- Konu Sahibi huzurolsun
AMİN CANIM İNŞALLAHÇok sevindim canım, hayırlı olur insallahhh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMİN CANIM İNŞALLAHÇok sevindim canım, hayırlı olur insallahhh.
Sizin probleminiz neydi canım, benim esimin sonuclari epey kotu ama yine de 3 aylik ilac tedavisi verdiler. Allah yardimcimiz olsun, inşallah hayırlısıyla bizim de bebegimiz olur. Allahım sana da bebegini saglikla kucagina almani nasip etsin, hayırlı evlat olsun inşallah.canım sakın üzülme tamam mı tüp bebek ya da aşılama nasıl gelirsegelsin. gelsin de o mucize bak bana direk tüp bebek dediler mesela daha denememiştik bile. Rabbim böyle istedi. dualarını eksik etme sen. hayırla sağlıkla nasip etsin Rabbim evladınızı size...
canım ben de erken yumurta yetmezliği var. iki üç tane yumurtam oluyor. ama unutma bebiş için bir yumiş bir sperm yeter sen yeter ki Rabbime güven...Sizin probleminiz neydi canım, benim esimin sonuclari epey kotu ama yine de 3 aylik ilac tedavisi verdiler. Allah yardimcimiz olsun, inşallah hayırlısıyla bizim de bebegimiz olur. Allahım sana da bebegini saglikla kucagina almani nasip etsin, hayırlı evlat olsun inşallah.
Allah razı olsun canımcanım ben de erken yumurta yetmezliği var. iki üç tane yumurtam oluyor. ama unutma bebiş için bir yumiş bir sperm yeter sen yeter ki Rabbime güven...
Allahım affetsin canım benim hepimiziCanlarım hayırlı cumalar dualarımızı okuyup tek tek hepimiz için dualarımızı ettim Rabbim kabul eder inşallah günahkarım hemde çok nolur benim duama günahlarından tez zamanda arınmasını ve tekrarlamamasını ekleyebilir misin liste hazırlarken . içim alev alev yanıyor Rabbim hepimizi bağışladığı kullarından eylesin
Aleyküm selam canım, duanı yaz ekleyim listemize, aramıza hoşgeldinSelamun aleykum hanimlar ben de katilmak isiyorum araniza