- 9 Mayıs 2018
- 399
- 329
- 18
- 32
- Konu Sahibi Yinebirben
-
Ben sevdim de annemle aralarını nasıl duzelteyim nisan yapmayı düşünüyoruz ikisi de küs aslında öküz değildir benim sevgilim sadece kizdigimda söylüyorumÖküzüm?
Eski konuyu bilmiyorum.
Öküzü, öküz olarak sevmişsin zaten.
Ana bak bu benim öküz, güncelleme geldi de bari
Bu çok güzeldiHayvanat bahçesinde mi yaşıyorsun?
Aslında olay pek yok sigarayı bıraktığım zamanlarda çok s inirliydim yine annem de okuzu arayıp senin yüzünden diye kızıp bağırmış annemde de var hata da o da ona kızmış saygısızlık etBence sen bizimle dalga geciyosunher gün farklı bir olay her gün farklı bi enerji ile yaziyosun helal olsun. Neyse konuya cevap vereyim sen okuzunle annen neden kus olay büyükse biraz zor
Ne zaman sacmalamadan konusacaksiniz fikriniz yoksa eş geçin ilk la bir laf sokmalar kendinizi zeki hissediyorsunuz sanırım böyle yapınca ayrıca benim kardesim de sevgilim de çok adamdan daha insan çok insandan daha adamdır gurur duyuyorum hayatımda olmalarıylaHayvanat bahçesinde mi yaşıyorsun?
Bu adama takma isim taksan aksi takdirde okuz çok çirkin bi hitap sekli. Hem bu kadar öküz dediğine göre adam annene saygısızlık etmiş de olabilir.Aslında olay pek yok sigarayı bıraktığım zamanlarda çok s inirliydim yine annem de okuzu arayıp senin yüzünden diye kızıp bağırmış annemde de var hata da o da ona kızmış saygısızlık et
Ben sevdim de annemle aralarını nasıl duzelteyim nisan yapmayı düşünüyoruz ikisi de küs aslında öküz değildir benim sevgilim sadece kizdigimda söylüyorum
Herkes fikrini özgürce saygı çerçevesinde yazıyor bunu bile bile burda dertlerimizi yazıyoruz sonuçta. Öküz, eşşek yazınca arkadaşın aklına o geldi demek ki ilkNe zaman sacmalamadan konusacaksiniz fikriniz yoksa eş geçin ilk la bir laf sokmalar kendinizi zeki hissediyorsunuz sanırım böyle yapınca
Bu adama takma isim taksan aksi takdirde okuz çok çirkin bi hitap sekli. Hem bu kadar öküz dediğine göre adam annene saygısızlık etmiş de olabilir.
Bu adama takma isim taksan aksi takdirde okuz çok çirkin bi hitap sekli. Hem bu kadar öküz dediği
Anneme saygısızlık yaptirmam o an biterdi benim için annem haksız da olsa sevgilim alttan almalı şimdi
Ben dana oluyorumSevgilin öküz ise sen de inek mi oluyorsun?
Saçmalamak miNe zaman sacmalamadan konusacaksiniz fikriniz yoksa eş geçin ilk la bir laf sokmalar kendinizi zeki hissediyorsunuz sanırım böyle yapınca ayrıca benim kardesim de sevgilim de çok adamdan daha insan çok insandan daha adamdır gurur duyuyorum hayatımda olmalarıyla
Sevgilin öküz ise sen de inek mi oluyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?