• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her sabah kahve içen insan

Özenmediğim insandir.
Mis gibi çay dururken kahveye ne gerek?
Kahveyi çaydan daha çok severim o ayrı.

Her sabah ilk yaptığım şeydir kahve içmek içmeden kesinlikle evden çıkmam

Türk Kahvesi....▪ Kendinize ayırabildiğiniz en güzel an... ▪Kahve alınacak yer özenli olmalı çünki çekirdek ve çekim önemlidir.... ▪ Meşhur olan 2 bilindik yerim vardır sadece aldığım ve bildiğim... ▪Kesinlikle paket değil taze çekilmiş olmalı... ▪Ve yapılışı... ▪Şartlar neye göre ise fark etmez yapar iken yakmamak şart.. ▪Her fincanda içilmez... ▪ Fincan ağzı kare olabilir yada boru şekli yuvarlak.. .▪ Ağız çok açık olur ise köpüğü dağıtır. .▪ Ağzı dar bombelilerde tadını almak güç:) ▪ İç haznesi çok azda olmayacak biraz standart üstü yeterli. ▪Kısacası içi dışı zevk duyabildiğiniz fincanlar:)) ▪O taze kahvenin kokusu, köpüğü ile dökülür iken odaya yayılır yayılırrrr:))) ▪ Yanındada az cici bardaklarda su:) ▪ Çikolatası,likörü,lokumuda olur isteyene:)) ▪ Vay vayyy... ▪Sağlıklı iseniz günde üçe kadar çıkabilir bu keyif saatleri... ▪Bende ikincisini içmeye gideyim anlatırken canım çekti:))

Kahve içde aç karnınada içme..... Azcık at bir iki parça ağzına sonra Türk Kahvesi keyifi yap:)) Bende kendime tiryaki diyordum:))
Yanina bi iki kuru kayısı yiyorum öyle içiyorum yoksa ayıkamıyorum:KK22: ama baş ağrısı yapiyor bende her gün içersemm sende yapiyor mu canim:KK16:

Yanina bi iki kuru kayısı yiyorum öyle içiyorum yoksa ayıkamıyorum:KK22: ama baş ağrısı yapiyor bende her gün içersemm sende yapiyor mu canim:KK16:

Bende kahvaltı alışkanlılığı var yapmaz isem başım tutar, sonrasın da mutlak kahve içerim.... Günde iki en fazla üç... Hergün genelde türk kahvesi tüketiyorum... İşimde de hanımlar olunca kaçınılmaz oluyor.... Başım ağrı olunca kahve içtiğimde genelde geçer ama ağrı yapmaz:))

Biraz önce de Türk Kahvemi İçebildim.. Bugüne Şükürr:))

Sabah kalkarım, yüzümü yıkamaya geçmeden hemde duble fincanım var Türk kahvemi koyar öyle yüzümü yıkamaya geçerim. İşe acil geç kalıp hızla hazırlandığım zamanlar var o zamanlarda bile onu içmeden asla çıkmam evden. Ben çay tiryakisiydim 60 kiloydum birde 10 kilo verdim. Sabahları aç karnına başladım kahveye günde 2 demlik çay içen ben şimdi 2 bardak çayı zor içiyorum. Yatağımın baş ucunda 1 bardak su var onu içer öyle başlarım güne. İnanın gün müthiş geçiyor. Kahve muhteşem bir içecektir.

Tam olarak benim kocamdır. Her sabah koca bir termos dolusu sert filtre kahve içer

Back
X