- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TAMAM sğol canım zaten okumayanları görsünler haberdar olsunlar diye defalarca etiketliyorum@_haymeana_canım benim eksik olursa yardım edin bitirelim de beni etiketle herzaman göremeye biliriz tamamlariz hiç zorlanma canım benim allahım kabul etsin inşallah
her zaman demedim 15.22. sayfayı ve 2 günlük okumama yapmamanı anlatmaya çalıştım özürdilerimHer zaman geçe kalmıyorum ben. Ilk gun gec okudum o da is yerinde yogundum. Dün de zaten cezadan dolayi sayfam gec acildi. bugun okumam gerekeni de simdi okudum. Dua aceleye gelmez, müsait zamanımda okumak istiyorum.
evet aceleye gelmez ama 3 gün ugramayanlar oluyor canım bu konu için demiyorum yanlış anlaşılmasınHer zaman geçe kalmıyorum ben. Ilk gun gec okudum o da is yerinde yogundum. Dün de zaten cezadan dolayi sayfam gec acildi. bugun okumam gerekeni de simdi okudum. Dua aceleye gelmez, müsait zamanımda okumak istiyorum.
tmm kuzumTmm canım biz de uzatmayalim artikburaya stres atmak icin geliyoruz. Birbirimizi kirmak icin degil
3 gün okumayanı tabiki çıkar..sert kurallar koymayı bende istemiyorum ama diger konumda 3 gün dönüş yapmayanlar hatta adını yazdırıp hiç okuma yapmayanlar oldu burada da bi kaç arkadaş bunu yaptı siz olsanız ne yapardınız kuzucuklar![]()
Sağol allah razı olsun okadar uğraşıyorsun hakkını helal et canım benim allahım gönül muradini nasip etsin inşallahTAMAM sğol canım zaten okumayanları görsünler haberdar olsunlar diye defalarca etiketliyorum
çıkarttım zaten çok moralim bozuk maddi olarak dipteyiz eşimle aramı düzeltmeye çalışıyorum saglık sorunlarım var bide hamilelik şüphesi var3 gün okumayanı tabiki çıkar..![]()
amin inşallah inan hiç kolay değilSağol allah razı olsun okadar uğraşıyorsun hakkını helal et canım benim allahım gönül muradini nasip etsin inşallah
Yaşam şartları çok zor rabbim kolaylik versinçıkarttım zaten çok moralim bozuk maddi olarak dipteyiz eşimle aramı düzeltmeye çalışıyorum saglık sorunlarım var bide hamilelik şüphesi var
AminYaşam şartları çok zor rabbim kolaylik versin
Ayni sey bende de var canim. Umarım hakkimizda hayirlisi olurhamilelik şüphem var eşimle aram ı düzeltmeye çalışıyorum kusura bakmayın
AminAyni sey bende de var canim. Umarım hakkimizda hayirlisi olur
KURALLARIMIZ
1- rica ediyorum ne olur artık sayı vs. ile ilgili yorum yapılmayacaktır
2- günde 1 kişiye 313 okunacaktır ve kesinlikle bu kural değişmeyecektir
3-Duamız günlük ilerleyecektir en geç 23:50 e kadar okuyanlar S Sargoz okudum yazacaktır
4-mazaretli olan ve mazareti bitenler hergün bildirecektir
5-isteyenler mazaretli arkadaşlara okuyacaktır
6-isteyenler fazla kalan sayıyı okuyacaklardır
7- okumalar bitmeden ve sıradaki kişye geçilmeden okuma yapılmayacaktır gece 00:00 dan sonra okuma yapılmayacaktır
Ve ne olur acele etmeden ama istikrarlı devam edin ve ban yememeye calisin
Bu listemizin son halidir ve değişiklik kesinlikle
yapılmayacaktır(gece okuma yapılmayacaktır)
LİSTEMİZ
kişibaşına düşen sayı :10
fazladan okunacak sayı:13ebruli-- (10)okudu
braindamage için okuyoruz
1- S Sargoz okudu
2- @whitepearll okudu
3-Patronicee okudu
4-buttrfly okudu
5- @basbelasiyimm
6-ayseygt1453 okudu
7- @minnoskabarikkek
8-braindamage
9-ebruli-- okudu
10-Sealand okudu
11-mini87 okudu
12- @Ravzatugba okudu
13-hasbeee (mazaretli) @whitepearll
14-kitapseverim okudu
15-zeyneplivadi
16-ikihayat
17- @-Mahperi-
18-tubatesbih
19-damla_22 okudu
20-EnHarbiKiz okudu
21-eilenn okudu(10 fazla)
22-muhat
23- @merve1603 okudu
24-sevdakusum okudu
25- G guzbahar
26-esimaa
27-esma73 okudu
28- M meleek9090
29-Denas14__ okudu (10 fazla)
braindamage nin duası :
Allahım bana ve tüm iş sıkıntısı çekenlere hayırlı iş nasip eyle, aklımızdaki tüm olumsuz düşünceleri tüm kapalı olan kapıları hayırlısı ile doğruya kavuştur.
Aileme, anneme babama, tüm Müslüman kardeşlerime uzun ömürler hayırlı ölümler nasip eyle. Bizi doğru yoldan ayırma, kazadan beladan kötülüklerden kötü insanlardan uzak tut.. Amin!