Y Yokki67 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2020 104 21 24 22 Ocak 2021 Konu Sahibi Yokki67 #1 kendim youtubedan çalışan birisiyim online derslere girmedim okullar şubattta açılcak gibi duruyor okuldaki konulara daha gelemedim okul sınavlarında napıcam okuyan varsa nolur tavsiye versin üni sınavına hazırlanıyorum
kendim youtubedan çalışan birisiyim online derslere girmedim okullar şubattta açılcak gibi duruyor okuldaki konulara daha gelemedim okul sınavlarında napıcam okuyan varsa nolur tavsiye versin üni sınavına hazırlanıyorum
chagiless Kuzusu artık yanında... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Kasım 2010 7.034 7.589 22 Ocak 2021 Konu Sahibi Yokki67 #2 Hızlanabilirsin yetişemezsen de fark azalır üzülme
Ahuu14 Yarabbim büyüksün... Kayıtlı Üye 28 Şubat 2014 3.940 3.729 24 Ocak 2021 Konu Sahibi Yokki67 #3 Yokki67 .!.: kendim youtubedan çalışan birisiyim online derslere girmedim okullar şubattta açılcak gibi duruyor okuldaki konulara daha gelemedim okul sınavlarında napıcam okuyan varsa nolur tavsiye versin üni sınavına hazırlanıyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba bende sınava hazırlanmak istiyorum AÖF okumam için TYT yi geçmem lazım sizce geç mi kaldım
Yokki67 .!.: kendim youtubedan çalışan birisiyim online derslere girmedim okullar şubattta açılcak gibi duruyor okuldaki konulara daha gelemedim okul sınavlarında napıcam okuyan varsa nolur tavsiye versin üni sınavına hazırlanıyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba bende sınava hazırlanmak istiyorum AÖF okumam için TYT yi geçmem lazım sizce geç mi kaldım