merhaba, rüyamda inanmıyorum yaa gerçekten taşındık rüya değil diyorum,bi an ev çok güzel bi yandan da çok kötü oluo,bütün odalar ayrı yerde,ayrı dediğim bir ev gibi değil bi odası bi yerde diğer odasına gitmek için de ayakkabıları giyip biraz yürüdükten sonra varıyorsun mesafe çok yok ama. Bir de üstüne üstelik bi odada yılan varmış yılandan kurtarmak için bi kaç kişi geldi birini öldürdüler bn görmemek için başka odaya geçtim ama bir tane daha varmış onu da sonra bulacaklarını sölediler,aslında düzenlediğimiz odalar güzel,odalar küçük olduğu için bazı odalara tıklım tıkış koyduk eşyalarımızı o yüzden belki gözüme kötü geliyordu ama bir ev gibi değildi işte bir de yılan olunca.Başka bir rüyam ise: sınıf gibi bi yer ama oturduğum yer merdiven basamakları yukarı doğru yükseliyor ben de en yukarıda köşede oturuyorum bir kız birini söylüyor hoca da onun söylediği kişiye sorular soruyor ama henüz işlemediğimiz konudan soru soruyor sonra kız bana baktı ve beni işaret etti bende acaba seni neden denemiyorlar dedim.hoca da bu ssefer o kıza soru sormak istedi,sonra işte kim cevaplamak istiyorsa onu kaldırayım filan dedi hepimiz hocam soruları bize verin dedik bize dağıttı sonra.birde kavga filan oluyordu kavgayı ayırmaya çalışıyordum ve ağlıyordum arabaya binip gidiyorduk böle karışık bişi de gördüm, yorumlarsanız sevinirim.