- Konu Sahibi hayatttnur
-
Hosgeldin.Istedigin zaman yazabilirsin. Ogrendigin kelimeleri yazmak istersenMrb bende katılmak isterim düzenli olmasa da. Bu gün bir paragraf tercüme ettim ing. (ort 40-45 kelime a,is are vs. hariç) kelimeleri buraya da yazmak isterdim ama kelimeler elimde değil öğrenmek için ayrı bir kağıda yazıyorum yarın yazmaya çalışırım.
Hosgeldin.Sen hangi dili calisiyorsun.vaaaav ne kadar süper başlık olmuş
ben de varım
normalde ingilizce çalışacağım arada ama ispanyolca da istiyorum ehehehHosgeldin.Sen hangi dili calisiyorsun.
konuşması çok eğlenceli bir dil bir deIki dil birden calismak eglenceli olur, Birinden sikilsan digerine bakarsin.Benim aklimda da italyanca kaldi ama,ispanyolca ile birbilerine cok benziyorlar,karistirmaktan korkuyorum.Farkli alfabesi olan dillere de ilgim var,ama simdilik ispanyolcaya yogunlasacagim,onlarin alfabesine kafa yormak biraz zaman alir cunku.
Eger YDSye calisiyorsan,zamanin da azsa, bildigin kelimelerin esanlamlilarini calisabilirsin. Genelde bu tur sinavlarda verilen metni anliyorsun,ama bazen kullanilan kelimeler arasinda ince anlam farklari oluyor.Ne kadar cok ikame kelime bilirsen o derece kazancli cikiyorsun.Iki kere KPDS ye girdim,gramerim parlak degildi ama kelime bilgim sayesinde C ve B duzeyinde puan aldim.Bu tur sinavlarda puf noktalarini bilmek cok onemli. Bir kelimenin anlami hangi cumlenin dogru oldugunu anlamaya yetebiliyor bazen.Dünde yine bayağı uzun bir parag. tercüme ettim bir çok kelime çıkardım ama iş yerinde unuttum.herkese kolay gelsin.YDS yede az kaldı gerçi bu kadar bilgiyle anca boyumun ölçüsünü alırım ama olsun içimde kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?