Her Gün Yıkanmak

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
sular kesilsede elektirk gitsede her gün yıkanırım . yıkanmazsamda sokağa çıkmam.

Sinüzütüm olmasına rağmen, bende hergün yıkanmasam rahatsız olurum:12:

yazın her gün yıkanırım hatta günde iki kez bile yıkandıüım olur banyo etmeye bayılırım ama kışın sinüzitlerim olduğu için bir gün arayla yıkanırım:128:

karda yagsa cıgda düşe yıkanırım hergun yazın daha sık gunde 3 kez 2 kez vs
yıknmayanlara sasırıyorm bnde

B12 vitamin eksikliğin varsa aşırı üşüyorsan banyoyuda ısıtmada güçlük çekiyorsan yıkanmak eziyet olur

kisin aslinda biraz useniyorum hele de cok soguk oldugunda, ama genelde her gun yikanirim.. yazin zaten gunde 2 kesin dusa girerdim ama simdi ingiltere'ye tasindim yazin 18 dereceyi gecmedi sicaklik o yuzden gunde 1 yetti de artti bile :19: terlemek nasil bir his unutmak uzereyim bu soguk ulkede..
simdi de hergun spor salonuna gidiyorum o yuzden hava cok soguk da olsa hergun yikaniyorum :1: cok seviyorum ozellikle sac konusunda takinti derecesindeyim neredeyse, yumusacik mis gibi olunca saclarim cok mutlu oluyorum.. o yuzden asla jole sprey vs surmem illa yumusak ve parlak olacak :32:

Müthiş bişey bende en fazla 2 günde bi yıkanırım o da sinüzitim var kahrolası o yüzden sürekli baş ağrısı çekmek fena hele bide dışarı çıkcaksam rüzgar falan varsa o ağrı oturup kalıyo sanki

saç bakımı zor olmasa bende yıkanırım hergunde zor işte hele soguk kış gunlerınde .kremle kurut tara uzun olunca bıde:)):14::14:

sabah kalkınca ilk iş duşa girerim..çok kısa sürer..6 dakika falan su israfı olmasın günah diye..ama 3 günde bir liflenirim ozaman biraz daha uzun kalabiliyorum...

hayatımda ılk kez dun yıkanmadım cok halsız ve moralsızdım
kafayı yıcektım
ne cırkın oldum ole

evet her gün yıkanmaya alışınca öyle oluo ama aslında saglıklısı günaşırı yıkanmak saclar ve cilt için vücudn kndi yagına ihtiyacı var :)

saçları mahveden, cildin sağlığını altüst eden ama bunların aksine yapılmasının "iyi" olduğu sanılan mesele :51:

hergün yıkanmakk... hastalık :1: çoğu kadının tutulduğu hemde hiç vazgeçme niyeti olmadığı hastalığıı... :1: ama çok güzel oluoo napalıımmm :9::9::9::9: bu hastalık yüzünden, önceden su kurbağı olan unvanım, sevgili babacığım tarafından ördeğe hatta balığa yükseldii :1::1::1::1:

Kışın kaynar suyla gün aşırı,yazın sabah akşam ılık suyla hergün.Rahatlamanın en önemli nedeni bence...

Back