İptal etmemin sebebi köye gidemiyordu randevum var diye işte ayıp olmasın bana diye benimle hastaneye gelecekti sonra köyüne gidecekti. Ben de senden sonra kendim giderim hastaneye dedim iptal ettim onu köyüne yolladım ben kendime randevu yine aldım. Gidecekse gitsin köyü için kafamı ütülemesin diye yaptığım bir eylemdi.Aynı dayım ve kuzenim. Onlarda aynı şehirde olmamıza rağmen köy diye ölüyorlar ilk fırsatta koşa koşa. Yani hastalığınıza inanmaması çok aptalca. Ben olsam iptal etmem kendim giderdim doktoruma ordan da ailemin yanına giderdim. Tamam ailesini çevresini özler insan da her tatilde de aileye gitmek nedir yani
Doğru zamanında bu köyden kurtulayım kurban keseceğim tip birden ben evlenince köy aşığı oldu. İnceldiği yerden kopsun sürekli bunları yaşamak yerine bu durumdan kurtulmam daha iyi.Kağıt imzalatmak değil evlilik sözleşmesi yapsan yine değişmez. En fazla 2 yıl, araya bir de çocuk sıkıştırırsanız en kısa zamanda özüne döner. Mutsuzsan asla da bu duruma alışmayacaksan uzatma, can çıkar huy çıkmaz bu adamlar asla değişmez.
Peki siz birlikte tatile gidelim demiyor musunuz dediğinizde ne diyor? Tatil kaç gün bir kaç gün ailesine gitse sonra yine başbaşa kalsanız bir yerlere gitseniz ona da mı yok diyor?İptal etmemin sebebi köye gidemiyordu randevum var diye işte ayıp olmasın bana diye benimle hastaneye gelecekti sonra köyüne gidecekti. Ben de senden sonra kendim giderim hastaneye dedim iptal ettim onu köyüne yolladım ben kendime randevu yine aldım. Gidecekse gitsin köyü için kafamı ütülemesin diye yaptığım bir eylemdi.
Oha yazıyı kuzenim yazmış sandım bir an resmen kuzenimin hayatını yaşıyorsunuz :O Oda her hafta eşinin köyüne gider üstelik Eskişehir'den köye gitmek 3.5 saat sürüyor düşün böylesi nadirde olsa var maalesef. Ayrıca hastalığına yaptığı büyük saygısızlık aileye bağımlılık ayrıdır eşine saygı sevgi çok ayrıdır sonuçta siz bir aile kurmuşsunuz artık her dakka anne baba ile ne sizin evinizde ne de onların evinde vakit geçiremezsiniz. Dün kpss için vatandaşlık dersine çalışırken avukatın verdiği örnek aklıma geldi hakim boşanma sebebi olarak adamın her gün evine misafir çağırmasını sebep sunmuş yani kadın bu durumdan şikayetçiymiş hakimde kadın her gün misafiri kabul etmek zorunda değil diyerek boşamış sen de bunu örnek verirsin boşanırsan :) Evlenmeden önce de böylemiydi mesela kuzenimin öyleydi o yüzden ben ona söylenmeye hakkın yok seni çok uyardım hep hödüktü hala hödük diyorumİlk olarak herkese merhaba,
Ben eylül 2020’de evlendim daha 2 sene olmadı. Evlendiğimiz günden beri eşimin 3 kere izni oldu her izinde burnumdan getirdi, bir insan her izinde köye anne babasının yanına gitmek ister mi? Hiç mi eşiyle bir insan başbaşa bir tatil planı yapmaz ben anlamıyorum. Ben onun annesine babasına hiçbir şekilde nefret duymuyorum ama ben onun anne babasıyla mı evlendim her izin köye gitmek zorunda mıyım? Gögsümde kist çıktı bu izinde onun için köye gitmeyip benimle hastaneye gelecekti sözde… benim aldığım hastane randevularımı bilerek geç aldığımı, köye gitmemesi için bilerek yaptığımı, aslında ağrım sızım hastalığım olmadığını dile getirdi. Böyle aptalca bir şey olabilir mi? En sonunda hastane randevularımı iptal edip köyüne yolladım. Her izinde kuzenleriyle ne yapacağını onlara kavuşma hayalleri kuruyor. Artık bıktım, ben bunun için mi evlendim. Zaten görevi güneydoğu’da yapıyor evden dışarı çıkmıyoruz bi 10 günlük izinde eşiyle olmak varken neden illa köy hayali kurar bir insan? En son ağustosta söz verdi gitmicez diye yine köy köy kafamı şişirdi. Gerçekten tahammülüm kalmadı artık. Bu insan neden evlendi anlamıyorum. Belki sizin için basit olabilir bu konu ama artık ben kafayı yrmrk üzereyim. Bir insanın eşiyle alakalı hiçbir planı olmaz mı? Tek hayali izinde kuzenleriyle takılıp anne babasını görmek. Sanki bir onun anne babası kuzenleri var. Artık sinirden ağlıyorum.
Babamın eski arkadaşları da aynı şeyleri anlatıyor biliyor musunuzDoğru zamanında bu köyden kurtulayım kurban keseceğim tip birden ben evlenince köy aşığı oldu. İnceldiği yerden kopsun sürekli bunları yaşamak yerine bu durumdan kurtulmam daha iyi.
Ben evlendiğimizden beri diyorum hatta evlenmeden önce bile şunları şunları yapalım diyordum. Her izninde köy muhabbeti yapıyor bir kere kendisi bana 1 planla gelmiyor yemin ederim artık evde mal gibi oturmaya bile razıyım bıktım köy muhabbetinden. Yani şuraya gelse bir konuşsa krize girersiniz. İlk evlendik ilk izni gel akrabalarım seni görmek istiyor korona var diye kimse görmemişti neyse tamam dedim mal gibi oturdum köyde bari gezdirseydi o da yok. İkinci izinde yine köy diye ağladı bu sefer kendisi gitti ben gitmedim. Üstüne bana ağladı sen bendiz nasıl hayattan zevk alıyorsun hiç mi özlemiyorsun gel bir daha başbaşa tatile gidicez dedi, inandım gittim bu sefer hasta olduğum için izmir’e babamın yanına gitmek istediğimi orada hastaneye gideceğimi söyledim bu sefer oraya gidiyorsak yine köy demeye başladı. Bir de acıtasyon yapıyor annem babam özledim diyor. Sen gelmeyince rezil oluyorum eşim yok diye diyor. E o zaman gitmee, gidiyorsan da bu rezillikleri göze alıyorsun demektir. Yok annem babam seni de görmek istiyor, o zaman gelip görsünler yokkk onlar gelemiyor hep koyunları var hep inekleri var. Nikahımıza bile zor geldiler inek koyun yüzünden. Biz her izinde onun ailesi benim ailem ziyaretle geçecek anladığım kadarıyla. Tam babamın kafası yemin ediyorum, bir de babam ona hak veriyor iyice kafayı yersinPeki siz birlikte tatile gidelim demiyor musunuz dediğinizde ne diyor? Tatil kaç gün bir kaç gün ailesine gitse sonra yine başbaşa kalsanız bir yerlere gitseniz ona da mı yok diyor?
Çok teşekkür ediyorum ama benim umudum yok bir insan 7sinde neyse 70inde de oymuş yani bu çok doğru. İnsanın sinirini bozan da kendisini haklı görüp benim psikolojimin bozuk olduğunu düşünmesiYazdıklarınıza çok hak verdim. Umarım eşiniz bir an önce aklını başına toplar ve kendisinin artık bir ailesi, önceliği olduğunun farkına varır. Size de cok sabırlar diliyorum.
HahahahhssjBabamın eski arkadaşları da aynı şeyleri anlatıyor biliyor musunuzköyden ecelsiz kaçtı nasıl döndü anlamadık diyorlar. Beyinleri nasıl işliyor anlamak zor
Ay ben daraldım burdan yaaaaa. Valla ya iyi bi rest çekeceksin aklı başına gelecek yoksa böyle kabul edeceksin. Nereye kadar ya insan 1 kabul eder 2 kabul eder.Ben evlendiğimizden beri diyorum hatta evlenmeden önce bile şunları şunları yapalım diyordum. Her izninde köy muhabbeti yapıyor bir kere kendisi bana 1 planla gelmiyor yemin ederim artık evde mal gibi oturmaya bile razıyım bıktım köy muhabbetinden. Yani şuraya gelse bir konuşsa krize girersiniz. İlk evlendik ilk izni gel akrabalarım seni görmek istiyor korona var diye kimse görmemişti neyse tamam dedim mal gibi oturdum köyde bari gezdirseydi o da yok. İkinci izinde yine köy diye ağladı bu sefer kendisi gitti ben gitmedim. Üstüne bana ağladı sen bendiz nasıl hayattan zevk alıyorsun hiç mi özlemiyorsun gel bir daha başbaşa tatile gidicez dedi, inandım gittim bu sefer hasta olduğum için izmir’e babamın yanına gitmek istediğimi orada hastaneye gideceğimi söyledim bu sefer oraya gidiyorsak yine köy demeye başladı. Bir de acıtasyon yapıyor annem babam özledim diyor. Sen gelmeyince rezil oluyorum eşim yok diye diyor. E o zaman gitmee, gidiyorsan da bu rezillikleri göze alıyorsun demektir. Yok annem babam seni de görmek istiyor, o zaman gelip görsünler yokkk onlar gelemiyor hep koyunları var hep inekleri var. Nikahımıza bile zor geldiler inek koyun yüzünden. Biz her izinde onun ailesi benim ailem ziyaretle geçecek anladığım kadarıyla. Tam babamın kafası yemin ediyorum, bir de babam ona hak veriyor iyice kafayı yersinbir de hiçbir izinde köye gitmeyen kardeşi var onun da psikolojisinin bozuk olduğunu iddiaa ediyorlar yen ediyorum hepsinden akıllı ya o çocuk
Üzüldüm adınıza benim de 2 sene olacak sürekli köy köy. En son konuştuk yaşlı insanlar ilerde ölecekler diyor hey allahım onlar ölesiye de ben yaşlanıcam ondan sonra da çocuk olmuş olur zaten bir şey yapamicaz. Ne diyim allah sabır versin konuşup bir şeyleri çözmeye çalıştıkça sinirlerim daha da artıyor. Umarım siz temelli çözmüşsünüzdür bu sorunu.10sene buna benzer yaşadım artık ben gitmeyip laf edince yalnız gitmeye basladi sonra dul görümcemle gizli gizli gezmelere hobi edinmeye falan başladı.simdi resti çektim her izninde her vaktinde benimle olcaksin onlara ayırdığın kadar vakti bana da ayircaksin vakit artarsa onlara gitceksn diyrm.dugun olur bayram olur cenaze olur amenna da sürekli de olmaz ki.tabi benim ayikmam 10yilimi aldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?