• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her serde bir hayır :) akıl verin çok acil

Ay kusura bakma be yavrum,teyze olduğumdan ismini hafızamda tutamıyorum.

Hem seni hemen tanımak zorunda değilim,öyle değil mi?

Hadi sana iyi geceler.
Yat artık geç oldu.
Yatma saati gelen sensin neyse hadi git benim konuma gormek iatemiyorsun ya beni

Tamamdir Aldim canim agzimin payını :KK70:

CevaP verdigin icin tesekkur ederim :KK70:
Ağzının payını alman için demedim;)
Varsa kilo sorununuz gelin yarışalım,kilo verelim sonra örümcek de olur,karınca,kedi de:KK70:
Hedef kilonu tutturup mezun olursanız karne hazırlanıp kep bile takılıyor:KK70:

Biz aile olarak biraz lüks yaşıyoruz sana göre iyi bir maaş olabilir ama anneme göre bu para sadece ev kirası bizim şu an oturduğumuz ev 2700 lira biliyorum başka bir şey olsa mutlaka söylerdi
Ailelerin tanışmasını ben istemedim evlenmeden yuz goz olmalarını istemiyorum çünkü bu da sorun olabilir

Yuhhh :D

O kadar ev kirasi versem herhalde her gece yataktan düşe düşe kafam patlar .

Siz zenginsiniz ya.

Aileler yuzgoz olmasin. 6 senedir devam eden iki genc. Immmm.

Annen hakli bence.

Ağzının payını alman için demedim:KK66:
Varsa kilo sorununuz gelin yarışalım,kilo verelim sonra örümcek de olur,karınca,kedi de:KK70:
Peki neye göre grup seçiliyor bir sürü vae cunku

Yuhhh :KK70:

O kadar ev kirasi versem herhalde her gece yataktan düşe düşe kafam patlar .

Siz zenginsiniz ya.

Aileler yuzgoz olmasin. 6 senedir devam eden iki genc. Immmm.

Annen hakli bence.
Ben para istemiyorum ki sadece ikimiz bir de sipalar ben çalışıyorum o çalışıyor elimizde 6 bin allaha şükür daha ne olsun

Ağzının payını alman için demedim:KK66:

Gandalf da oluyo mu mezuniyette :KK70:

Gece gece ben bi tuhafim ya. Uykusuzluktan hep :KK70:

Valla inanki cok isterdim ama oyle yarışacak kadar kilom yok.

Ama bi konu gordum. Kilolari ve eşi diye.

O uyeyi alin araniza. Psikolojik destege ihtiyaci oldugunu dusunuyorum. Hemde eglenir eglenirken yarisir yarisirken kilo verir kilo verirkende orumcegi olur :KK70:

Peki neye göre grup seçiliyor bir sürü vae cunku
Yalnız konu çok pis dağıldı:deli:
Yarışan en fazla 12 takım var ve bu takımların kaptanları var.
Ben 6. Takımın kaptanıyım.zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler diye bi topik var orada üyeye ihtiyacı olan takımların hangi takım olduğu yazıyor.
İhtiyacı olan takımları inceleyip ,istediğinize giriyorsunuz.2 hafta deneme süresi var bu süre yeni üyenin takıma yarışmaya uyumlu olup olmadığına kaptan karar verir.şayet takıma alınırsanız cumaları takımlar halinde yarışılıyor. Birazdan link atabilirim isterseniz;)

Ben 6. Takımın kaptanıyım.zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler diye bi topik var orada üyeye ihtiyacı olan takımların hangi takım olduğu yazıyor.
İhtiyacı olan takımları inceleyip ,istediğinize giriyorsunuz.2 hafta deneme süresi var bu süre yeni üyenin takıma yarışmaya uyumlu olup olmadığına kaptan karar verir.şayet takıma alınırsanız cumaları takımlar halinde yarışılıyor. Birazdan link atabilirim isterseniz:KK66:
Reklam amaçlı mesaj
Aha işte
Saldırıyorum adminlere

İhtiyacı olan takımları inceleyip ,istediğinize giriyorsunuz.2 hafta deneme süresi var bu süre yeni üyenin takıma yarışmaya uyumlu olup olmadığına kaptan karar verir.şayet takıma alınırsanız cumaları takımlar halinde yarışılıyor. Birazdan link atabilirim isterseniz:KK66:
Sorun değil canınız sağolsun

Dünkü konumdan beni hatırlayan vardır ,özür diledim küçük olarak. bugün saat 5 e kadar hiçbirşey yemedim ,seker hastasıyım dogal olarak duzenli beslenmem gerek. Saat 4.30 da mesaj geldi erkek arkadssimdan ,3.5 senedir kusler annemle . Annem okuzume mesaj atmis bu saat oldu yemedi diye . Ben de bunu öğrenince oturup kendime birşeyler hazırlayıp yedim.
Şimdi sorununa geleyim ben annemle okuzumu baristirmak için ne yapayım ? Resmen evde grev yapacağım en son çare ama sağlığıyla oynamadan birşeyler yapmam lazım.
Not annemden okuzumdrn ve eşek kardesimden vazgeçemem 3u de benim kalbim midem beynim ciğerim herşeyim

Genç adam öküz, kardeş eşek anne allahtan sadece anne ?
Pardon zoo da öı yaşıyorsunuz?

Back