Oluyor canım okuyor bide üstüne idrar yolu enfeksiyonu varsa ohhhh 2 kat acıKızlar merhaba Vajinal mantar çeken her kadında cinsel ilişkide ağrı oluyor mu yoksa bu kişiden kişiye değişiyor mu ?
Ağrı dayanılmaz mi pekiOluyor canım okuyor bide üstüne idrar yolu enfeksiyonu varsa ohhhh 2 kat acı
E biraz öyle tabiAğrı dayanılmaz mi peki
Canım 4 ay olacak nerdeyse tedavi görüyorum zaten kullanmadığım fitil ilaç kalmadı akıntı içerde var dışarı hiç akinti vurmuyor ama en içte az da olsa var dün bir ped keşfettim ozon tedavisi yapıyor kronik mantarı olanlar kullanmış ve geçmiş bende sipariş verdim denicem inşallah gecicekYa eşine de geçerse bence ilk önce sağlık tedaviden sonra ilişkiye girsen daha iyi olmazmi
Fitil flucan ıtraspor ne varsa kullandım canım kreminden tut herseyine kadar ama tamamen geçmiyor kronik çünkütravazol sür tabi fitilde kullan ayrıca dr anbiyotik verrirse eşinde kullansn eşim
Yaa üzüldüm o zaman inşallah geçerCanım 4 ay olacak nerdeyse tedavi görüyorum zaten kullanmadığım fitil ilaç kalmadı akıntı içerde var dışarı hiç akinti vurmuyor ama en içte az da olsa var dün bir ped keşfettim ozon tedavisi yapıyor kronik mantarı olanlar kullanmış ve geçmiş bende sipariş verdim denicem inşallah gecicekama geçmezse mecbur illaki birliktelik olcak eşime nereye kadar arama mesafe koyuyum
İşte vajinal olduğu için içte var canım dışta değil kasintim akıntım hiç bişi yok oda gynolomexin kremini sürse öyle beraber olsak yine mi bulaşma olurTravazol diye bi krem var cok iyi geliyo tabi doktora git önce cok rahatsz edici bi durum fitil falanda yazdimi bi kac güne gider bide esinle ilişkiye girmemeni tavsiye ederim çünkü ona bulasirsa daha kötü olur
Sen hiç yaşadın mı peki canımYaa üzüldüm o zaman inşallah geçer
İsmi ne peki doktoruma sorsam bendeBen bi kac kere yaşadım tek kullanımlık tablet var onu içtim geçirdi bende
Bi dokrora görünmeni tavsiye ederim yoksa ilerler cok aci cekersinİşte vajinal olduğu için içte var canım dışta değil kasintim akıntım hiç bişi yok oda gynolomexin kremini sürse öyle beraber olsak yine mi bulaşma olur
4 aydır tedavi görüyorum geçmesi gerekirken geçmek bilmiyor sizin başınızdan geçti miBi dokrora görünmeni tavsiye ederim yoksa ilerler cok aci cekersin
Bi dokrora görünmeni tavsiye ederim yoksa ilerlerİşte vajinal olduğu için içte var canım dışta değil kasintim akıntım hiç bişi yok oda gynolomexin kremini sürse öyle beraber olsak yine mi bulaşma olur
Benim ilk evlendigimde basimdaydi yanma kaşıntı pul pul dökülme hepsi vardi mahf olmustum doktorum sagolsun bi fitil verdi 3 gün kullandim enfeksiyon mantar hic bisey kalmadi4 aydır tedavi görüyorum geçmesi gerekirken geçmek bilmiyor sizin başınızdan geçti mi
Ben herkezde olur diye biliyorum tahrişten dolayı sakin ilişkiye girmeyin esine bulasir sonra sen tedavi oldum derken yeniden iliski ve kısır döngü olurKızlar merhaba Vajinal mantar çeken her kadında cinsel ilişkide ağrı oluyor mu yoksa bu kişiden kişiye değişiyor mu ?
İsmi nedir pekiBi dokrora görünmeni tavsiye ederim yoksa ilerler
Benim ilk evlendigimde basimdaydi yanma kaşıntı pul pul dökülme hepsi vardi mahf olmustum doktorum sagolsun bi fitil verdi 3 gün kullandim enfeksiyon mantar hic bisey kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?