Her Şey Beni Buluyor Diyenler

ni demekkk ricad

ya ben sıkınıtdan ölcem galibaaa...bugün pazar ve ben yine evdeyimm....biri bana evlerden ırak olsun diye beddua etsede bende artık ev kızı olmakdan çıksammm

okuyomusun kardesin yokmu bu sogukta nereye gidecen

ni demekkk ricad

ya ben sıkınıtdan ölcem galibaaa...bugün pazar ve ben yine evdeyimm....biri bana evlerden ırak olsun diye beddua etsede bende artık ev kızı olmakdan çıksammm

Beril sen benim duygularıma tercüman mısın ya
Çalışmak istiyorum .Kendi paramın olmasını istiyorummm:85::85:

Tiviti anacım benim gibi bir de seni görüyorum böyle. Uyumadığımız her saniye online'ız resmen ikimizin de başka işi gücü yok Bu nasıl hayat

Tiviti anacım benim gibi bir de seni görüyorum böyle. Uyumadığımız her saniye online'ız resmen ikimizin de başka işi gücü yok Bu nasıl hayat

aynen öyle
sen kac yasindasin evlimisin coluk cocuk okul mokul yokmu

ben calismiyorum evliyim isim gucum yok napim vakit gecmiyor

aynen öyle
sen kac yasindasin evlimisin coluk cocuk okul mokul yokmu

ben calismiyorum evliyim isim gucum yok napim vakit gecmiyor

21 yaşındayım ben. Okuyorum ama tatil malum Yok anacım ne evlilik ne çoluk çocuk
Ama sana seve seve verebileceğim kilocuklarım var basen bölgemden,göbüşümden

21 yaşındayım ben. Okuyorum ama tatil malum Yok anacım ne evlilik ne çoluk çocuk
Ama sana seve seve verebileceğim kilocuklarım var basen bölgemden,göbüşümden

okumak okumak okumak keske bende okusaydim zamaninda ayni yastayiz cnm,kilolari seve seve allirim ah keske oyle bi imkan olsa...

okumak okumak okumak keske bende okusaydim zamaninda ayni yastayiz cnm,kilolari seve seve allirim ah keske oyle bi imkan olsa...

Kuzucum ben seni böyle 30larına yaklaşmış sanıyordum biliyo musun Diyordum hatuna bak neşesinden bir şey kaybetmemiş Sen şimdi bu yaşta vlenip gurbet ellere gittin hı kız Seviyo musun peki kocişi , mutlu musun evliliğinde

ruhum yasli anacim oyle oldu geldik gurbete kimsesiz kaldim,seviyorum esimi mutluyumm ama yinede huzursuzum oda butun gun evde ve gurbette yanlizligin verdiigi huzursuzluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…