- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
Daha önce bi konu acmistim erkek arkadaşımın yalanları diye. O konuyu açtıktan sonra o kadar çok şey oldu ki. Bunun beni aldatmasindan şüphe ediyordum hep evde kadın tokası bulduğumu yazmıştım. Çok kotu kavga ettik benle barismaya çalıştı ama ben bir iki gün sesimi cikarmadim. O günden sonra da hic aramadi beni. Ben iskillendim neden boyle oluyor diye. Çünkü iki gün ayrı kalsak günde belki yirmi kez arar kendini affettirmeye çalışırdı Hayatımdan çıkmanı istemiyorum diye yalvarirdi. Ben büyük kafa karışıklığı yasarken farkettim ki beni faceten silip engellemiş ne oluyoruz dedim bi. Arayacaktim ama aramadim tuttum kendimi. Bunun bi ev arkadaşı var çocukla benim de aram çok iyidir. Yani beni kızkardeşi gibi sever korur hep. Onu aradım ne oluyor benden vaz mi geçti diye sordum. Kimseye özellikle de ona soylemeyecegime yemin ettirerek her şeyi anlattı bana.
Beyefendi meğer kendi memleketinde bi kızı çok seviyormuş şubat tatilinde gittiğinde aşık olmuş kız bunun kardeşinin arkadaşı. Tabi hemen asilmaya baslamis. Kız pas vermemiş tabi ilk basta. Beyfendi de madem yüz bulamıyorum eskisiyle yani benle devam ediyim diye karar almış ama bi yandan da kardeşine kızı kendisine ayarlaması için baskı yapıyormuş. Devamlı mesaj atiyormus kıza tabi ben eve gelince tüm mesajları silip kızı engelliyor ben gittikten sonra engeli geri kaldiriyormus. Ben bunun beni aldattığını öğrendikten sonra kavga etmiştim ya aramiz bozuktu iste konusmadigim donemde o aşık olduğu kız buna bi şans verme kararı almış . tabi sevgilim her şeyim dediğim serefsi z adam da bu durumda benle barismaktan vazgeçip engeli basmış bana. Arkadaşı asla yalan söylemez benim iyiligimi düşünür onu çok uyarmış ama dinlememis. Arkadaşlar ölüyorum ben. Yaşadığım şok u üzüntüyü tahmin edemezsiniz bu sabah öğrendim ve dünyam basıma yıkıldı karşısına çıkıp yüzüne tukurmek istiyorum ama bu sefer bana gerçekleri anlatan arkadaşının başı yanacak. Ben bunu hakkedecek ne yaptım ki ona adam gibi sevmek ten başka...
anladığım kadarıyla bu aldatma ilk değil demekkı adamım huyu böyle ya bunu işler iyice ciddiye binince fark etseydin
bunla geçmiş olsun sana
tabıkı ayrılık acısı onuda geç aldatılma acısı kolay kapanmayacak ama zamanla acın hafifleyecek