Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım, sen veya senin ailende...
ama bu maddi sıkıntı istenilen bir borçlanma da olabilir, yeni birşey almak gibi...inşallah öyledir :) bir şey değil...
Yeni bir şey almak evet ,cebimdeki tüm paramla tencere seti alcam :) yarın
mavıyelkencım iyileşmene sevındım.
canım ben hasta değildim.:kedi: hasta olan galiba serap, bu sitenin rüya yorumcusu galiba kendisi. ben sadece üyeyim, ama rüyaları görünce dayanamayıp yorum yapmıştım, başka yorumcu olmayınca da herkes bana sormaya başladı :))) ben de müsait oldukça cevap vermeye çalışıyorum.
daha önce bir rüyanı yorumlamıştım, hatta biraz bekletmiştim seni a.s. cevap yazmadın yorum yanlış mıydı?
bunu da yorumlamaya çalışırım süprizzzzz
mavıyelkencım iyileşmene sevındım.
bende sana bır rüya soracağım.
bır deprem oluyor iş yerınde bana müdürüm sen burda kal bız cıkıyoruz dıyor.pekı dıyorum onun koltuguna oturuyorum bınadan herkes çığlık çığlığa aşağıya koşuyor.bına çöküyor fakat benım tarafımda olan yer sapa sağlam duruyor bırtek o bölge.sonrasında ben mesai saatim bıttıgının saate bakıp görüyorum.o bınadan bır kuş misali ucuyorum yere konuyorum.garıp bır rüyaydı yorum yaparsan sevınırım..
rüyamda yeni evlenecek olan iş arkadaşım elime üç inci verdi anlamı ne olabilir? şimdiden teşekkürler yanıtınız için :)
3 vakte kadar büyük ihtimal bu arkadaşınız sayesinde çok sevineceğiniz bir şey olabilir. ya bir kısmet, ya bir iş...