• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her güne AYETEL KÜRSİ VE FATİHA

Ama haksizlik yapiliyor bana su an :( alt tarafi sordum diyorum daha ne dym Allah askina? Dun cok yogundum takip edemedim duami okuyup bildirdim ciktim.

Haklisin, ozur dilerim.
Yok canım ben herkesi anlamak istiyorum, içimizde bir gram dahi şüphe ya da olumsuz bir düşünce olursa ettiğimiz dualara yansır.
Herkesin hoşgörülü olması gerekir..

Once sen beni sildin ve bana, haklisin ben yalan soyluyorum diyerek imada bulundun. Bildigim seyi soracak biri degilim bu sekilde beni yalanci durumua dusuruyorsu bu yuzden hakkimi helal etmiyorum dedim
tamam kusura bakma listeye geri alındın kusura bakma

Haymeana canım anlıyorum yorulmuşsun falan am bak kaç zamandır tanışıyoruz merhabamız var, üslubun çok sert.. Arkadaşımız diyorki ban'lıydım yoğundum o yüzden yazamadım.. Bu kadar katı olmana gerek yokki canım benim.. Kızcağız birşey dememiş ki sadece neden liste sonu oldum demiş anlayamamış... Streslenme lütfen... Beraber özür dileyin helalleşin anlaşın.. Burda tertemiz dua ediyoruz kırmayalım birbirimizi...

KURALLARIMIZ
1- rica ediyorum ne olur artık sayı vs. ile ilgili yorum yapılmayacaktır
2- günde 1 kişiye 313 okunacaktır ve kesinlikle bu kural değişmeyecektir
3-Duamız günlük ilerleyecektir en geç 23:50 e kadar okuyanlar S Sargoz okudum yazacaktır
4-mazaretli olan ve mazareti bitenler hergün bildirecektir
5-isteyenler mazaretli arkadaşlara okuyacaktır
6-isteyenler fazla kalan sayıyı okuyacaklardır
7- okumalar bitmeden ve sıradaki kişye geçilmeden okuma yapılmayacaktır gece 00:00 dan sonra okuma yapılmayacaktır
8- mazretsiz şekilde okuma yapmayan yani dönüş yapmayan liste dışı kalacaktır
Ve ne olur acele etmeden ama istikrarlı devam edin ve ban yememeye calisin

Bu listemizin son halidir ve değişiklik kesinlikle
yapılmayacaktır(gece okuma yapılmayacaktır)

LİSTEMİZ
kişibaşına düşen sayı :10
fazladan okunacak sayı:13 ebruli-- ebruli-- (10)okudu
braindamage braindamage için okuyoruz

1- S Sargoz okudu
2- @whitepearll okudu
3- Patronicee Patronicee okudu
4- buttrfly buttrfly
5- @basbelasiyimm
6- ayseygt1453 ayseygt1453 okudu
7- @minnoskabarikkek
8- braindamage braindamage
9- ebruli-- ebruli-- okudu
10- Sealand Sealand okudu
11- mini87 mini87 okudu
12- @Ravzatugba okudu
13- hasbeee hasbeee (mazaretli) @whitepearll
14- kitapseverim kitapseverim okudu
15- zeyneplivadi zeyneplivadi
16- ikihayat ikihayat
17- @-Mahperi-
18- tubatesbih tubatesbih
19- damla_22 damla_22 okudu
20- EnHarbiKiz EnHarbiKiz okudu
21- eilenn eilenn okudu(10 fazla)
22- muhat muhat
23- @merve1603 okudu
24- sevdakusum sevdakusum okudu
25- G guzbahar
26- esimaa esimaa
27- esma73 esma73 okudu
28- M meleek9090
29- Denas14__ Denas14__ okudu (10 fazla)

braindamage braindamage nin duası :
Allahım bana ve tüm iş sıkıntısı çekenlere hayırlı iş nasip eyle, aklımızdaki tüm olumsuz düşünceleri tüm kapalı olan kapıları hayırlısı ile doğruya kavuştur.
Aileme, anneme babama, tüm Müslüman kardeşlerime uzun ömürler hayırlı ölümler nasip eyle. Bizi doğru yoldan ayırma, kazadan beladan kötülüklerden kötü insanlardan uzak tut.. Amin!

mazaretli olan arkadaşları anlayışla karşılayacagımı belirttim bi kaç yerde hatta listeden çıkarmadım ama kendisi terbiyesiz dedi sonra beddua etti ben fazla okumalaruımı başa kalkmıyorum ama hakkımı helal etmeme ragmen üstüme geldi sonrasında beddua etti
Hayır canım bak listeden çıkarma olayı bana göre yanlış.
Ben de bir gün bkamadığımdan dolayı listeden çıkarılırsam üzülürüm, hayırlı bir iş yapıyoruz sonuçta iyi niyetle bakmamız lazım.
İnsanlık hali, katı kurallar ya da cezalar olmamalı bence.
Bir günde okuyacağımıza iki günde okuyalım, iyi niyetimizi bozmayalım da uzun sürsün.
Önemli olan o, böyle olunca dualar da sektede kalıyor. Herkesin hakkına girmiş oluyoruz istemeyerek.
Birbirimizi kırdıktan üzdükten sonra, dualarımızın kabul olmasını dilememiz biraz bencilce olur.

Haymeana canım anlıyorum yorulmuşsun falan am bak kaç zamandır tanışıyoruz merhabamız var, üslubun çok sert.. Arkadaşımız diyorki ban'lıydım yoğundum o yüzden yazamadım.. Bu kadar katı olmana gerek yokki canım benim.. Kızcağız birşey dememiş ki sadece neden liste sonu oldum demiş anlayamamış... Streslenme lütfen... Beraber özür dileyin helalleşin anlaşın.. Burda tertemiz dua ediyoruz kırmayalım birbirimizi...
canım ben kusura bakma dedim ama kurallr var ben bi kaç yerde belirttim okuma yapamayacak olanlar yada yetiştiremeyenler sorunları olanlar bildirsin dedim

Ben de bir gün bkamadığımdan dolayı listeden çıkarılırsam üzülürüm, hayırlı bir iş yapıyoruz sonuçta iyi niyetle bakmamız lazım.
Bir günde okuyacağımıza iki günde okuyalım, iyi niyetimizi bozmayalım da uzun sürsün.
Önemli olan o, böyle olunca dualar da sektede kalıyor. Herkesin hakkına girmiş oluyoruz istemeyerek.
Birbirimizi kırdıktan üzdükten sonra, dualarımızın kabul olmasını dilememiz biraz bencilce olur.
bende şaşırdım inan önce sayı az kişi fazla 2 kişiye okunsun dendi sonra sayı fazla denildi sonra saat i değiştirdik ve ben bi kaç yerde belirttim sıkıntısı olanlar söylesin diye

canım ben kusura bakma dedim ama kurallr var ben bi kaç yerde belirttim okuma yapamayacak olanlar yada yetiştiremeyenler sorunları olanlar bildirsin dedim
Ama canım benim yoğun olur o an yazamaz acil birşey çıkar bildiremeyebilir biraz daha anlayışlı olabiliriz. Benide mesela 1 okumada yokum diye öncesinde düzenli okumama rağmen direk listeden çıkarmışsın.. Hani daha anlayışlı olursak dualarımız daha makbul olur.. direk listeden atmak yerine bildiremeyenin yerine biri okur devam edilir. Ceza vermek,liste sonu koymak falan bence bu sayfada yakışık almıyor.. Genede sen bilirsin sayfa yöneticisi sensin benim nacizane fikrim..

Ama canım benim yoğun olur o an yazamaz acil birşey çıkar bildiremeyebilir biraz daha anlayışlı olabiliriz. Benide mesela 1 okumada yokum diye öncesinde düzenli okumama rağmen direk listeden çıkarmışsın.. Hani daha anlayışlı olursak dualarımız daha makbul olur.. direk listeden atmak yerine bildiremeyenin yerine biri okur devam edilir. Ceza vermek,liste sonu koymak falan bence bu sayfada yakışık almıyor.. Genede sen bilirsin sayfa yöneticisi sensin benim nacizane fikrim..
bak haklısın ama nbu arkads hep geç dönüş yapıyor normaldede 15. 22. sayfalara ve sonrasına bak lütfen kuralları defalarca değiştirdim ve artık inan şaşırdım

KURALLARIMIZ
1- rica ediyorum ne olur artık sayı vs. ile ilgili yorum yapılmayacaktır
2- günde 1 kişiye 313 okunacaktır ve kesinlikle bu kural değişmeyecektir
3-Duamız günlük ilerleyecektir en geç 23:50 e kadar okuyanlar S Sargoz okudum yazacaktır
4-mazaretli olan ve mazareti bitenler hergün bildirecektir
5-isteyenler mazaretli arkadaşlara okuyacaktır
6-isteyenler fazla kalan sayıyı okuyacaklardır
7- okumalar bitmeden ve sıradaki kişye geçilmeden okuma yapılmayacaktır gece 00:00 dan sonra okuma yapılmayacaktır

Ve ne olur acele etmeden ama istikrarlı devam edin ve ban yememeye calisin

Bu listemizin son halidir ve değişiklik kesinlikle
yapılmayacaktır(gece okuma yapılmayacaktır)

LİSTEMİZ
kişibaşına düşen sayı :10
fazladan okunacak sayı:13 ebruli-- ebruli-- (10)okudu
braindamage braindamage için okuyoruz

1- S Sargoz okudu
2- @whitepearll okudu
3- Patronicee Patronicee okudu
4- buttrfly buttrfly okudu
5- @basbelasiyimm
6- ayseygt1453 ayseygt1453 okudu
7- @minnoskabarikkek
8- braindamage braindamage
9- ebruli-- ebruli-- okudu
10- Sealand Sealand okudu
11- mini87 mini87 okudu
12- @Ravzatugba okudu
13- hasbeee hasbeee (mazaretli) @whitepearll
14- kitapseverim kitapseverim okudu
15- zeyneplivadi zeyneplivadi
16- ikihayat ikihayat
17- @-Mahperi-
18- tubatesbih tubatesbih
19- damla_22 damla_22 okudu
20- EnHarbiKiz EnHarbiKiz okudu
21- eilenn eilenn okudu(10 fazla)
22- muhat muhat
23- @merve1603 okudu
24- sevdakusum sevdakusum okudu
25- G guzbahar
26- esimaa esimaa
27- esma73 esma73 okudu
28- M meleek9090
29- Denas14__ Denas14__ okudu (10 fazla)

braindamage braindamage nin duası :
Allahım bana ve tüm iş sıkıntısı çekenlere hayırlı iş nasip eyle, aklımızdaki tüm olumsuz düşünceleri tüm kapalı olan kapıları hayırlısı ile doğruya kavuştur.
Aileme, anneme babama, tüm Müslüman kardeşlerime uzun ömürler hayırlı ölümler nasip eyle. Bizi doğru yoldan ayırma, kazadan beladan kötülüklerden kötü insanlardan uzak tut.. Amin!

bak haklısın ama nbu arkads hep geç dönüş yapıyor normaldede 15. 22. sayfalara ve sonrasına bak lütfen kuralları defalarca değiştirdim ve artık inan şaşırdım
QueenOfEagle QueenOfEagle canım sende biraz daha özverili olup geçe kalmazsın olurmu tatlım? Giremiceğin yada okuyamıcağın zamanda bildirirsin yerine okuruz.

tamam haklısın ama perşembe gecesinden beri dönüş yapmayanlar var en azından bi arkadaşlarına ben bi konuda listedeyim eger giremezem siteye haberdar et vs. gibi bişeyler yapılabilir

QueenOfEagle QueenOfEagle canım sende biraz daha özverili olup geçe kalmazsın olurmu tatlım? Giremiceğin yada okuyamıcağın zamanda bildirirsin yerine okuruz.
mesela ben Patronicee nin konusuna dahilim ama ona az okuyacagımı ve mazaretlerimi hem özelden hemde konusunda defalarca belirttim sırf ban yememek için konulara yorum yazmıyor ve takip etmiyorum

@_haymeana_canım benim eksik olursa yardım edin bitirelim de beni etiketle herzaman göremeye biliriz tamamlariz hiç zorlanma canım benim allahım kabul etsin inşallah

Back
X