- 9 Mayıs 2018
- 399
- 329
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yinebirben
-
Kopamadim yıllardır her bu benim için nasıl çabaladığını görüyorum 6 yıldır 1 yalan duymadım ağzından anneme hep soruyorum neden istemiyorsan şöyle diye onun derdi sıkıntı cekmeyelim ne var 3 bin kazaniyorsa ben de kazanıyorum sorun bu para annemin gözündeHayvanat bahcesi ne dönmüş kalbiniz.
Insanlari severken na hoş kelimeler kullaniyorsunuz. Ve bence cok da itici.
Insan kardesine esek sevdigi insana okuzum dermi ya.
Yaada dese bile burda boyle yazar mi
Sev tabi sev ama sevdiğin insanlari bi hayvan cinsiyle degilde kuzum balim bitanem diye sevmek daha bi hoş sanki.
Annen nedem küstü sevgilinize?
Belki kadin birseyler hissediyo iyi olmayan?
Anneler hisseder ya hani.
Belkide isinmadi . bence aralarina girme.
Eger barismalarini istiyosan swvgilin biraz adim atacak.
Sonucta o senin annennn.
Sevgili her zaman olur. Her zaman hemde.
Anneni dinle bence bi sohbet et ana kiz.
Bence barismalarindan cok annenin nw düşündüğünü anlamaya calis.
Eski konularini bilmiyoeum.bu konun icin yorum yaptims sadece.
“Şey” ayrı yazılır.Saçmalamak mi
Kesinlikle zekiyim o tartışılmaz bile.
Fikrim var ki yazdım.
Sana öküz ve eşeğin ile mutluluklar.
Sıpayı bekliyoruz
Sağlık klubü ödülü onlar :)Ya bu kullanici isminin altindaki orumcegi falan naasil koyuyorsunuz?
Bi kac kiside daha gördüm farkli seyler.
Bi ben yapamadim su imoji seyini
Si payi ben de bekliyorum adı bile hazır allah herkesi mutlu etsin yaSaçmalamak mi
Kesinlikle zekiyim o tartışılmaz bile.
Fikrim var ki yazdım.
Sana öküz ve eşeğin ile mutluluklar.
Sıpayı bekliyoruz
Herkes fikrini özgürce saygı çerçevesinde yazıyor bunu bile bile burda dertlerimizi yazıyoruz sonuçta. Öküz, eşşek yazınca arkadaşın aklına o geldi demek ki ilk
Sen de konu sahibi ben sem bakma konuya teyzemSevgilinden öküz diye söz ederken sempatik göründüğünü düşünüyorsan yanılıyorsun küçük hanım.
Konuların kabak tadı verdi.
Nasıl ilişki bu insanın sevgilisi ile annesi küs olur mu,ne yaşıyorsunuz siz?
Dana:büyüyünce önce tosun sonra da öküz olacak buzağıya denir ya siz şimdi küçük öküz,sevgiliniz de öküzBen dana oluyorum
Kopamadim yıllardır her bu benim için nasıl çabaladığını görüyorum 6 yıldır 1 yalan duymadım ağzından anneme hep soruyorum neden istemiyorsan şöyle diye onun derdi sıkıntı cekmeyelim ne var 3 bin kazaniyorsa ben de kazanıyorum sorun bu para annemin gözünde
Az ince yazdığım gibi annemi ezdiemem onay almadan da gelin olmam
Tabii ki haklısın bir başkasının yanında bu şekilde konuşmam nişanı ertelemeyi düşünmüyorum olsun bitsin ailesi de artık yeter bu ne kac senedir diye baya kiziyorlarAskıya al nişanı bence.
İki taraf sakinleşsin önce.
Bir de ne olursa olsun
Kol kırılır, yen içinde kalır.
Sen şirinlik diye öküz dersin, öfkeyle dersin bilmem ne.
Laubali olmaya gerek yok, kendi aranızda lakap takın
Fakat, dışarıya bahsederken ismiyle anlat.
Durduk yere itibarınız düşmesin.
:)
Sen de konu sahibi ben sem bakma konuya teyzem
Biz aile olarak biraz lüks yaşıyoruz sana göre iyi bir maaş olabilir ama anneme göre bu para sadece ev kirası bizim şu an oturduğumuz ev 2700 lira biliyorum başka bir şey olsa mutlaka söylerdiIyide annen ne guzel dusunuyor iste. Kizi maddi sikinti yasamasin ele muhtac olmadan yasasin istiyor. Bu mu yani annenin kabul etmemesi.
Bence bu bahane. Baska birsey var .
Cunku 3bin iyi bi maas. Sende calisiyosan ne ala.
Anneni otur iyice dinle. Dokulecek elbet en sonunda.
Bu arada 6 yildir suren bi iliski icin seni fazla toy buldum .Ya cahilsin hayatin kiyisindan bakiyorsun olaylara yada cok safsin.
Yalan duymadim değil yakalamadim de ona.
Bu arada nişan olacagina göre aileler tanisip kaynasmis degilmi. 6 yil diyosun.
Onun ailesi ne dusunuyor?
Bu arada yas kac?
Konu dışı yorum olacak ama;Ya bu kullanici isminin altindaki orumcegi falan naasil koyuyorsunuz?
Bi kac kiside daha gördüm farkli seyler.
Bi ben yapamadim su imoji seyini
Sağlık klubü ödülü onlar :)
??? Şey? Nerde?“Şey” ayrı yazılır.
Sayın zeki
Zayıflama yarışması mi yaniKonu dışı yorum olacak ama;
Bu semboller cuma zayıflama yarışmalası takımlarının sembollerinden biri olup, kazen tarafından veriliyor.
Mesela ben 6. Takımdayım ,6. Takımın sembolü de karınca.Kep şeklindeki işaret ise cuma takım yarışmalarından mezun olanlara veriliyor. siz isteseniz de yapamıyorsunuz:)) takımlardaki yarışmacılara ödül olarak veriliyor.
Anaaa. O ne ya. Ilk defa duydum.
Tuh be gitti guzelim orumcek.
Simdi bana sunu anlat nolur. O orumcek veya diger tuhaf şeyleri nasil aliyorum yada kazaniyorum.
Yattigim yerden vermezler dimi bunu bana
Konu dışı yorum olacak ama;
Bu semboller cuma zayıflama yarışmalası takımlarının sembollerinden biri olup, kazen tarafından veriliyor.
Mesela ben 6. Takımdayım ,6. Takımın sembolü de karınca.Kep şeklindeki işaret ise cuma takım yarışmalarından mezun olanlara veriliyor. siz isteseniz de yapamıyorsunuz:)) takımlardaki yarışmacılara ödül olarak veriliyor.
Ben de örümcek istiyorumTamamdir Aldim canim agzimin payını
CevaP verdigin icin tesekkur ederim
Forumlarda araştır, diyet vb başlıklar var.Anaaa. O ne ya. Ilk defa duydum.
Tuh be gitti guzelim orumcek.
Simdi bana sunu anlat nolur. O orumcek veya diger tuhaf şeyleri nasil aliyorum yada kazaniyorum.
Yattigim yerden vermezler dimi bunu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?