- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.779
-
- Konu Sahibi French Oje
Keratin bakim gercekten ise yariyor mu nasil bi sey maske felan miBende sizin gibi üşenirdm gittim afrika orgusu yaptrdm 1 ay rahat ettim açtığımda saçlarım 5 parmak kisalmistibence keratin bakım yaptır. Sonrasında kabarmiyor doğal halde bile güzel oluyor. Yada brezilya fonu yaptr hergün ugrasmazsn. Deisik model istiyorsan at kuyrgu her zaman kurataricidir. Yada maşa ama oda ugrastrr en iyisi perma:)))
Islakken kopukleyin saclarini kurutun deet olmuyor hemde hacimli ve sahane dalgalar oluyor
Taft var bende memnunum.Köpük hangisi olabilir mesela bende milk shake var bide elidorun buklelisi vardı
Bende sizin gibi üşenirdm gittim afrika orgusu yaptrdm 1 ay rahat ettim açtığımda saçlarım 5 parmak kisalmistibence keratin bakım yaptır. Sonrasında kabarmiyor doğal halde bile güzel oluyor. Yada brezilya fonu yaptr hergün ugrasmazsn. Deisik model istiyorsan at kuyrgu her zaman kurataricidir. Yada maşa ama oda ugrastrr en iyisi perma:)))
Doğal görünen jöleler de var. O küçük saçlar da açık olunca göze batmıyorJöle pek denemedim kafamda canlanan sanki kafama zank gibi yapışmış bir saç görüntüsü... bide saçımın ön taraflarında küçük küçük saçlar var deli oluyorum topladığım an hemen çıkıyorlar
Saçlarını topla topuz tokasıyla harikalar yaratırsın bence benim kısa saçlarıma bile oluyorsa herkese olur :) İnternetten bak yapılışına çok kolayMerhaba ben saçlarım için yapacak model bulamıyorum dalgalı normal hafif kabarık bir saça sahibim. Saçımın kendi rengi koyu kestane fakat şuan ombreli yaptırdığım günden beri herkes çok beğeniyor yakıştırıyor eskiden çok kabarırdı çok uğraştım düzelttim şimdi iyi fakat düz fönden başka bir şey bilmiyorum şöyle pratik kolay hemde yakışacak bildiğiniz modeller var mı ne önerirsiniz dergi olur siteler olur ya da kendi tavsiyeleriniz... bişey bilmediğim için içimden hiç bişey yapmakta gelmiyor sıkıldım artık
Doğal görünen jöleler de var. O küçük saçlar da açık olunca göze batmıyor
Keratin sürüp fon cekiyolar 3 gün bekleyip gidip yikatiosnz. Ben sampuaninida almıştım. Banyo yapıp çıkıp tariyodum tam dumdüz olmasada normal bigunu kurtariyordu ben memnun kaldmKeratin bakim gercekten ise yariyor mu nasil bi sey maske felan mi
Perma da masum bi işlem değil. Az da olsa zararı oluyor tabi. Kullanılan ilacın iyi olması lazm. Bu yüzden güvenilir biyere yaptrmalisnzKeratin yaptırdım çok iyi geldi tabi iki üç defa yaptırmak gerekiyor öyle işe yarıyor saçımdan rahatsız değilim şuan tek derdim yapacak model bulamamak... bide ön kısımdaki küçük saçlar... perma hiç denemedim nasıl oluyor brezilya fönünden korkmuştum zarar veriyor falan diye duydum
150 200 çok iyi fiyatlar. En son ben yaptrmak istediğimde 750 diyende oldu 500 de 500 un altnda fiyat veren cikmadiTesekkurler canim evet iyi bi yere yaptrmk istiyorum 150-200 diyorlar
150 200 çok iyi fiyatlar. En son ben yaptrmak istediğimde 750 diyende oldu 500 de 500 un altnda fiyat veren cikmadi
Yok ombre konusmssnz onu soyledim:)) keratin bakımı 100 liraya yaptrdm:))500 müo paraya bir kereliğine keratin yaptırmaktansa brezilya fönü yaptırırım
Yok ombre konusmssnz onu soyledim:)) keratin bakımı 100 liraya yaptrdm:))