Her kadında mi ağrı oluyor ?

Ben herkezde olur diye biliyorum tahrişten dolayı sakin ilişkiye girmeyin esine bulasir sonra sen tedavi oldum derken yeniden iliski ve kısır döngü olur
Bu ağrı akıntıdan dolayı mı oluyor neyden dolayı oluyor tam olarak

Bu ağrı akıntıdan dolayı mı oluyor neyden dolayı oluyor tam olarak
İçerideki mantardan dolayı dışarı vuruyor o mantar deriniz de yanık gibi olur ve acı hissi olur krem ve fitili var onu kullanın eğer ilişkiye girdiyseniz esinize de hap başlayın onun hapı var doktora söyleyin hatta aile hekimi bile yazar

Gynolomexin diye bir krem var eşim bunu sürse öyle beraber olsak olur mu birisi böyle tedavi olmuş

3 aydır beraber olmuyoruz ve geçmedi
Bunundiyeti var şekeri hayatınızdan çıkarın şeker mantarı besliyor ben hep sejer ve karbonhidrat diyeti yaptim bol bol su içtim. Sarımsaklı yoğurt yedim sut içmedim kefir ve yoğurt yedim neopenaton mu ne tam hatırlamadığım bir fitil kullandım travazol kullandım hep şeyimi hep kuru tuttum ic çamaşırını hep utuleyip giydim bu şekilde yaparsanız kurtulursunuz

3 aydır beraber olmuyoruz ve geçmedi
Bunundiyeti var şekeri hayatınızdan çıkarın şeker mantarı besliyor ben hep sejer ve karbonhidrat diyeti yaptim bol bol su içtim. Sarımsaklı yoğurt yedim sut içmedim kefir ve yoğurt yedim neopenaton mu ne tam hatırlamadığım bir fitil kullandım travazol kullandım hep şeyimi hep kuru tuttum ic çamaşırını hep utuleyip giydim bu şekilde yaparsanız kurtulursujuz
Son olarak ne kadar süre çektiniz bu hastalığı teşekkür ederim amin inşallah
Ben cok fazla oluyorum hele şekeri biraz abarttım hemen yeniliyor

Peki yemek olarak ne yenilebilir şekerli şeyleri asla ağzıma sürmüyorum okey ama yemekte neler yiyebilirim ekmek hiç mi yiyemem bulgur nohut fasulye bunlarda yasak sanırım

Peki yemek olarak ne yenilebilir şekerli şeyleri asla ağzıma sürmüyorum okey ama yemekte neler yiyebilirim ekmek hiç mi yiyemem bulgur nohut fasulye bunlarda yasak sanırım
Ye onlardan canim ama bol bol yogurt ye ev yapımı 1 kasik sirkeyi 1 lt suya koy ic elma sirkesi

Ye onlardan canim ama bol bol yogurt ye ev yapımı 1 kasik sirkeyi 1 lt suya koy ic elma sirkesi
Ben sabah aç karnına iki yemek kaşığı sirkeyi bir bardak suya karıştırıp içiyorum akşam da aç karnına içiyorum da fayda ediyor mu hiç bilmiyorum cnm mantar gebeliğe engel mi peki

Ben sabah aç karnına iki yemek kaşığı sirkeyi bir bardak suya karıştırıp içiyorum akşam da aç karnına içiyorum da fayda ediyor mu hiç bilmiyorum cnm mantar gebeliğe engel mi peki
Kimisi değil diyor ama spermler geçiş sırasında deforme olup olebilir

Bence siz beni dinleyin ilanlarınızı ve kremini degistirin eşli tedavi olun
Neo penotran forte-l 7 ovul
Gynflor vajinal
Flucan 4 kutu 150 mg
Fungan 150 mg
Gynlomexin 600 mg
Vagi-flora
Lactogyn kapsül
Lattawin
Gynocanesten
Itraspor
Ketotal fitil
Gynomax fitil
Ve aklıma gelmeyen bir iki tane daha ilaç kullandım ama bunlar asla fayda etmedi belki azalttı ama tamamen faydasını görmedim yani tedavi olsak bile kökten çözüm olacağını sanmıyorum napcam hiç bilmiyorum doktor ilaç yaza yaza artık ilaç kalmadı dicek

Bu illet eşlere de bulaşıyormuş siz istediğiniz kadar tedavi olun eşiniz tedavi olmadığı sürece ondan size bulaşacak ve bitmeyecek. Erkekte hiçbir belirtisi olmadığı için anlayamıyoruz tabi yine bu dünyanın çilesini kadınlar çekiyor

Canim bende mantar oldu olalı hiç beraber olmuyoruz 3 ay oldu evet doğru kadınların işi çok zor herşeyi kadın çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…