Rüya Yorumları Her Gün Rüyalarımızı Anlatıp, Yorumlayalım

bende rabbim hayır etsin bugün rüyamda askere gitcek teyzemin oğlunu gördüm rüyamda sözde ben ilşkiye girmişim onun pantalonunu giyerken kuşunu gördm sonra annm babam gelio ben yatakta cıplakken giyinmeye çalişiyom sonra nasıl çaktırmadan abdest alırım die düşünüyom bide annanemin bir elinde baklava br elindede şekerpare ben şaşiriyom belkide gülüyom çocuk gibi diom öle işte inşaallah iiidir manaları şimdiden teşekkürler

canım aslında çıplak birini görmak kötü derlerdi ama ben böyle rüya gördüğümde hep bu yorum aklıma gelir ama hiç şimdiye kadar kötüye gelmedi o yüzden hayırdır inşallah

canım benim tek korkunç gördüğüm rüyadır normalde rüyamda fare ısırdığını görürsem illa birinden kötü bi şey gelir ama seni ısırmamış sen fareden kaçmışsın sanırımbi düşmanın var ama sana bi şey yapamıyorum. tabi gene de Allah bilir ama çok kötü değilmiş rüyan

cnm tesekkur ederm.. ya evt korknc diil ama bn fasla kötu ruya qormem onn ıcın ole dedm:)) bıde korkmus uyanmısTIM ondn..
ama cok tesekkr yorumLadqn ıcın.. dıqerr ruyam hakknda bı fıkrn warmı ?? :))))
opuyorumnanaktan

öncelikle bayanlar hepinize merhabalar.bugün çok enteresan bir rüya gördüm.inş aranızda yorumlayabilen birileri vardır:bir kız arkadaşımla beraber hayatımda adını hiç duymadığım bir adaya gitmeye karar veriyoruz..önce beraber bi adaya geçiyoruz.nasıl geçtiğimizi hatırlamıyorum.sonrada gitmek istediğimiz adaya geçmek üzere bizi bi gemiye bindiriyolar.çok güzel ve büyük bir gemi.hafif dalgalı bir okyanustayız.okyanus temiz..ben korkuyorum biraz.sonrasında adaya varıyoruz sağ salim.ama bizden sonra adaya gelen ve tanıdığım arkadaşlarım ufacık yatlarla geliyolar.ve köpek balıkları gördüğünü söylüyolar.bize nasıl bu kadar rahat geldiğimizi.tehlikeli olduğunu söylüyolar.ada kalabalık yeşil ve güzel.adaya gelen 3-4 tane okuldan erkek arkadaşlar.işin ilginç yanı adını bile duymadığım varolduğundan emin olmadığım bu adayı araştırdığımda gerçekten de böyle bi adanın olduğunu öğrenmem...

canım rüyanda tek bildiğim araba. arabayı genelde hep böyle söylerler arabaya binmek bi muradın olacak demek sen de zorla binmişsin sanırım çabanla bir şey olacak

merhaba,teşekkür ederim:)
arkadaşlar ile beraber alışverişe gidiyoruz,annemde yanımızda ama biz oruçlu olduğumuz için annemin dudağının kenarındaki yemek artığını uyararak almasını söledi bi arkadaşım,.Bir arkadaşım da sürekli ağlıyor ve annesinin her yanına gidişinde annesi ona 2 toka veriyor..Mağaza mavi ve pembe tonlarına hakim ama ben kahverengi olan çantayı beğeniyorum bi arkdaşım da sarı renkli.Başka bir arkadaş grubu ile görüyorum kendimi onlar formalı ben ise sivilim.yorumlarsan sevinirim. başka bir rüya: evden taşındığımızı hep gitmek istediğimiz güzel bir yere gittiğimizi görüyorum ve renkli tel toka almak için bakıyorum rengarenk mavi,pembe filan vardı ama aldımmı hatırlamıom

Son düzenleyen: Moderatör:
lütfen benim rüyamıda yorum layın lütfen lütfen lütfen:eek:

halamın evindeydim divanın birinde ben diğerinde bi oğlan oturuyo ama gerçekte tam benim tipim bi çocuk neyse rüyamda o çocuktan ben hoşlanmaya başlıyorum..sonra geliyolarmış diyo bana aşağıya iniyoruz..çok az bekliyoruz aramızda 2-3 adım var sonra arabyla bi kız bi erkek geliyo erkek olan iniyo yanımıza geliyo rüyamda arkadaşım oldukların hissediyorum bu ikisinin ama gerçekte öyle birilerini tanımıyorum..neyse bu gelenle benimki bi şeyler konuşuyolar ben adımı duyuyorum yaklaşıyorum ben gelir gelmez o arabadan inen siz sevgilimisiniz diyo çocukta yeni yeni diyo..bana civcivsiniz ha?diyo ben de evet diyorum sonra benimki niye öyle dedin?şimdi civcivler diye dalga geçicek diyo..arabaya biniyoruzo şöförün yanına oturyo ben şöförün arkasına ama tam ben binecekken bi kadın biniyo çocuklu sonra ben biniyorum ben sıkışmayın diyorum onlar yoo sıkışmıyoruz diyolar ama ben tek başıma 1 kişilik yerde oturuyorum.

hı bu arada çocuğun mesleği subaydı ve boyu baya uzundu şimdi hatırladım

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de hemen söyleyeyim rüyamı,
bir aartmandayım bizimkine çok benziyor alt kapıdan çıkıyorum bir rulo seklinde halı var onların ardına saklanıyorum saklamam gereken bir şeyler varmıs 2 gecedir elimi kanlı göruyorum avcuumun içi ortasından kanlar akıyor, kanlı yine sonra apartmannın bahcesinden cıkıyorum iki üç ilerideki apartmanın bahcesıne saklanıyorum orada abimi göruyorum abi diyorum saklan burda tamam dıyor o mu saklanıyor ben mı bılmıyorum bızım apartmandakı ılk kat komsusundan saklanıyoruz adam sinirli elım de kanlı goruyorum hala kanı da saklamaya calısıyorum anlamasınlar dıye,
sonra bir ara kendimi gıgılı görüyorum çenemde gıdık kısmım iyice sarkmıs bu ne dıyorum ne kötu duruyor halbukı kılo almadım vermedım de hay allah dıyıp işle ilgili bir şey yapıyorum devam edıyorum ne yapıyrsam ama gıdım cıkmıs sinir oldum falan. bu nedir ? :) merak ediyorum

günaydın arkadaşlar benimde rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim.rüya şöyle öncelikle biri var hiç tanımadığım bi adam ama ben bu adamla sevgiliymişim ama adam hiç benim tipim değil takım elbiseli kabadayı tipli serseri gibi yani ben bu adamdan kurtulmak istiyorum ortam çok kalabalık yanımda kızımda var ve sonunda adamı atlatmayı başarıyorum ve bi trene biniyorum dışardan tren tıklım tıklım gibi ama içeri girdiğimde bir sürü oturak boş sonra eski eşimle karşılaşıyoruz ama trende onu kaybediyorum bi yere oturuyorum ve ona msj atıyorum yanıma gel diye oda gelip yanıma oturuyo üzerinde yeşil bi kazak var bu arada kızım kucağımda küçük bir bebekmiş öyle hissediyorum trenden iniyoruz onunla bi yere gidecekmişiz nereye gideceğiz diye soruyorum istanbula diyo ben arabayı alıp geleyim diyo arabasını alıp geliyo ama yerler kar içinde ben yokuşta duruyorum arabayla önümde duramıyo kardan aşşağıda düz bi yerde duruyo bende yürüyerek aşşağıya doğru iniyorum ve arabanın arka koltuğuna biniyorum sonra kucağımdaki bebeğe bakıyorum 3 tane garip yaratık şeklinde sonra biri ölüyo çok korkuyorum ve arabaya bindikten sonra içimi çok büyük bi sıkıntı kaplıyo eski eşime arabayı durdun incem çok daraldım diyorum arabadan indikten sonra rahatlıyorum bu arada ben vazgeçtim senle gelmiycem diyorum
çok uzun oldu birazda karışık anlayan arkadaş varsa lütfen yorumlasın şimdiden teşşekkür ederim a.s.

merhaba, rüyamda inanmıyorum yaa gerçekten taşındık rüya değil diyorum,bi an ev çok güzel bi yandan da çok kötü oluo,bütün odalar ayrı yerde,ayrı dediğim bir ev gibi değil bi odası bi yerde diğer odasına gitmek için de ayakkabıları giyip biraz yürüdükten sonra varıyorsun mesafe çok yok ama. Bir de üstüne üstelik bi odada yılan varmış yılandan kurtarmak için bi kaç kişi geldi birini öldürdüler bn görmemek için başka odaya geçtim ama bir tane daha varmış onu da sonra bulacaklarını sölediler,aslında düzenlediğimiz odalar güzel,odalar küçük olduğu için bazı odalara tıklım tıkış koyduk eşyalarımızı o yüzden belki gözüme kötü geliyordu ama bir ev gibi değildi işte bir de yılan olunca.Başka bir rüyam ise: sınıf gibi bi yer ama oturduğum yer merdiven basamakları yukarı doğru yükseliyor ben de en yukarıda köşede oturuyorum bir kız birini söylüyor hoca da onun söylediği kişiye sorular soruyor ama henüz işlemediğimiz konudan soru soruyor sonra kız bana baktı ve beni işaret etti bende acaba seni neden denemiyorlar dedim.hoca da bu ssefer o kıza soru sormak istedi,sonra işte kim cevaplamak istiyorsa onu kaldırayım filan dedi hepimiz hocam soruları bize verin dedik bize dağıttı sonra.birde kavga filan oluyordu kavgayı ayırmaya çalışıyordum ve ağlıyordum arabaya binip gidiyorduk böle karışık bişi de gördüm, yorumlarsanız sevinirim.

Merhaba,kuzenim ve ailesi ile birlikte yaşıyorum,ailesi benim ihtiyaçlarımı da karşılıyor.Ama ben biraz çekiniyorum,onlara yük olmak istemiyorum.Bana elbise almışlar bacaklarım temizdi ama elbiseyi giyeceğim zaman bi de baktım ki bacaklarım uygun değil.Kuzenimin babası bana indirimden sweet almak istedi,sweet pembe ve alana kot %20 indirimli.Ama ben yük olmak istemiyorum.Siyah ama süveyt ayakkabı aldılar,çok güzel çok hoşuma gitti.Beyaz çamaşır makinesinin üstü leke ama leke de beyaz boya dökülmüş gibi biri onu temizlemeye çalışıyor ben de yardım olsun diye ben yaparım diyorum ama leke bi türlü çıkmıyor,sabırla ovuyorum tabi biraz çizik oldu ama benden önce temizleyenkinden daha iyi oldu.yorumlarsanız sevinirim.

bende dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm
ilk defa böyle bir rüya görüyorum zaten çok az rüyalarımı hatırlarım
karnım çok büyük değildi ama dışarıdan bakanlar bebeğin hareketlerini görebiliyordu yani o hareket ettikçe karnımdan belli oluyordu kıpırdandığı
rüyanın bu kadarını hayal meyal hatırlıyorum ne demek acaba merak ettim

yaaaaaaaa arkadaşlar bende rüyamda eşimin spermlerinin yüzüme bulaştığını gördm taştığını felan umarım manası iidir

canlarım bende rüyalarımı pek hatırlamam ama dünm gece gördügüm ve tek aklımda kalan kısmı büyük iri ve gösterişli birçok armut gördüm bir bahçedeymişim ve bu bahçede sadece dedigim gibi sadece armut agaçları olan bir bahçe bu rüyanın anlamı nedir bilmiyorum ama ben pek anlam veremedim varsa bi manası beni aydınlatabilirmisiniz lütfen

Geçtiğimiz günlerde kendimi gelinlikle gördüm eşim olacak insan bir çiçekçide gelin çiçeğimi yaptırıyormuş, oturuyordu ve yuzunu görmedim. Çiçek minik beyaz ve kırmızı güllerden yapılıyordu ben sadece beyaz olmasını istiyorum dedim. O şekilde çiçekçiyle değiştirdiler.Saçlarım açıktı orada.

Daha sonra kendimi Hollanda'da görüyorum hiç gitmedim ve herhangi bir bağlantım yok orayla. Hollanda' da yine gelinlikleyim ve kocaman demir gibi bir kapıdan geçiyorum önümde büyük büyük taşlardan yapılmış bir yol var. Yanımda ise yaşlı iki insan, kim olduklarını hatırlayamıyorum. Burda ise saçlarım toplu halde ve elimde uzun açık pembe ve beyaz renkli çiçekler bulunuyor.

Eğer yorumlayabilirseniz çok sevinirim, teşekkürler şimdiden.

nacizane: sanırım kısmetleriniz olacak. ancak siz, sizi mutlu huzurlu kılacak olana inanmayıp,farklı isteklerde bulunacaksınız. reddeceğiniz şeyler aslında sizi mutlu kılabilecek şeyler,galiba bunları farketmeyeceksiniz. sonrasında kararsızlıklar ve dengesizlikler yaşayacaksınız, hakkınızda biraz dedikodu yapılacak belki de iftiraya uğrayacaksınız. canınız sıkılacak,üzüleceksniz fakat atlatılacak.

Kızlar aban ayardım edin...
2 gün önce sabaha doğru (5,5-6 gibi) bir rüya gördüm...
Sağ bacağımı dizden kesmişlerdi. Kimin kestiğini bilmiyorum.
Ama canım yanmıyordu sadece telaşlıydım nasıl yürücem diye.
Ne demek bu?

Ondan birkaç gün önce de, bekar olmamarağmen kendimi tuvalet gibi bir yerde boy aynasında 4-5 aylık hamileyken gördüm ve bebeğin cinsel organı göbeğimden saydam olarak görünüyordu. Erkek bebekti.
Sizce bu 2 rüya ne anlama geliyor?
:uhm:

Kızlar aban ayardım edin...
2 gün önce sabaha doğru (5,5-6 gibi) bir rüya gördüm...
Sağ bacağımı dizden kesmişlerdi. Kimin kestiğini bilmiyorum.
Ama canım yanmıyordu sadece telaşlıydım nasıl yürücem diye.
Ne demek bu?

Ondan birkaç gün önce de, bekar olmamarağmen kendimi tuvalet gibi bir yerde boy aynasında 4-5 aylık hamileyken gördüm ve bebeğin cinsel organı göbeğimden saydam olarak görünüyordu. Erkek bebekti.
Sizce bu 2 rüya ne anlama geliyor?
:uhm:

uzakta olup beklediğin biri var mı?

canlarım bende rüyalarımı pek hatırlamam ama dünm gece gördügüm ve tek aklımda kalan kısmı büyük iri ve gösterişli birçok armut gördüm bir bahçedeymişim ve bu bahçede sadece dedigim gibi sadece armut agaçları olan bir bahçe bu rüyanın anlamı nedir bilmiyorum ama ben pek anlam veremedim varsa bi manası beni aydınlatabilirmisiniz lütfen

eğer bahçe güzelse büyük başarı mutluluk anlamına gelir bu rüya. hedeflerinize ulaşacağınıza, büyük kısmete işaret eder. rüyanız çok güzel.
bahçe güzel değilse, ağaçlar armutlar güzel değilse hastalık anlamına gelebilir.dikkat etmek lazım :)

X