- 24 Ekim 2017
- 378
- 188
-
- Konu Sahibi French Oje
Merhaba ben saçlarım için yapacak model bulamıyorum dalgalı normal hafif kabarık bir saça sahibim. Saçımın kendi rengi koyu kestane fakat şuan ombreli yaptırdığım günden beri herkes çok beğeniyor yakıştırıyor eskiden çok kabarırdı çok uğraştım düzelttim şimdi iyi fakat düz fönden başka bir şey bilmiyorum şöyle pratik kolay hemde yakışacak bildiğiniz modeller var mı ne önerirsiniz dergi olur siteler olur ya da kendi tavsiyeleriniz... bişey bilmediğim için içimden hiç bişey yapmakta gelmiyor sıkıldım artık
Jöle sürüp fön makinesinin fingir başlığıyla kıvırcık yapabilirsiniz
Ben kapaliyim ama ombre yaptirmak istiyorum kaca yaptirdiniz acaba
Tesekkurler canim evet iyi bi yere yaptrmk istiyorum 150-200 diyorlarBen yaptıralı uzun zaman oldu hatırlamaya çalıştım ama hatırlayamadım canım ne desem yalan olur ama bakıma bir 50 lira gidiyor memnunum ben yaptırmak istiyorsan iyi bir kuaföre yaptır ben ilk ombre yaptırdığımda kuaför berbat etmişti sonra başka kuför buldum çok memnun kaldım
topuz en kolay en basit yöntem
uzunsa biraz balıksırtı örgü hem düzgün duruyor hem rahat ediyorsun bütün gün
saç bandanaları kullan üşendiğin günlerden bazı zaman
eski bir diş fırçası kullanıp spreylemek gibi bir çözüm söylemişti bir kuaförTopuz gibi modellerde öndeki küçük saçlarım çok fazla var çıkıyolar kötü duruyorevet bandanalar kurtarıcı oluyor... örgü kendi saçıma yapamıyorum
Tesekkurler canim evet iyi bi yere yaptrmk istiyorum 150-200 diyorlar
eski bir diş fırçası kullanıp spreylemek gibi bir çözüm söylemişti bir kuaför
bunada ev topuzu deniliyor ama Allah bilir kuaför ne kadar uğraştı üstünde
bugün çok resim ekliyorum ama örnek olarak
Ombreli yerinden itibaren maşa yapabilirsiniz. Yani önce düzleştirip sonra uçlarını maşa ile kıvırabilirsiniz. Ben öyle yapiyorum ve kendime de çok yakistiriyorum.Merhaba ben saçlarım için yapacak model bulamıyorum dalgalı normal hafif kabarık bir saça sahibim. Saçımın kendi rengi koyu kestane fakat şuan ombreli yaptırdığım günden beri herkes çok beğeniyor yakıştırıyor eskiden çok kabarırdı çok uğraştım düzelttim şimdi iyi fakat düz fönden başka bir şey bilmiyorum şöyle pratik kolay hemde yakışacak bildiğiniz modeller var mı ne önerirsiniz dergi olur siteler olur ya da kendi tavsiyeleriniz... bişey bilmediğim için içimden hiç bişey yapmakta gelmiyor sıkıldım artık