Her sabah arıyorlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi hams31
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hams31

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2025
24
-25
1
29
Arkadaşlar merhaba. Eşimle 6 aylık evliyiz. İkimizin de ayrı ayrı ofislerimiz var, kendi işimizi yapıyoruz. Sabahları erken uyanmakta zorlandığımız için eşim ailesine her gün sabah arayıp kendini uyandırmalarını söylemiş. Kayınvalide ile kayınbaba her gün sabah eşimi arıyorlar . 8-9 saati arasında her sabah onların telefonuna uyanıyorum ve bu durumdan aşırı rahatsızım. Sonuçta biz artık evliyiz, yanında karısı yatan biri neden her sabah aranır? Eşim neden buna izin veriyor? Acaba ben mi büyütüyorum diye düşündüm bu yüzden eşime söyleyemedim. Sizce bunu düşünmekte haklı mıyım kızlar? Sonuçta evli insanlarız öğrenci veya bekar değiliz. Her gün sabah aranmak insanı sinir ediyor. Alarm kurabiliyoruz telefonumuza. Siz olsanız benim gibi rahatsız olur muydunuz ben mi büyütüyorum içimde?

Sonuçta biz artık evliyiz, yanında karısı yatan biri neden her sabah aranır?
çünkü ogullari "uyanamiyorum, beni arayin" demis.
kizacaksaniz kocaniza kizin. hatta diyin "tamam askim aramasin kimse ben kalkip seni dürterim uyanmadiysan"
o zaman aramazlar

Kayınvalide ve kayınpederin suçu yok ki oğulları arayın demiş onlarda arıyor siz ailenizden aramalarını rica etseniz onlarda arar 🤷🏻‍♀️ eşinize anlatın rahatsızsanız bence. Aileye bilenmeyin bana kalırsa 🥲
Aileye bilenmiyorum iki taraflı bir düşüncesizlik var gibi geliyor. Eşim de madem her sabah annen uyandırsın istiyordu neden evlendi benimle değil mi

Evet eşim neden bunu ister ki ailesinden. Çok rahatsız edici
iste senin kocan, ayni yatakta yatan - birbirinin her zerresini taniyan - onun dnasindan hamile kalan sizsiniz. neden sormuyorsunuz eşinize "hayatim neden bunu istiyorsun?" diye? soyleyin hoslanmadiginizi kalkin beraber sabahlari.
utanacak cekinecek bir sey yok ki o sizin kocaniz. cekinmeden bunu diyecek yakinliginiz yok mu?

Arkadaşlar merhaba. Eşimle 6 aylık evliyiz. İkimizin de ayrı ayrı ofislerimiz var, kendi işimizi yapıyoruz. Sabahları erken uyanmakta zorlandığımız için eşim ailesine her gün sabah arayıp kendini uyandırmalarını söylemiş. Kayınvalide ile kayınbaba her gün sabah eşimi arıyorlar . 8-9 saati arasında her sabah onların telefonuna uyanıyorum ve bu durumdan aşırı rahatsızım. Sonuçta biz artık evliyiz, yanında karısı yatan biri neden her sabah aranır? Eşim neden buna izin veriyor? Acaba ben mi büyütüyorum diye düşündüm bu yüzden eşime söyleyemedim. Sizce bunu düşünmekte haklı mıyım kızlar? Sonuçta evli insanlarız öğrenci veya bekar değiliz. Her gün sabah aranmak insanı sinir ediyor. Alarm kurabiliyoruz telefonumuza. Siz olsanız benim gibi rahatsız olur muydunuz ben mi büyütüyorum içimde?
İyide uyanmakta zorlaniyormussunuz
Eşinizde kendince çözüm aramış bulmuş
Hani uyanmanıza rağmen böyle istekte bulunsa neyse
Ama bana değişik gelmedi
O zaman kolay uyanmak için çözüm bulun

Son düzenleme:
iste senin kocan, ayni yatakta yatan - birbirinin her zerresini taniyan - onun dnasindan hamile kalan sizsiniz. neden sormuyorsunuz eşinize "hayatim neden bunu istiyorsun?" diye? soyleyin hoslanmadiginizi kalkin beraber sabahlari.
utanacak cekinecek bir sey yok ki o sizin kocaniz. cekinmeden bunu diyecek yakinliginiz yok mu?
Ailesi söz konusu olunca fazla hassas davranıyor, ben de elimde olmadan her şeyi direk söyleyemiyorum. Alınır mı yanlış anlar mı veya ben mi büyütüyorum içimde acaba diye bekliyorum bir süre

eşinden çok seninle yakın gibi duruyor beybi :KK70::KK70:

Ee esiniz bunu ailesinden istemis, ailesi niye dusuncesiz oluyor?

Siz esinize ben seni uyandiririm diyeceksiniz, o da ailesine tamam artik uyandirmaniza gerek kalmadi diye haber verecek. Konudaki en masum kisiler emekli halleriyle uykularindan feragat edip ogullarini uyandirmak icin fedakarlik eden kayinaile.

Eşim neden buna izin veriyor?
Eşim neden buna izin veriyor derken? Eşiniz talep etmiş bunu zaten. İnsanlar müneccim mi sizin rahatsız olduğunuzu bilsin? Oğulları böyle bir talepte bulunduğuna göre demek ki herkes halinden memnun diye düşünmüşlerdir. Yani bazı hanımlar eşine toz kondurmamak için çok zorluyolar. Burdaki tek sorunlu kişi eşiniz. Eşinize söyleyin o da ailesine söylesin aramasınlar. Sanki eşiniz arama dedi de ailesi ısrarla arayacam dedi.

İyide uyanmakta zorlaniyormussunuz
Kendince çözüm aramış bulmuş
Hani uyanmanıza rağmen böyle istekte bulunsa neyse
Ama bana değişik gelmedi
O zaman kolay uyanmak için çözüm bulun
Ailesinden hoşlanmadığım için belki her sabah aramaları beni rahatsız ediyordur:(

Eşim neden buna izin veriyor derken? Eşiniz talep etmiş bunu zaten. İnsanlar müneccim mi sizin rahatsız olduğunuzu bilsin? Oğulları böyle bir talepte bulunduğuna göre demek ki herkes halinden memnun diye düşünmüşlerdir. Yani bazı hanımlar eşine toz kondurmamak için çok zorluyolar. Burdaki tek sorunlu kişi eşiniz. Eşinize söyleyin o da ailesine söylesin aramasınlar. Sanki eşiniz arama dedi de ailesi ısrarla arayacam dedi.
Ben ailesine bir ithamda bulunmuyorum ki söyledim zaten eşim istemiş diye.

Ailesinden hoşlanmadığım için belki her sabah aramaları beni rahatsız ediyordur:(
Sevmedigin kaynananin pirtlattigi cocukla evlisin
En ozelini yasadigin adama "canim seni ben uyandiririm yasli basli insanlara her sabah arayin diye gorev vermissin ayip, soyle bundan sonra beni hamsi uyandiracak annecim sagolun simdiye kadar yardimci oldunuz" desin
Telefonu da sessize alsin ararlarsa da sessize almistim esim uyandiriyor artik diye der
Aramazlar daha da
Bu kadar basit

Back