- 24 Ocak 2021
- 10.643
- 23.822
- Konu Sahibi MoonLiight
145 kişinin uğruna kendini öldürdüğü İran prensesi geldi aklımaKız bu cilve mi şımarıklık mı bu kişi hangi ülkenin piremsesiymiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
145 kişinin uğruna kendini öldürdüğü İran prensesi geldi aklımaKız bu cilve mi şımarıklık mı bu kişi hangi ülkenin piremsesiymiş
Tövbe tövbe145 kişinin uğruna kendini öldürdüğü İran prensesi geldi aklıma
Resme bak şaka yapmıyorum, altta paylaştım, Google yaz okuTövbe tövbe
Bu ben. Yalnız değilmişimCilveli olsam kaç yazar, benimki kanmıyor öyle şeylere. Dürüst ve net bir şekilde söylediğin sürece yapmayacağı şey yok ama önceden cilveliydim bence ama karşılığını görmeye görmeye yapmayı bıraktım sanırım.
Kız biliyorum onu bilmem miResme bak şaka yapmıyorum, altta paylaştım, Google yaz oku
BU fake değil miydiEki Görüntüle 3463905
145 kişinin uğruna helak olduğu İran prensesi, herşey güzellik değilmiş demek ki, Cilve önemli
E cirkini yerim bunuuu benEki Görüntüle 3463737 cirkinligine bakma ablası. Öyle bi cilvesi var ki adamı ayakta uyutur, mahveder. Yeminle cok sey öğreniyorum sksksslsösö
Neslihan atagülle kadir doğulu abartısı gördüm bu işte ben elaleme güzel gösteri yaptılar ama kız aldatılmayı dahi süslü cümlelerle sindirdi .Bak yemin ederim sana ,Allah şahit.
Adam evi işyerine yakın tuttu ki öğlen arası gelip karısına kahvaltı hazirlayabilsin diye eve geliyor kahvaltıyı hazırlıyor karısını uykudan uyandiriyor ,kahvaltıyı yapıyorlar mutfağı topluyor ise gidiyor
çocuğunu bile alistirmis ;" annen uyuyorsa uyandırmayacaksın, dolapta süt ve gevrek var ye ben gelene kadar." diye tembihliyor kendi isteğiyle uyanmazsa mutsuz olurmuş,başı agrirmis
Eğer dışarda biri bir bisküvi ikram ederse, cebine koyup getiriyor; ola ki laf arasında yediğini söyler de getirmemiş olursa vay ki vay odalara kapanıyor, ağlıyor. " Nasıl yani o bisküviyi yedin ve ben aklına gelmedim öylemi diye agliyor" ciddi ciddi hıçkıra hıçkıra ağlıyor. ( Bisküvi için değil aklına gelmedigi için agliyormus) 2 gün bizde kaldılar imdattttt yangın var diye bagiracaktim
Açıkcasi bizde kaldıkları zorunlu iki gün dışında içli dışlı bir iliskimiz yok. Akraba işte denk gelirsek. Gırgır şamata olsun diye konuşuruz, arkasından dedikodu değil yani. İkisi bu durumdan memnun da , aynı simarikligi birbirleri dışında kimseye yapmaya calismadikca beni bağlamaz. Alan memnun satan memnun aldatılma konusu imkansıza yakın diyebilirim gerçekten ikiside bu hayattan bu ilişkiden zevk alıyor. İnşallah da mutlu olurlar. Çocukları var sonuçta.Neslihan atagülle kadir doğulu abartısı gördüm bu işte ben elaleme güzel gösteri yaptılar ama kız aldatılmayı dahi süslü cümlelerle sindirdi .
Bir insan birşeyi absürt bir şekilde gözünüze sokuyorsa bilin ki o noksandır
bumu kız cilve e ben bunu yapıyorum zaten bende kendimi odun filan sanıyorum meğer cilveliymişimMesela bişey mi isteyeceksin elinle adamın boynunu yada başka yerlerini oksayabilirsin bacağını adamın kucağına atabilirsin veyaa dilinle ve nefesle kulagina küçük dokunuşlar yapabilirsin çok güzel kokan bir parfüm sıkıp seksi bir elbise ile kucağına da oturabilirsin yani bu tarzz şeyler işte gayet etkili oluyor
Ya bilmiyorum 35 yaşındayım bu zamana kadar teşekkür ederim canım bitanem den fazlasını yapamadım hiç neden bilmem istiyorum aslında ama bende komik yada itici gibi durur sanıyorum.niye yapmacik gelsin ki? mesela ilk olarak adami ovmekle baslayabilirsin. digerlerinden farkli bir yönü elbet vardir. ondan basla. takdir et arasira, sevgini göster, bir şeyler talep et...
gecenlerde +18 bölümündeki cilve konusunda şöyle bir sey yazmistim;
kisaca "fake it until make it" dedikleri seyden:) o sey sende dogal durana kadar taklit et. bunu da bence kendin gibi degil de yatakta arasira ortaya cikan bir kadin uzerinden yapabilirsin. zamanla sevdikce - adamdaki olumlu etkileri gordukce günlük hayatina da yansir belki :)
Ay çok şükür işve cilve konularının yorumları çağ atladı bu sitede
Eskiler bilir, leoparlı taytlar, odayı gırgırlamalar havada uçuşurdu eskiden jdkdk
Bir ara da bebeksi konuşmalar, dudak büzmeler cilve sanıldı
Saten gecelik giyip yataktan kayarak düşen üyeler vardı
Tişörtünü ıslatıp foto çekip eşine göndermesi tavsiye edilen bir üye birden soğuk suyla buluşunca hasta olmuştu
Gazilik ağlıyordu
Neler gördü bu ülke, neler çektik cilve nediri öğrenmek için, halk cilve savaşı veriyordu her cephede akdkdk
O bakımdan herkes cilveli olamaz bence ki bu seksi olmamakla karıştırılmamalı
Herkes seks yapabilir ama herkes seksi olmayabilir.
Herkesin cool olamayacağı gibi bir şey.
Mizaç meselesi biraz zannımca.
Belli başlı şeyler denenebilir o da renk getirmek için ama sürekliliği olmaz, sanmıyorum.
İçimden ne gelmesi gerektiğini bilmiyorum desem:) eşimi çok seviyorum ama bazı arkadaşların dediği gibi bazen eşim bile benden daha cilveli görünüyor gözümebu cilve değil bunlar karı koca kreş yaşındaki bir çocuğun zeka seviyesine sahipler. 2-3 yaşlarımdayken anne babam istediğim çikolatayı almayınca ben de kendimi ağlayarak yere atarmışım. Kadının yaptığı tam olarak bu. Eğer bu cilve sayılıyorsa aşağı yukarı doğduğumdan beri cilveliyim
Gerçekten cilve konusuna gelecek olursak insan sevdiği kişiye otomatikman sevgi göstermek, sırnaşmak istiyor zaten. Yok ben yapamıyorum diyen arkadaşlar içinizden mi gelmiyor adamlara sırnaşmak yoksa içinizden geliyor ama yaklaşmaya mı çekiniyosunuz?
Neden hödük gibi bir erkege isve cilve yaparak istedigimi yaptirmaya calisayim ki ya da parmagimda oynatma ihtiyaci duyayim? Ben onun istedigi bir seyi sevdigim icin yapiyorsam o da yapacak. Erkekler istedigini yaptirmak icin isve cilve mi yapiyor? Bir insani oldugu gibi seversin ya da sevmezsin. Ayy Boyle yaparsan erkek kacar diyenlere aldirmayin,sığ dusunceli insanlar. Erkegin ya da kadinin kacasi varsa kacar. Ne yaparsan yap oyle bir insani evde tutamazsin. Gul gibi karisi evde dururken, erkekle ya da esekle basilan insanlar duydu bu kulaklar. Ahirdaki esek cilve mi yapiyor?
Cilve yapmak zorunda olduğumuzu düşünmüyorum ama erkek gibi de davranmak estetik bir görüntü değil.