Her iki türlü orgazm olamıyorum destek lütfen

MelodiXX

Dünyanın adaletine karşıyım.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
1.477
3.733
Hanımlar merhaba,
Dertliyim a dostlar.. Hemen konuma giriş yapıyorum. 5 senelik evlilik bir tane evladım var.
Çok güzel cinsel birlikteliğim var. Çok güzel zevkte alıyorum her türlü yeniliğe pozisyonu deneriz yaparız. Ama gel gelelim orgazm.. Yok olmuyor bu kadar zevk alıp (kayganlaşıp) olamamakta bilmiyorum nasıl oluyo. Çok okudum araştırdım denedik her iki türlü orgazm ilişki de olamıyorum. Mast. sırasında klitoral olabiliyorum. Kendim vajinal olarak g noktamı da buldum ama vajinal bir türlü olamıyorum. Ön sevişme derseniz onu da tutabildiğimiz kadar tutuyoruz fakat bende zevklendiğim için direk olaya girmek istiyorum. Ama son noktaya 5 senedir hiç ulaşamadım
Sizlerde tavsiye öneri istiyorum ve çok özür diliyorum ama olanlar nasıl duygular oluyo sıvı akması oluyo mu ?
Benim sıvı artışım çok fazla oluyo ama gerilme, titreme, doruklarda hissetme yok.
Bilenler taktiğini bana ne olur anlatın tak etti canıma.

Bende de olmuyor o son nokta
Peki sizin de ıslaklık zevk alma oluyo mu çünkü her şeyi okudum orgazm olamayanlar o kadar ıslanıp zevk almadığını hatta soğudunu yazmış yada ben ıslanıp zevk aldığımımı düşünüyorum azla mı avunuyorum bilmiyorum

Kontrol tamamen sende olursa daha kolay olur. Çoğu kadın bu yüzden üstte olduğu pozisyonda orgazm olabiliyormuş sürtünme etkisi falan. Zaten vajinal orgazm yasayabilenler bence dünyanın en şanslı kadınları olabilir ilişki sırasında da kendini tatmin etmeyi deneyebilirsin. Ama kendini orgazm olmalıyım diye şartlarsan da ters teper akışına bırak bence. İlişki esnasında seni tahrik edecek şeyler düşün onun da faydası olur. Ne düşüneceğin sana kalmış

Üstte olmaktansa diğer pozisyonlarda daha çok zevk alıyorum üstte olunca da (kilom fazla olmamasına rağmen) yoruluyorum bu sefer daha az zevk almaya başlıyorum bende mi sorun var üstte orgazm olana kadar yorulmuyo musunuz

Oturup kalkma şeklinde değilde sürtünme şeklinde olursa üstteki hareket çok yorulmazsin bence oda zaten klitoral orgazm olmuş oluyor. Şahsen ben geçen hayatımda ilk defa vajinal orgazma çok yaklaştığımı hissettim eşim pozisyonunu azıcık değiştirince yalan oldu büyük hayal kırıklığıydı o yüzden olursa anca kontrol bizdeyken oluyor

Dediğin gibi de deneyeyim ama vajinal olmayı herkes çok anlatıyo artık onu da halletmemiz lazım 5 senelik evlilikte olmamakta ağrıma gidiyo

Üstte olunca çok zevk almıyorum ben bana göre en iyi pozisyon misyoner pozisyonu onda daha çok zevk alıyorum ve daha kolay orgazm oluyorum genel olarak da erkeğin baskın olmasından tahrik olan biriyim onun için eşimin üstte olması kolları ile beni sarması o omuzları falan beni tahrik ediyor güç hissetmekten hoşlanıyorum Hard sex tercihim. Eşimde ben üstteyken zevk aldıgını söyledigi için ilişkiye ben üstte başlıyorum bitişi misyoner pozisyonda yapıyoruz ikimizin de isteklerine göre

Dediğin gibi de deneyeyim ama vajinal olmayı herkes çok anlatıyo artık onu da halletmemiz lazım 5 senelik evlilikte olmamakta ağrıma gidiyo
Valla dediğim gibi ben kıyısından döndüm bozmasa güzel bi duygu olcak gibiydi. Yaşayanlar kalça altına yastık falan öneriyor bu arada ben denemedim

Kesinlikle bende misyoner pozisyonunu seviyorum misyonerde de vajinal orgazm oluyo mu hep üstteyken diye okudum

Valla dediğim gibi ben kıyısından döndüm bozmasa güzel bi duygu olcak gibiydi. Yaşayanlar kalça altına yastık falan öneriyor bu arada ben denemedim
Bunu da denicem bilgilendircem seni koydum kafama artık

Aynen sizin anlattıklarınızla aynı

Kesinlikle bende misyoner pozisyonunu seviyorum misyonerde de vajinal orgazm oluyo mu hep üstteyken diye okudum
Her kadının yapısı aynı degil her pozisyonda olur orgazm yani illa üstte olacaksın diye bişey yok en çok nasıl zevk alıyorsan o pozisyon senin için uygun olandır bide ilişkiye kafayı tam vermek gerçekten hazzı arttıran şeyler olması orgazm için çok önemli

Beş sene nasıl dayandiniz valla tebrikler. Ben ilişki esnasında kendime dokunarak buldum orgazm çözümünü. 4 aylık evliyim

Beş sene nasıl dayandiniz valla tebrikler. Ben ilişki esnasında kendime dokunarak buldum orgazm çözümünü. 4 aylık evliyim
Her okuduğum yorumda böyle okudum olan olamayana aa nasıl dayandın yazmış ama diyorum ya ben zevk alıyorum ama neden olmuyo bilmiyorum heralde olsam anlamamam da imkansız diye düşünüyorum, siz klitorol orgazm mı oluyorsunuz dokunarak

Evet kilitoral orgazm oluyorum ama esimle ilişki aninda olduğu için gayet de doyurucu oluyor. İdeal olan müdahale olmadan orgazm olabilmek lakin beş sene diyorsunuz. Sizin denemenizi tavsiye ederim.

Her insanin bünyesi farkli olabilir, farkli pozisyonlar da denediniz m Farkli poziyinlar da denediniz mi

Her insanin bünyesi farkli olabilir, farkli pozisyonlar da denediniz m
Farkli poziyinlar da denediniz mi
Neredeyse her pozisyonu deniyoruz özellikle kadın üstteyken daha rahat olur dendiği için onu yapmaya çalışıyoruz eşimde çok çaba sarfediyo hatta olamama cidden şaşırıyo ama yok erken b*şalan biri de değil ben anlamadım neden çok dert ediyorum artık

Evet kadin üstte oldugu pozisyon en rahat siz tam islanmiyo olabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…