Her Gün Yıkanmak

her gün yıkanmam çünkü saç yapımı çok zor hem su israfı hem erken saç yağlanması o yüzden 2-3 gün ara iyidir

Sıcaklık 40 dereceyi aştığında sayısı günlük 2-3 bazen 4 'e bile çıkan eylem.

Ferahlamak mis kokmak :1::1:

vücut için özellikle yaz aylarında ii bi aktivite olsa da saç için aynı şeyi söyleyemem,sonuçta saç kendince az da olsa yağlanmalı ve kendi yağıyla da beslenmeli; bu sebeple yazın özellikle saç bonesi kullanıyorum;)))

yazın 3 kerede yıkanılır 5 kerede.kışın çok soğuk olsada yıkanmazsam kendimi rahat huzurlu hissetmem.temizlik gibisimi varmı yaaaa

yok böyle bir şey ya her sabah 6 da kalkıyorum sırf yıkanmak için oysaki bir saatimi uykuya verebilirim ama olmuyor işte her gün yıkanıyorum yoksa o günüm güzel geçmiyorrrrr:26::26:

özellikle yazın geceleri yatmadan ılıktan hallice soğuk suda yıkandıktan sonra yatağa hop diye atlayıp o rahatlamış hisle uyuması muhteşem bir his:34:

malesef benim için de hep aynı durum var.Yaz kış demeden her gün banyo yapma ihtiyacı hissediyorum.Saçlarım her gün yağlanıyor,kendimi pis hissediyorum elimde değil..Bu bir hastalık mı?

ne diyosunuz kızlar benim bir arkadaşım 5 gün fönle geziyor yaglı kafa yaglı kafa
ya nasıl rahat ediyorlar inanın eğer su yoksa işe gitmiyorum ben ya gidersemde herkese ters davranıyorum:26:

yazın günde 2-3 kere şart oluyo. her ne kadar ben terlemesemde.. duş almaya değilde şu saç mevzusu beni üşendiren... kurutmadan asla duramam... ayda bir kerede mutlaka saçımı yağlandırırım. onuda adet dönemime denk getiririm..ilk iki gün duşa giremiyorum çünkü...

her gün yıkanmazsam ben de sokağa çıkamam, kendimi kirli hissederim, rahat edemem, istemsiz olarak kaşınırım. sanki herkes bana bakıyormuş gibi gelir. gece banyoya girmeden uyuyamam. sanki duş almazsam derim nefessiz kalıyor. gece 4te bile olsa uykusuzluktan ölsem bile banyo yapar öyle uyurum. bir keresinde sabah 10da uçağım vardı ben odama geldim saat 4 buçuk, banyo yaptım çıktım saç kurutma makinem olmadığı için kendiliğinden kurumasını bekledim, yatağa girdiğimde saat 5 buçuğu geçiyordu uyudum hemen, 6.45te uyandım :)

benim yatmam gece 1 oluyor o kadar yorgun olmama ragmen hemen banyoya atıyorum kendimi yoksa asla güne güzel başlayamam aslaaaaaaaaaa

anneanneme göre sinüzit olma sebebimdir.
not:anneanne ile lise dönemlerinde baş ağrısı sebebiyle doktora gidilir
doktor sinüzit tanısı koyar ve reçeteyle eczaneye giderken anneannenin ağzından şu sözler dökülür:sana hergün banyo yapma dedim,saçlar ıslak olacağı budur.
ben:ama anneanne ben kurutuyorum saçımı.
anneanne:işte kuruttuğun için oluyo zaten.
ben:?
anneanne:ilaç milaç almayalım hadi eve dönelim sen de iki üç günde bir yıkan bak başın ağrırsa gelir alırız ilaçları.
ben:anneane başım çok ağrıyoooooooo
anneanne:kuzuuuum ben vicksle ovarım bişeyin kalmaz
ben:ha?

bende çok yıkanıyorum herkes bana sende su perisi var dio ;
artık o neyse :D
suyu gerçekten seviyorum

Back