Her serde bir hayır :) akıl verin çok acil

Kopamadim yıllardır her bu benim için nasıl çabaladığını görüyorum 6 yıldır 1 yalan duymadım ağzından anneme hep soruyorum neden istemiyorsan şöyle diye onun derdi sıkıntı cekmeyelim ne var 3 bin kazaniyorsa ben de kazanıyorum sorun bu para annemin gözünde
Az ince yazdığım gibi annemi ezdiemem onay almadan da gelin olmam

Ya burada sonuç olarak sizi hiç tanımayan insanlara yazıyorsunuz, gerçek hayatta nasıl hitap ettiğiniz bizi ilgilendiren mevzular değil. Ben de konu açarken misal "Ya kızlar aşkitoşumla kavgalıyız, minik kuşumla küsüz" falan yazsam hoş mu durur? Erkek arkadaşım yazınca daha az sevmiş olmuyorsunuz, buradakiler de "Ayy ne çok seviyor bu kız" falan demiyor. Biraz daha genel yazsanız daha iyi olur. Konudan da pek bir şey anlamadım, niye yemek yemiyorsunuz, ikisi 3.5 senedir küsler de niye küsler, anneniz niye öküzünüze, ayy pardon sevgilinize mesaj atıyor falan filan bunların cevabını bilirsem belki konuya yorumum olabilir.

Sen de konu sahibi ben sem bakma konuya teyzem

Iyide annen ne guzel dusunuyor iste. Kizi maddi sikinti yasamasin ele muhtac olmadan yasasin istiyor. Bu mu yani annenin kabul etmemesi.

Bence bu bahane. Baska birsey var .

Cunku 3bin iyi bi maas. Sende calisiyosan ne ala.

Anneni otur iyice dinle. Dokulecek elbet en sonunda.

Bu arada 6 yildir suren bi iliski icin seni fazla toy buldum .Ya cahilsin hayatin kiyisindan bakiyorsun olaylara yada cok safsin.

Yalan duymadim değil yakalamadim de ona.

Bu arada nişan olacagina göre aileler tanisip kaynasmis degilmi. 6 yil diyosun.

Onun ailesi ne dusunuyor?

Bu arada yas kac?

Tabii ki haklısın bir başkasının yanında bu şekilde konuşmam nişanı ertelemeyi düşünmüyorum olsun bitsin ailesi de artık yeter bu ne kac senedir diye baya kiziyorlar

Biz aile olarak biraz lüks yaşıyoruz sana göre iyi bir maaş olabilir ama anneme göre bu para sadece ev kirası bizim şu an oturduğumuz ev 2700 lira biliyorum başka bir şey olsa mutlaka söylerdi
Ailelerin tanışmasını ben istemedim evlenmeden yuz goz olmalarını istemiyorum çünkü bu da sorun olabilir

Ya bu kullanici isminin altindaki orumcegi falan naasil koyuyorsunuz?

Bi kac kiside daha gördüm farkli seyler.

Bi ben yapamadim su imoji seyini
Konu dışı yorum olacak ama;
Bu semboller cuma zayıflama yarışmaları takımlarının sembollerinden biri olup, kazen tarafından takımlardaki yarışmacılara veriliyor.
Mesela ben 6. Takımdayım ,6. Takımın sembolü de karınca.Kep şeklindeki işaret ise cuma takım yarışmalarından mezun olanlara veriliyor. siz isteseniz de yapamıyorsunuz:)) takımlardaki yarışmacılara ödül olarak veriliyor.

Zayıflama yarışması mi yani

Tamamdir Aldim canim agzimin payını

CevaP verdigin icin tesekkur ederim

Anaaa. O ne ya. Ilk defa duydum.

Tuh be gitti guzelim orumcek.

Simdi bana sunu anlat nolur. O orumcek veya diger tuhaf şeyleri nasil aliyorum yada kazaniyorum.

Yattigim yerden vermezler dimi bunu bana
Forumlarda araştır, diyet vb başlıklar var.
Grup liderine günlük rapor yazıyorsun tipikte,
Öyle öyle ilerliyor, bildiğim bu.

Tıkla bak o gördüğün örümcekli şeylere, çıkıyor ne ödülü olduğu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…