- Konu Sahibi Yinebirben
Ben de örümcek istiyorum
Okuz eşek simdide orumcek mi
E ama simdi cuk olmadi mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de örümcek istiyorum
Yatma saati gelen sensin neyse hadi git benim konuma gormek iatemiyorsun ya beniAy kusura bakma be yavrum,teyze olduğumdan ismini hafızamda tutamıyorum.
Hem seni hemen tanımak zorunda değilim,öyle değil mi?
Hadi sana iyi geceler.
Yat artık geç oldu.
Evet cuma zayıflama yarışmaları var.Kilo vermek isteyenlerin takımlar halinde yarışıp,motive olup çok iyi kiloların verildiği bir bölüm.Zayıflama yarışması mi yani
Benim ceviz yazan yerde??? Şey? Nerde?
Ondan da vazgeçtim ufak şeylere takılma
Ben hayatımda böyle konu dağılması gormedimEvet cuma zayıflama yarışmaları var.Kilo vermek isteyenlerin takımlar halinde yarışıp,motive olup çok iyi kiloların verildiği bir bölüm.
Şu an fena halde gülüyorum ya konu yine çöp olduOkuz eşek simdide orumcek mi
E ama simdi cuk olmadi mi
Ağzının payını alman için demedimTamamdir Aldim canim agzimin payını
CevaP verdigin icin tesekkur ederim
Biz aile olarak biraz lüks yaşıyoruz sana göre iyi bir maaş olabilir ama anneme göre bu para sadece ev kirası bizim şu an oturduğumuz ev 2700 lira biliyorum başka bir şey olsa mutlaka söylerdi
Ailelerin tanışmasını ben istemedim evlenmeden yuz goz olmalarını istemiyorum çünkü bu da sorun olabilir
Peki neye göre grup seçiliyor bir sürü vae cunkuAğzının payını alman için demedim
Varsa kilo sorununuz gelin yarışalım,kilo verelim sonra örümcek de olur,karınca,kedi de
Hedef kilonu tutturup mezun olursanız karne hazırlanıp kep bile takılıyor
Ben para istemiyorum ki sadece ikimiz bir de sipalar ben çalışıyorum o çalışıyor elimizde 6 bin allaha şükür daha ne olsunYuhhh
O kadar ev kirasi versem herhalde her gece yataktan düşe düşe kafam patlar .
Siz zenginsiniz ya.
Aileler yuzgoz olmasin. 6 senedir devam eden iki genc. Immmm.
Annen hakli bence.
Ağzının payını alman için demedim
Varsa kilo sorununuz gelin yarışalım,kilo verelim sonra örümcek de olur,karınca,kedi de
Hedef kilonu tutturup mezun olursanız karne hazırlanıp kep bile takılıyor
Benim ceviz yazan yerde
Senin
“Şey”
Takılırım
Nokta
Şu an fena halde gülüyorum ya konu yine çöp oldu
Yalnız konu çok pis dağıldıPeki neye göre grup seçiliyor bir sürü vae cunku
Reklam amaçlı mesajYalnız konu çok pis dağıldı
Yarışan en fazla 12 takım var ve bu takımların kaptanları var.
Ben 6. Takımın kaptanıyım.zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler diye bi topik var orada üyeye ihtiyacı olan takımların hangi takım olduğu yazıyor.
İhtiyacı olan takımları inceleyip ,istediğinize giriyorsunuz.2 hafta deneme süresi var bu süre yeni üyenin takıma yarışmaya uyumlu olup olmadığına kaptan karar verir.şayet takıma alınırsanız cumaları takımlar halinde yarışılıyor. Birazdan link atabilirim isterseniz
Allah o patatesi oğluyla beraber guldursun aglamasin hiç emi kac günlükE ama bazen bizde gulmiyek mi. Bak ne dert kaldi nede tasa.
Kadinlar klubu boyledir iste
Sen canin sikkin somurtuk suratka konu acarsin, patatesin biri gelir seni güldür
Sorun değil canınız sağolsunYalnız konu çok pis dağıldı
Yarışan en fazla 12 takım var ve bu takımların kaptanları var.
Ben 6. Takımın kaptanıyım.zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler diye bi topik var orada üyeye ihtiyacı olan takımların hangi takım olduğu yazıyor.
İhtiyacı olan takımları inceleyip ,istediğinize giriyorsunuz.2 hafta deneme süresi var bu süre yeni üyenin takıma yarışmaya uyumlu olup olmadığına kaptan karar verir.şayet takıma alınırsanız cumaları takımlar halinde yarışılıyor. Birazdan link atabilirim isterseniz
Dünkü konumdan beni hatırlayan vardır ,özür diledim küçük olarak. bugün saat 5 e kadar hiçbirşey yemedim ,seker hastasıyım dogal olarak duzenli beslenmem gerek. Saat 4.30 da mesaj geldi erkek arkadssimdan ,3.5 senedir kusler annemle . Annem okuzume mesaj atmis bu saat oldu yemedi diye . Ben de bunu öğrenince oturup kendime birşeyler hazırlayıp yedim.
Şimdi sorununa geleyim ben annemle okuzumu baristirmak için ne yapayım ? Resmen evde grev yapacağım en son çare ama sağlığıyla oynamadan birşeyler yapmam lazım.
Not annemden okuzumdrn ve eşek kardesimden vazgeçemem 3u de benim kalbim midem beynim ciğerim herşeyim
Ya yeni birşey bul bu mesaj eskidi insan bakar daha önce biri söylemiş mi diyeGenç adam öküz, kardeş eşek anne allahtan sadece anne ?
Pardon zoo da öı yaşıyorsunuz?