pazarına aksesuar için uğradım. Pazarın yeri değişmiş, o biraz vakit aldı. Ocağı buzluktan çıkardığım mısır koyup pişirmiştim, sütte kaynamak üzereydi ben çıkarken. Kocam bir altlarını kapatmış sadece. İki üç saat çocuklarla ilgilenirken arayıp çabuk gel uyayacağım dedi. İkindi vakti uyumaya koyuldu, yatış o yatış. Neyse gece kalkıp biraz etrafı toparlamış sağolsun... Buna da şükür.
Yazacak çok şey var bu gün için ama yetiştirmem gereken önceliklerim var. Mesleki konu da aldığım bir kararım da bugün değişiklik yaptım. Hayırlısı bakalım.
Medet ya Allah. मैं तुम्हें या रब प्यार

Kınamız, düğünümüz çok güzel geçti, sonsuz kere şükürler olsun Ya Rabbim.
İstediğim saç rengine kavuşmama az kaldı. Kınada siyah saç, düğünde sarışındım, şimdi bal köpüğü oldu. Bir iki hafta içinde yine saçıma cila olunca çok daha güzel olacak. Biraz yıprandı ve kısaldı saçlarım. İki senenin sonunda fark ettim ki kınanın üzerine boya yapılınca saç çok koyu olup, sertleşiyor. Kınalı olan kısımlar kesildi, şimdi daha yumuşacacık ama özel bakıma ihtiyacı olan saçlarım var...
Ruhsal anlamda daha değişik teknikler uygulamam gerektiğini öğrendim. Bazı ufak karar değişimlerim var.
Gelecek yaşam için olumlama, pozitif düşünce önemli ama çok zaman gerektiren ve ritüellere bağlanması gerektiğinden hep başa sarıyor. O yüzden farkında olmadan birikilen bazı zıt duyguları çeken olumsuz enerjilerden kurtulmam gerekiyor. Çare yine kendimde. Geçmişteki olumsuz enerjilerden kurtulmayı seçiyorum sevgili Mevlam.

Kızımın okuluna yemek dağıtımına yardıma gittim. Otuza yakın öğrenciyi sevindirdim minik çikilatla. Hepsi o kadar masum o kadar güzeller ki. Bendeki değişimi de hemen farkeden minikler oldu. Önceden esmermişim. Şimdi sarışın olmuşum. Hatta sonrasında yengesine benzeten oldu. Halbuki ben eşsiz ve benzersizim herkes gibi değil mi sevgili Yaradanım.
Kızım yine çok yavaştı, en son çantasını hazırladı, en son elini yıkadı, neredeyse en son yemeğini bitirdi. Öğretmeni biraz hızlanması gerektiğini söyledi. Nasılda hareketli bir velet aslında, ne kadar eşofman altı varsa diz kısımları paramparça. Hangi ara ne zaman, nereye sürtüyor halen muamma.
Daha çok ilgilenmeliyim, daha çok vakit geçirmeliyim, eleştirmek yerine doğrusunu öğretmeliyim. Ama eşim gibi onunda kendine göre doğruları var. Kendi sorumluluğunu almamak için çok direnç gösteriyor. Zamanla alışıyor sadece.
Biraz daha kendimi törpülemeliyim. Kendimi bazı konularda iyi edersem o da iyileşecek eminim Allahım. Bana gönderdiğin birçok mesajların var benim henüz cevaplarını farkedemediğim.
Olur ya her şey olur. Bunları da kolayca çözerim.
Ne istedim de vermedin değil mi? Ne istedim de olmadı! Belki henüz olamayan konularda istemesini bilemedim. Belki de çok istedim de benim dışımda olan şeylerdi. Henüz dersimi alamadım mı yoksa ben. Nedir bu karmaşık olmayan lakin içinden çıkamadığım bu labirent. Yoksa en güzel şekilde olacak da biraz daha zamana mı ihtiyacım var? Çözeceğim az kaldı ya Alim.
Σας ή ραβίνο αγαπάς.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…