• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her kadında mi ağrı oluyor ?

Neo penotran forte-l 7 ovul
Gynflor vajinal
Flucan 4 kutu 150 mg
Fungan 150 mg
Gynlomexin 600 mg
Vagi-flora
Lactogyn kapsül
Lattawin
Gynocanesten
Itraspor
Ketotal fitil
Gynomax fitil
Ve aklıma gelmeyen bir iki tane daha ilaç kullandım ama bunlar asla fayda etmedi belki azalttı ama tamamen faydasını görmedim yani tedavi olsak bile kökten çözüm olacağını sanmıyorum napcam hiç bilmiyorum doktor ilaç yaza yaza artık ilaç kalmadı dicek 😊
Ne Pentron ve travazol bu ikisi sadece bunları dene yogurt ye bol kefir ye bol elde yapma sirkeyle az az gunde 1 kere falan sil vajinani şeker asla kullanma hamur işi de kullanma ben bilirim ondan ne çektiğimi illet bir şey yani bu şekilde diyetiyle atlatırsın inşallah canım

Bu illet eşlere de bulaşıyormuş siz istediğiniz kadar tedavi olun eşiniz tedavi olmadığı sürece ondan size bulaşacak ve bitmeyecek. Erkekte hiçbir belirtisi olmadığı için anlayamıyoruz tabi yine bu dünyanın çilesini kadınlar çekiyor 🥺
Cok fazla ve çeşitli ilaç kullanımı da vajina florani bozmuş senin canim biraz yogurt da surebilirsin bunlar hep iyi gelir

Ne Pentron ve travazol bu ikisi sadece bunları dene yogurt ye bol kefir ye bol elde yapma sirkeyle az az gunde 1 kere falan sil vajinani şeker asla kullanma hamur işi de kullanma ben bilirim ondan ne çektiğimi illet bir şey yani bu şekilde diyetiyle atlatırsın inşallah canım
Ekmekte mi yasak canım ben dışarda satılan unonun karabuğday tam buğday ekmekleri varya ondan yiyorum günde 2-3 dilim onu da mı kessem ki 🙄 şekeri komple kestim zaten hem sirkeli suyla taharet alıyorum hemde sirkeli su içiyorum aç karnına

Cok fazla ve çeşitli ilaç kullanımı da vajina florani bozmuş senin canim biraz yogurt da surebilirsin bunlar hep iyi gelir
İçine mi dışına mi canım benim dışında bişey yok ama vajinanın içinde var 🙄 ilaç kullanmadan da iyi olmaz ki Floram düzelmez mi ya doktor yine ilaç yazarsa kontrolde napcam peki

merhaba. siz bir çözüm bulabildiniz mi, eşli tedavi mi oldunuz,nasılsınız acaba
Merhaba konu sahibi değilim ama kendi sürecimden bahsetmek isterim benim de uzun sürdü daha önce farklı ilaçlar ve fitiller kullandım en son doktor fluzole isimli ilacı eşli olarak verdi içinde 7 tane var günde 1 tane partnerimle birlikte kullandık birde mixovul diye bir fitil verdi ama tedavi sırasında regl olduğum için fitili kullanamadım normalde regl sonrası mantar iyice çoğalır ve inanılmaz akıntım olurdu tedavim biteli birkaç hafta oldu ve inanamıyorum ama sanırım bitti 💃💃

Back