- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- Konu Sahibi huzurolsun
Dualarımızı okudum yine, Yüce Rabbim kabul etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardesim benim ismim de Selin :) Duani okurken kendime okuyor gibi hissettim bir an okudum duani arkasindan fatiha ihlas ayetel kursi felak nas da okudum rabbim duani kabul buyursun ayni duayi ben de benim icin senden istiyorum inşallah Allah kabul etsin :)
Selamün aleyküm can kardeşim.. Rabbim dualarınızı kabul etsin. Bir selam vereyim sdedim çok özledim de seni.. Öpüyorum...Dualarımızı okudum canlarım, Allahım kabul etsin.
Allah razı olsun canımmmm, ben de seni çok özledim, Allah'a emanet ol, özelden mesajina bakmayi unutma :)Selamün aleyküm can kardeşim.. Rabbim dualarınızı kabul etsin. Bir selam vereyim sdedim çok özledim de seni.. Öpüyorum...
Çok sevindim canım, hayırlı olur insallahhh.CANIM DUALARIMIZI OKUDUM BENİM DUAMDA SÖZLÜM İÇİN HAYIRLI İŞ İSTEMİŞTİK SİZİN DUALARINIZIN GÜCÜNE O KADAR İNANIYORUM Kİ ÇOK ŞÜKÜR HAYIRLI Bİ İŞ NASİP OLDU ''HAYIRLI İŞİ'' DİLEKLERİMDEN ARASINDAN ÇIKARABİLİRSİN
canim uzulme. gec olunca guc olur. insallah ekizler ve ucuzler olurCanlar bende haberler pek iyi degil, esimin test sonuclari cok kötü çıktı, 3 aylık ilaç tedavisi verdi dr. Sonra duruma göre degerler yeterince yukselmezse asilama ya da tüp bebek olacak. Dualarinizi bekliyorum.
canım sakın üzülme tamam mı tüp bebek ya da aşılama nasıl gelirsegelsin. gelsin de o mucize bak bana direk tüp bebek dediler mesela daha denememiştik bile. Rabbim böyle istedi. dualarını eksik etme sen. hayırla sağlıkla nasip etsin Rabbim evladınızı size...Canlar bende haberler pek iyi degil, esimin test sonuclari cok kötü çıktı, 3 aylık ilaç tedavisi verdi dr. Sonra duruma göre degerler yeterince yukselmezse asilama ya da tüp bebek olacak. Dualarinizi bekliyorum.