- 7 Ağustos 2017
- 388
- 603
- 53
canım yumurta toplamadan sonra adet bitene kadar yasak demişti benim
Hımms teşekkürler canım, sonrasıda transfer zaten uzuun bir süre yapmamak en iyisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım yumurta toplamadan sonra adet bitene kadar yasak demişti benim
Hımms teşekkürler canım, sonrasıda transfer zaten uzuun bir süre yapmamak en iyisi
Şimdi adet mi bekliyosun ilaçlara başlamak için?Toplandı, bir ay dinlendirme eylülde transfer olacak
Evet canımŞimdi adet mi bekliyosun ilaçlara başlamak için?
Canım Evet yol sorun Ama ben Bahçecide tedavi gören biri olarak tabiki Bahçeci diyorum onlar tüp bebek alanının piri çünküHerkese Günaydın ... 7 başarısız deneme ardından istanbul bahçeci ye gittik ... ortamını diğer gittiğim merkezler den farklı idi ... Rahim dinlendirme yapıldı 2 tane embriyo genetiğe gitti sonuç negatif geldi ...devam edeceğiz tedaviye fakat biz mersin de oturuyoruz ...İstanbul uzak ve yorucu ...eşim sorunu öğrendik adana da turan çetin e gidelim diyor ...kızlar orta da kaldım ... Turan çetin i duydum ama fikrim yok ... bahçeci mi turan çetin mi ... bana yardımci olur musunuz
Bundan sonra zaten İstanbul’da bir merkez düşünüyorum ama Ağustosa kadar beklemek zorundayım bunun için. Bahçeci üstüne yoğunlaştım ben de canım çok teşekkür ederimCanım bu tekniği bulan yer zaten Bahçeci bence mesefa falan dinleme oraya git. Çok İyi bir merkez doktorları çok tecrübeli herşeyden önce insana değer veren bir kurum
Canım ben memorialde müstecep bey ordayken tedavi olmuştum. Rahim dinlendirme yapmadılar. Ve negatif oldum. Bahçeciye geçince müstecep hoca bende oraya geçtim ve aradaki fark dağlar kadar gerçekten. Neyse bahçecide rahim dinlendirme yaptılar ve gebeyim yahuu... Şükürrrrr.. Bahçeci rahim dinlendirmeyi bulmuş diyolardı gittim ve gördüm.. Bencde bahçeciye odaklan ve orda başlaBundan sonra zaten İstanbul’da bir merkez düşünüyorum ama Ağustosa kadar beklemek zorundayım bunun için. Bahçeci üstüne yoğunlaştım ben de canım çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallahCanım ben memorialde müstecep bey ordayken tedavi olmuştum. Rahim dinlendirme yapmadılar. Ve negatif oldum. Bahçeciye geçince müstecep hoca bende oraya geçtim ve aradaki fark dağlar kadar gerçekten. Neyse bahçecide rahim dinlendirme yaptılar ve gebeyim yahuu... Şükürrrrr.. Bahçeci rahim dinlendirmeyi bulmuş diyolardı gittim ve gördüm.. Bencde bahçeciye odaklan ve orda başla
Sonuç nasıl oldu peki bayanlarben bahçecide aylin hanımda tedavi oldum banada uygulandı rahim dinlendirme
Herkese Günaydın ... 7 başarısız deneme ardından istanbul bahçeci ye gittik ... ortamını diğer gittiğim merkezler den farklı idi ... Rahim dinlendirme yapıldı 2 tane embriyo genetiğe gitti sonuç negatif geldi ...devam edeceğiz tedaviye fakat biz mersin de oturuyoruz ...İstanbul uzak ve yorucu ...eşim sorunu öğrendik adana da turan çetin e gidelim diyor ...kızlar orta da kaldım ... Turan çetin i duydum ama fikrim yok ... bahçeci mi turan çetin mi ... bana yardımci olur musunuz