Engellemiş beni telefondan :)) başka numaradan aradım dun gece biraz konuştuk yüz yuze gelmek istemiyorum çok yiprandim gerçekten ayrılmak istiyorum sen bana istediklerimi hiçbir zaman vermedin (bundan kasti kendisiyle cinsellik yaşamamış olmam ) mutlu olamiyorum artik dedi. Ayrıca uzun bi süre yalniz kalmak istiyorum ilişki beni yıprattı yalnızlık bana iyi gelecek de dedisenin durumun kötü canım yaa içinde kalıcak hıncını da alamayaksın yani .Bence sen ara ilişkiyle ilgili konuşup yüzyüze ayrılmak istediği bunu hakettiğini söyle . buluş sonra ağzını ara hissediyorum biiri var nasıl yaptın bana bunu de köşeye sıkımış gibi herşeyi dökülür sizden ayrılmak için o zamanda ağzınıza geleni sayar bir tokat atar bırakırsınız .
Vicdani sizlamali. Ortada 1 yıllık bi ilişki var. verilen emekler yapılmış fedakarlıklar var yaşanmışlıklara var. Başkasına aşık olmuş jhmm peki diye insan birden içine sindiremiyor ne yazık kiYahu adam başkasına aşıkmış seni sevmiyormuş yüzüne itiraf etse ne olacak vicdanımı sızlıycak sanıyorsun biri seni sevmiyorken birde üstüne sana acıması ne kadar gurur kırıcı bir durum o duruma düşürme kendini en azından bırak inceldiği yerden kopsun gururunuza sahip çıkın artık
Vicdani sizlamali. Ortada 1 yıllık bi ilişki var. verilen emekler yapılmış fedakarlıklar var yaşanmışlıklara var. Başkasına aşık olmuş jhmm peki diye insan birden içine sindiremiyor ne yazık ki
Orası da öyle ama seviyordum onu. Boyle olmamaliydi zaten önceki ilişkimde de hüsrana ugradim.bu da daha kotu oldu. Hayır ben de mi o kendini beğenmiş erkeğinin ağzına eden kızlardan olmalıyım. Hep onlar el üstünde tutuluyor. Ben hep fedakardim iyiydim morali bozuk olunca onunla sabaha kadar uyanık kalır derdini dinlerdim babası ameliyat olduğunda çok gitmek istediğim tatili iptal edip onun memleketine gittim aileme bin bir turlu yalanlar söyleyerek. Hep onu sevdim kafami kaldırıp bi erkeğe bile bakmadim hep onu dinledim. Evlilikten farklı değildi ki zaten bunlar...Çok sanslisin ya evli olsaydın? Bide böyle düşün üzülmemeye çalış seni baglayan hic bir sey yok yoluna bak canim yıpratma kendini bu kadar
Canım haklisin biliyorum ona hicbir şey olmuycak iyi tanıyorum çok şanslıdır her zaman bi yolunu bulur islerini yoluna koyar. Böylesi aci da çekmez hic. Allaha havale ediyorum onu. Zaten aramam da artik arayıp ne diyeceğim. Mutlu olsun sevdiği kizlaValla benim annem 20 yıldan sonra boşandı babamdan 20 yıl diyorum 3 çocuktan sonra hemde yapma Allahaşkına vicdanı sızlamıycak zaten boşuna kalan son gururunuda ayaklar altında ezdirme lütfen o seni engelledimi sen telefon numarana kadar değiştir yolda gördüğün de yüzüne bile bakma o yokmuş sanki hiç olmamış gibi davran vicdanı sızlamasın bir zavallı gibi o ezilsin karşında
Bilmez olur muyum ya. Onu ben de düşündüm belli ki tanıdık biri. Onun okuduğu fakültede kızlar ağzıni açıp bakardı tipi düzgün diye. Okuluna gitnistim bi kez el ele girince herkes bi morarmisti aaa sevgilisi mi varmış diye. Muhtemelen okulunda bi kızdır yani o kız da nispet yapmak için bilerek bırakmıştır. Arkadaşına da sordum kimin tokasiydi tanıdık biri mi diye o da bilmiyorum ama eve kız attı bir kaç kez daha attı sen bursadayken dedi. Durum buşimdi acıyacaksın ama umarım kısa zamanda toparlanırsın.
sormadan edemeyeceğim tokalar kime aitmiş?
hangi kitapta okuduğumu net hatırlamıyorum ama şöyle bir cümle geçiyordu;
eşyasını unutan kadın yoktur, farkedilmek isteyen kadın vardır.
Pardon belli ki tanıdık biri yanlış oldu. Belli ki kendini fark ettirmek isteyen biri diye yazmaliydim. Şimdiki sevgilisi de değil çünkü kız o zaman onu istememiş yeni sans vermişBilmez olur muyum ya. Onu ben de düşündüm belli ki tanıdık biri. Onun okuduğu fakültede kızlar ağzıni açıp bakardı tipi düzgün diye. Okuluna gitnistim bi kez el ele girince herkes bi morarmisti aaa sevgilisi mi varmış diye. Muhtemelen okulunda bi kızdır yani o kız da nispet yapmak için bilerek bırakmıştır. Arkadaşına da sordum kimin tokasiydi tanıdık biri mi diye o da bilmiyorum ama eve kız attı bir kaç kez daha attı sen bursadayken dedi. Durum bu
iyi olmuş bitmesi böyle bi adamla kimse olmamalı.Bilmez olur muyum ya. Onu ben de düşündüm belli ki tanıdık biri. Onun okuduğu fakültede kızlar ağzıni açıp bakardı tipi düzgün diye. Okuluna gitnistim bi kez el ele girince herkes bi morarmisti aaa sevgilisi mi varmış diye. Muhtemelen okulunda bi kızdır yani o kız da nispet yapmak için bilerek bırakmıştır. Arkadaşına da sordum kimin tokasiydi tanıdık biri mi diye o da bilmiyorum ama eve kız attı bir kaç kez daha attı sen bursadayken dedi. Durum bu
çok karaktersizmiş.Pardon belli ki tanıdık biri yanlış oldu. Belli ki kendini fark ettirmek isteyen biri diye yazmaliydim. Şimdiki sevgilisi de değil çünkü kız o zaman onu istememiş yeni sans vermiş
Or
Orası da öyle ama seviyordum onu. Boyle olmamaliydi zaten önceki ilişkimde de hüsrana ugradim.bu da daha kotu oldu. Hayır ben de mi o kendini beğenmiş erkeğinin ağzına eden kızlardan olmalıyım. Hep onlar el üstünde tutuluyor. Ben hep fedakardim iyiydim morali bozuk olunca onunla sabaha kadar uyanık kalır derdini dinlerdim babası ameliyat olduğunda çok gitmek istediğim tatili iptal edip onun memleketine gittim aileme bin bir turlu yalanlar söyleyerek. Hep onu sevdim kafami kaldırıp bi erkeğe bile bakmadim hep onu dinledim. Evlilikten farklı değildi ki zaten bunlar...
Öyle olmak gerekiyo aynenİşte bu anlatıklarının tam tersini yapmaya başladığın zaman gerçekten sevileceksin cevabı aslında biliyorsun şimdi sıra uygulamada :) ben tam bir pitbulum bu konularda evliyim eşim hala onu bırakıp gidebileceğimden korkuyor ben korkacağıma o korksun hiç de pişman değilim yaşasın kötülük
Or
Orası da öyle ama seviyordum onu. Boyle olmamaliydi zaten önceki ilişkimde de hüsrana ugradim.bu da daha kotu oldu. Hayır ben de mi o kendini beğenmiş erkeğinin ağzına eden kızlardan olmalıyım. Hep onlar el üstünde tutuluyor. Ben hep fedakardim iyiydim morali bozuk olunca onunla sabaha kadar uyanık kalır derdini dinlerdim babası ameliyat olduğunda çok gitmek istediğim tatili iptal edip onun memleketine gittim aileme bin bir turlu yalanlar söyleyerek. Hep onu sevdim kafami kaldırıp bi erkeğe bile bakmadim hep onu dinledim. Evlilikten farklı değildi ki zaten bunlar...
Or