ni demekkk ricad
ya ben sıkınıtdan ölcem galibaaa...bugün pazar ve ben yine evdeyimm....biri bana evlerden ırak olsun diye beddua etsede bende artık ev kızı olmakdan çıksammm
okuyomusun kardesin yokmu bu sogukta nereye gidecen
ni demekkk ricad
ya ben sıkınıtdan ölcem galibaaa...bugün pazar ve ben yine evdeyimm....biri bana evlerden ırak olsun diye beddua etsede bende artık ev kızı olmakdan çıksammm
okumuyorum...lise bitti 2 yıl önce...ne soğuğuu yaa:d yazında yokkiiii gidecekk biryerr
Malesef ever, her bir şey beni buluyor...
Tiviti anacım benim gibi bir de seni görüyorum böyle. Uyumadığımız her saniye online'ız resmen ikimizin de başka işi gücü yokBu nasıl hayat
Beril sen benim duygularıma tercüman mısın ya
Çalışmak istiyorum .Kendi paramın olmasını istiyorummm:85::85:
Tiviti anacım benim gibi bir de seni görüyorum böyle. Uyumadığımız her saniye online'ız resmen ikimizin de başka işi gücü yokBu nasıl hayat
aynen öyle
sen kac yasindasin evlimisin coluk cocuk okul mokul yokmu
ben calismiyorum evliyim isim gucum yok napim vakit gecmiyor
21 yaşındayım ben. Okuyorum ama tatil malumYok anacım ne evlilik ne çoluk çocuk
Ama sana seve seve verebileceğim kilocuklarım var basen bölgemden,göbüşümden
okumak okumak okumak keske bende okusaydim zamaninda ayni yastayiz cnm,kilolari seve seve allirim ah keske oyle bi imkan olsa...
Kuzucum ben seni böyle 30larına yaklaşmış sanıyordum biliyo musunDiyordum hatuna bak neşesinden bir şey kaybetmemiş Sen şimdi bu yaşta vlenip gurbet ellere gittin hı kız Seviyo musun peki kocişi , mutlu musun evliliğinde
ruhum yasli anacimoyle oldu geldik gurbete kimsesiz kaldim,seviyorum esimi mutluyumm ama yinede huzursuzum oda butun gun evde ve gurbette yanlizligin verdiigi huzursuzluk
Canım yalnız değilsin .. Biz burdayız
Hoşgeldin
Bize yok mu ?