- Konu Sahibi hayatttnur
Bence sporda olduğu gibi küçük zamanlar ayırabilirsin. Her egzersiz sonrası iki dak. göz atmak gibi...Ben de bugun biraz tekrar yaptim iyi oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sporda olduğu gibi küçük zamanlar ayırabilirsin. Her egzersiz sonrası iki dak. göz atmak gibi...Ben de bugun biraz tekrar yaptim iyi oldu.
Başlamak bitirmenin yarısıymış, temponu kendine göre ayarlarsın. Sen azimli bir kızsın bunu da başarırsın :))Merhaba,
Ben tam sıfırdan başlayarak, kelimelerin okunuşunu dinledim biraz. Şimdilik bu kadar yeter, çok sıkmayayım kendimi. :)
Teşekkür ederim. Bu beni biraz daha gaza getirir. :)))Başlamak bitirmenin yarısıymış, temponu kendine göre ayarlarsın. Sen azimli bir kızsın bunu da başarırsın :))
Kelime öğrenmenin zararı olmaz. Aksine heveslendirir. başlangıçta öğrenmediğini sansan da aynı kelimelere sık rastladıkça daha pekişecektir.Seçtiğin hocayı takip et. Ama arada değişiklik istersen, hocanın işlediği konunun aynısını diğer sitelerden de çalışabilirsin. Aynı konuyu çalışmış olursun yine. Önemli olan belirlenmiş bir programa uygun ilerlemek. Bir de alıştırma yapabilirsin. Örneğin "there is ..." konusunu çalışırken, yeni kelimeler öğrenip boşluğu doldurmakta kullanabilirsin. Hem sıkılmazsın, hem de kelime öğrenmiş olursun.Biraz kelime yazarak çalıştım, ama şu an pek aklıma girmedi. :) Cengiz hocanın sitesiyle devam ediyorum. Dediğim sıralamada gidin dediği için ona göre gideceğim. Arada yine hikaye kitaplarımdaki kelimeleri yazarak çalışırım.
Ben ispanyolcaya ciddi anlamda başladığımda önce nereden başlayacağımı bilemedim.Zamanları öğrensem, ne kadar çabuk öğrenebilirim, bir de düzensiz fiiller var derken, kafam karışmıştı. Bir sitede bir kaç dil öğrenmiş birinden tavsiye istedim. Öncelik verebileceğim zamanları tavsiye etti, derken kendi yöntemlerimi de kattım. Ben dili bir şeyler okurken, kullanımını gördükçe kavrıyordum. Basit parçalar okudukça, aa sıfatlara da bakayım, bağlaçlar nasıl kullanılıyormuş filan derken temel gramer konularına biraz biraz göz atmaya başladım.Dün Cengiz hocanın gramer videosunu dinlemiştim, basitti zaten, bugün tekrar aynı videoyu dinledim. Hikaye kitabımın mp3 sesini dinledim, kitaptanda takip ettim, telaffuzu için.