Eşimden utanıyorum, Vajinal orgazm olamıyorum

Evlilik öncesi cinsel birlikteliğimiz oldu ama hiçbirinde orgazm olamadım. Zaten kendimi baskı altında hissediyorum sevişirken suçluluk duyuyorum diye düşünüp çok zevk alsam da orgazm olamamış olmamı kültürel faktörlere bağladım. Artık evliyim ama çok zevk alsam da orgazm olamıyorum. Eşim de bu durumu artık takmaya başladı. Benim de canımı oldukça sıkıyor aslında elle çok kolay olabiliyorum. Mast. Alışkanlığım yok ama sevgililik dönemimizde neden orgazm olamıyorum bende bir sorun mu var diye düşünürken çok kolay klitoral orgazm olduğumu fark ettim. Ben artık Vajinal orgazm olabileceğime inancımı yitirdim tek çarem klitoral ama bunu da eşime söyleyemiyorum, çekiniyorum. Dokunsa olacak biliyorum ama kendimi kötü ve eksik hissediyorum bu yüzden yıllardır ona bunu söylemedim sizce bu sorunu nasıl çözerim artık çok üzülüyorum
Bunu söylemekten bu kadar çekinmeyin, biz bunu ilişkinin parçası haline getirdik. Başlangıçta ben yapıyordum "sana yetişmek için bunu yapmam lazım" diye diye alıştırdım. Şimdi benim yükseldiğimi anladığında kendisi dokunuyor. Vajinal orgazma da çok büyük etkisi var bu hareketin.

Evlilik öncesi cinsel birlikteliğimiz oldu ama hiçbirinde orgazm olamadım. Zaten kendimi baskı altında hissediyorum sevişirken suçluluk duyuyorum diye düşünüp çok zevk alsam da orgazm olamamış olmamı kültürel faktörlere bağladım. Artık evliyim ama çok zevk alsam da orgazm olamıyorum. Eşim de bu durumu artık takmaya başladı. Benim de canımı oldukça sıkıyor aslında elle çok kolay olabiliyorum. Mast. Alışkanlığım yok ama sevgililik dönemimizde neden orgazm olamıyorum bende bir sorun mu var diye düşünürken çok kolay klitoral orgazm olduğumu fark ettim. Ben artık Vajinal orgazm olabileceğime inancımı yitirdim tek çarem klitoral ama bunu da eşime söyleyemiyorum, çekiniyorum. Dokunsa olacak biliyorum ama kendimi kötü ve eksik hissediyorum bu yüzden yıllardır ona bunu söylemedim sizce bu sorunu nasıl çözerim artık çok üzülüyorum
Yani vajinal olamiyorsan klitoral ol. Klitoral olmak için illa el kullanmaya gerek yok doğru pozisyonda ilişkiye girersen yine olursun. Her ilişkide illa olucaksin diye zorlarsan kendini hiic olamazsın.

Nasıl çözebilirim çünkü son derece zevk alıyorum. Eşimin performansı gayet yerinde erken boşalma sorunu da yok kendine hakim olabiliyor. Belli bir süre devam edince bu kez benim canım yanmaya başlıyor ve bitirmek istiyorum o benim için devam etmek istiyor ama bu kez de 20 dk dan sonra falan bende tahriş hissi oluyor tadım hepten kaçıyor (ıslanma sorunum yok)
Biraz da beklentiyle ilgili. Sevişirken ha oldum ha olacağım diye düşünme. Üstte olan pozisyonlarda daha kolay orgazm olursun. Alttaysan da bacaklarını düz uzatıp mümkün olduğu kadar kapalı tut. Orgazmı hızlandırır. Dene

Eşiniz dünyada utanacağınız en son kişi. Erkeğin kalitesi biraz da yatakta belli olur. Sizi orgazma ulaştırabilmeli. Açıkça, uygunca söylemekten çekinmeyin. Yeterli klitoris uyarısı (parmakla veya oral) ve yeterli vajinal G noktası uyarısı için eşinizi yönlendirin. Bunu söylemeniz eşinizin hoşuna bile gidebilir.

Bir de üstte siz olun, orgazmınızı kendiniz kontrol edersiniz. Alışınca da bırakamayacaksınız.

Vajinal orgazm, yani sadece penisin girip çıkmasıyla orgazm olabiliyorum diyen yalan söylüyordur. Üsteyken yine sürtme yoluyla. orgazm olunuyor. Biz öyle yaratılmamışız. Bunu eşinize anlatın, yaradılışımız bu bizim. Sizinle ya da eşinizle alakalı bir durum değil.

Eşinizle konuşun neden çekiniyorsunuz ki eşler arası ayıp olmaz çekinmede olmamalı bence hem sizin isteğinize göre davranırsa ikinizde doruklara ulaşırsınız yani 😂 birbirinize sevdiğiniz veya sevmediğiniz şeyleri söyleyin bence.

aynen öyle biri klitorisin dıştan uyarılmasıyla olur diğeri içeriden.
Vajinal ya da klitoral orgazm diye bir ayrım yokmuş, öncelikle bu bilgiyle ve kendi vücudunuzu tanımaya çalışarak başlayabilirsiniz bir yerden. Kadın orgazmının kolay olduğu belli pozisyonlar var bunları da araştırmanızı önerebilirim. Cinsellik hele ki eşle yaşanan cinsellik kesinlikle utanılacak bir şey değildir. Kendinizi baskılamayıp rahatlamaya çalışın

X