How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Her izinde kocanın köyüne gitmek

arwengsd

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2021
2.609
5.802
108
İlk olarak herkese merhaba,
Ben eylül 2020’de evlendim daha 2 sene olmadı. Evlendiğimiz günden beri eşimin 3 kere izni oldu her izinde burnumdan getirdi, bir insan her izinde köye anne babasının yanına gitmek ister mi? Hiç mi eşiyle bir insan başbaşa bir tatil planı yapmaz ben anlamıyorum. Ben onun annesine babasına hiçbir şekilde nefret duymuyorum ama ben onun anne babasıyla mı evlendim her izin köye gitmek zorunda mıyım? Gögsümde kist çıktı bu izinde onun için köye gitmeyip benimle hastaneye gelecekti sözde… benim aldığım hastane randevularımı bilerek geç aldığımı, köye gitmemesi için bilerek yaptığımı, aslında ağrım sızım hastalığım olmadığını dile getirdi. Böyle aptalca bir şey olabilir mi? En sonunda hastane randevularımı iptal edip köyüne yolladım. Her izinde kuzenleriyle ne yapacağını onlara kavuşma hayalleri kuruyor. Artık bıktım, ben bunun için mi evlendim. Zaten görevi güneydoğu’da yapıyor evden dışarı çıkmıyoruz bi 10 günlük izinde eşiyle olmak varken neden illa köy hayali kurar bir insan? En son ağustosta söz verdi gitmicez diye yine köy köy kafamı şişirdi. Gerçekten tahammülüm kalmadı artık. Bu insan neden evlendi anlamıyorum. Belki sizin için basit olabilir bu konu ama artık ben kafayı yrmrk üzereyim. Bir insanın eşiyle alakalı hiçbir planı olmaz mı? Tek hayali izinde kuzenleriyle takılıp anne babasını görmek. Sanki bir onun anne babası kuzenleri var. Artık sinirden ağlıyorum.

Gögsümde kist çıktı bu izinde onun için köye gitmeyip benimle hastaneye gelecekti sözde… benim aldığım hastane randevularımı bilerek geç aldığımı, köye gitmemesi için bilerek yaptığımı, aslında ağrım sızım hastalığım olmadığını dile getirdi.
Her tatilde köyüne gitmesinden ziyade hastalığınıza inanmaması daha büyük bir sorun bence! Ne köymüş mübarek?!

Sinirden ağlayacağınıza tatil planı yapın, parasını ödeyin. Gelmezse bir daha eve almayın. 😐
Ben de kendi babamın yanına geldim İzmir’e hastaneye gitmek için onu da hayalini kurduğu köyüne yolladım zaten. Yani hastanem onun köyüne gitmesine engelmiş. Hadi diyelim hiç hasta değilim randevum falan yok yine köy olmak zorunda mı🤣🤣 keşke hiç evlenmeseydi de annesini babasını yanına alıp bir ev tutsaydı diyorum

Her tatilde köyüne gitmesinden ziyade hastalığınıza inanmaması daha büyük bir sorun bence! Ne köymüş mübarek?!
İşte hastalığı biliyor musunuz bilmiyorum ama sürekli gögsüme bıçak saplanıyor gibi bir ağrı giriyor hepsini bahane olarak gördüğünü dile getirip daha sonradan inkar etti ben o anlamda söylemedim diye. Bunun başka anlamı var da ben mi anlamadım acaba.

Ben de kendi babamın yanına geldim İzmir’e hastaneye gitmek için onu da hayalini kurduğu köyüne yolladım zaten. Yani hastanem onun köyüne gitmesine engelmiş. Hadi diyelim hiç hasta değilim randevum falan yok yine köy olmak zorunda mı🤣🤣 keşke hiç evlenmeseydi de annesini babasını yanına alıp bir ev tutsaydı diyorum
Bunları eşinize söyleyip sonsuza kadar buluşturabilirsiniz eşinizi kuzenleriyle 😬

bence ailenizizn yanına gitmekle çok iyi yapmışsınız. çocuk için acale etmeyin derim . yinede bi iyiliği var zorla götürende duydum burada , en azından siziz zorlamıyor

Ay evlenmeseymis keşke
Hoşgeldin izmirimize
İyi etmissin
Kocan dönünce de dönme biraz annenle babanla İzmir'in tadını cikar
Koşa koşa Güneydoğu'da yalnız günlerini ozlememissindir heralde

İşte hastalığı biliyor musunuz bilmiyorum ama sürekli gögsüme bıçak saplanıyor gibi bir ağrı giriyor hepsini bahane olarak gördüğünü dile getirip daha sonradan inkar etti ben o anlamda söylemedim diye. Bunun başka anlamı var da ben mi anlamadım acaba.
İzmir'de muayene ol
MHRS den randevu talepleri oluştur

Benim amcam boyleydi Yengem sikayet ederdi inanin adam hic degismedi hala koy hala Köy

Ay evlenmeseymis keşke
Hoşgeldin izmirimize
İyi etmissin
Kocan dönünce de dönme biraz annenle babanla İzmir'in tadını cikar
Koşa koşa Güneydoğu'da yalnız günlerini ozlememissindir heralde
Hoş buldukk teşekkür ederim 😍😍 dönmeyi düşünmüyorum zaten yeterince köyden daha beter bir yerdeydim güneydoğu’da uzun süre tatil hayali kuruyorum sonu yine hüsran. Ben de 2 izindir kendi kafama göre takılıyorum onu da köyüne yolluyorum zaten. Aldım randevumu zaten ayın 23’üne sensiz de giderim ayıp olmadın diye yanımda durmana gerek yok bir an önce köyüne git dedim 😀

Benim amcam boyleydi Yengem sikayet ederdi inanin adam hic degismedi hala koy hala Köy
Ben de değişeceğine inanmıyorum zaten. Anlarım annesi babası orada köyü de hor görmüyorum ama ben de eşimle başbaşa vakit geçirmek istiyorum o beni anlamıyor. Düşünün 1. evlilik yıl dönümümüzde yine köydeyiz🤣 bana hakaret eden konuşmadığım kız kardeşiyle hasret giderdi o gün terkettim köyünü daha da gitmedim. Yani daha ne kadar evliyim yaptıklarını anlatmaya sayfalar yetmez. Bana diyor psikolojin bozuk tabi bozuk olur seninle ruh sağlığımın normal olmadı anormal olurdu zaten.

bence ailenizizn yanına gitmekle çok iyi yapmışsınız. çocuk için acale etmeyin derim . yinede bi iyiliği var zorla götürende duydum burada , en azından siziz zorlamıyor
Zaten çocuk düşünmüyorum evlenmeden önce başka bir insandı. İzinlerinde ben zorluyordum ailesinin yanına gitmesi için gitmiyor yanıma geliyordu. Şimdi de yüzüme vuruyor onların yanına gitmedim senin yanına geldim diye sanki ben zorladım😬😬 değişti birden çocuk için sağlam temelli bir ilişki şart. Sonra çocuğu da köy köy diye bunaltacak ona da yazık.

Bunları eşinize söyleyip sonsuza kadar buluşturabilirsiniz eşinizi kuzenleriyle 😬
Bunları ben ona kaç kere söyledim umrunda değil ki gülüyor çocuk gibi davranıyor. Benim abarttığımı aile kavramını bilmediğimi, onun anne babasını sevmediğimi, alt tarafı köyü birkaç gün ziyaret edeceğimizi bla bla her şeyde beni suçluyor. Oysa benim istediğim sadece beraber vakit geçirmek kafası basmıyor ya da işine gelmiyor.

Hoş buldukk teşekkür ederim 😍😍 dönmeyi düşünmüyorum zaten yeterince köyden daha beter bir yerdeydim güneydoğu’da uzun süre tatil hayali kuruyorum sonu yine hüsran. Ben de 2 izindir kendi kafama göre takılıyorum onu da köyüne yolluyorum zaten. Aldım randevumu zaten ayın 23’üne sensiz de giderim ayıp olmadın diye yanımda durmana gerek yok bir an önce köyüne git dedim 😀
İyi yapmışsın gerçekten
İnsan ilk seneler karısına doyamaz
Bu da ailesiyle kuzenleriyle aşk yaşıyor maşallah

Böyle erkekler evlenmesin ya gerçekten
Tamam ailesini görmek isteyebilir ama insan eşine de zaman ayırmalı

Benim ablam öyle ya🤦‍♀️ Kendisi akademisyen ama tatil deyince sadece köy köy köy.. hatta köye müthiş bir villa yaptırdı daha da çıkaramayız tatillerde onu köyden 🤣

Ben de değişeceğine inanmıyorum zaten. Anlarım annesi babası orada köyü de hor görmüyorum ama ben de eşimle başbaşa vakit geçirmek istiyorum o beni anlamıyor. Düşünün 1. evlilik yıl dönümümüzde yine köydeyiz🤣 bana hakaret eden konuşmadığım kız kardeşiyle hasret giderdi o gün terkettim köyünü daha da gitmedim. Yani daha ne kadar evliyim yaptıklarını anlatmaya sayfalar yetmez. Bana diyor psikolojin bozuk tabi bozuk olur seninle ruh sağlığımın normal olmadı anormal olurdu zaten.
Bi de şu erkeklerin kendi zırvalamalarını kadına yansıtıp psikolojin bozuk muhabbeti yapmaları beni sinir ediyor 😫

Peki ne yapmayı planlıyorsunuz ?
Eşiniz değişmez böyle gider. Keşke evlenip başınızı ağrıtmasaymış sütten daha kesilmemiş belliki.

Kendi evinizdeyken nasıl davranıyor ilgili bir adam mı? Arıyor mu sizi gün içinde?

Benim ablam öyle ya🤦‍♀️ Kendisi akademisyen ama tatil deyince sadece köy köy köy.. hatta köye müthiş bir villa yaptırdı daha da çıkaramayız tatillerde onu köyden 🤣
Ben asla anlamıyorum hayatımda kendi köyüme bile daha 1 kere gitmedim çok sevsem kendime köyüme giderdim. Gittim 1 kere yeter artık orda doğup büyümedim köy aşığı bir insan değilim ama sevene saygım var. Benim hayalim her izinde eşimle başbaşa tezek kokusu eşliğinde süt sağmak değil. En iyisi bir sonraki izni temmuz o zamana kadar yanına gitmemek. Bakalım tercihini yine kendi köyünden yana mı yoksa benden yana mı kullanacak diye bir düşündüm ama gelecek bir sonraki izin yine köy köy olacağı için hayal kurmaya gerek yok asla değişmez 🤯😬🤣

Back