- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
- 48
Ayaklarını dik diyorlar ama bana saçma geldi onun yerine beline yani kalçanın altına yastık koyabilirsin bir doktor söylemişti spermlerin yolunu kolaylamış olursunuz diyeinşallah yayattım 45 dk ama duş aldım sonra yıkamadım pek o tarafları 5 gün üst üste zor oldu valla
temmuzdan beri deniyoruz ama troidim yükselmiş farketmedim valla bir de bu şekilde hiç denemedim geçen ay 1 gün aralıkla yumurtlama dönemi denedim 10 gün geciktimKac aydır deniyorsun canım
evet bir de temmuzdan beri ayaklarımı dikiyordum bacak bükülünce gitmesi engellenirmiş daha bu ay belimin altına yüksek yastık koydum ayaklarım yatağa basar şekilde daha iyi oldu bence engellemişim hep demekki bide troid de yükselmiş ondan kalamadım benceAyaklarını dik diyorlar ama bana saçma geldi onun yerine beline yani kalçanın altına yastık koyabilirsin bir doktor söylemişti spermlerin yolunu kolaylamış olursunuz diye
evet kuzum ovu testi ve onu takip eden satıcı ileCatladıgını nasıl anladın canım ovulasyonla mı
İnşallah canım benim biz de anne oluruz amintemmuzdan beri deniyoruz ama troidim yükselmiş farketmedim valla bir de bu şekilde hiç denemedim geçen ay 1 gün aralıkla yumurtlama dönemi denedim 10 gün geciktim
28 günde bir regl olurum
1,5 senedir evliyim
bu sene nisan,eylül,kasım ayında 10 gün gecikmem oldu ultrasonla da bakıldı hiç sorunum yok sadece troid hastasıyım ilaçlarmı çok düzenli kullanıyorum hatta tsh ım 1 ay önce düştü farketmeden 7 ye çıkmış 4 ün altında olması gerekiyor şuan 2,50 çok şükür inşallah tutmuştur bu ay
Ayakları kaldırmamak mı gerek canım anlamadımevet bir de temmuzdan beri ayaklarımı dikiyordum bacak bükülünce gitmesi engellenirmiş daha bu ay belimin altına yüksek yastık koydum ayaklarım yatağa basar şekilde daha iyi oldu bence engellemişim hep demekki bide troid de yükselmiş ondan kalamadım bence
Anladım canım bu ay tutmazsa bende alcamevet kuzum ovu testi ve onu takip eden satıcı ile
ayakları kaldırınca büküyoruz ondan dolayı bele yastık koy yüksekte kalsın ayakları da oyle kaldırabilirsin simetrik ol yaniAyakları kaldırmamak mı gerek canım anlamadım
Kalça altına mı belin altına mı canm? Sanki kalcanın altına koy diyen de olmuştu banaayakları kaldırınca büküyoruz ondan dolayı bele yastık koy yüksekte kalsın ayakları da oyle kaldırabilirsin simetrik ol yani
kalça bel kalkıyor nereye koyarsan koyKalça altına mı belin altına mı canm? Sanki kalcanın altına koy diyen de olmuştu bana
Tamam canımkalça bel kalkıyor nereye koyarsan koy
Fıkır olması ıcın takvımımı atıyorum 1aralıkta ovulasyon testım pık oldu ılıskım bu sekılde oldu suan hamıleyım,kalp olanlar ılıskıKızlar herkese merhaba öncelikle ☺ Hamile kalmayı çok istiyorum hep de yazıyorum yorumlarınız yol gösterici benim içinDün doktora gittim sol tarafta çok güzel bir yumurtam oluşmuş 3 veya 4 gün içinde çatlar dedi.Takvimde yumurtlama günümü yarın akşam olarak gösteriyor.Bugünü değerlendirdik yarın ve persembe gununu de değerlendirmek istiyorum.Doktor gün aşırı dedi ama biz üç gün üst üste yapmış olucaz.Bu dezavantaj olur mu fikirleriniz benim için önemli ☺
Bende bunu kullanıyorum canımFıkır olması ıcın takvımımı atıyorum 1aralıkta ovulasyon testım pık oldu ılıskım bu sekılde oldu suan hamıleyım,kalp olanlar ılıskı
Ben takvıme gore ılıskı yasamadım takvımde 4aralık gozukuyordu yumurtlama yanı yanlıs ovulasyon testı kullandım onda 1aralıkta oldu takvımlerın kesınlıkle dogru olmadıgını dusunuyorumBende bunu kullanıyorum canım
Evet canım bence de cok dogru değiller.Pazartesi günü doktora gittiğimde 3-4 güne catlayacagını soyledi.Ona gore deniyorum su an..Ben takvıme gore ılıskı yasamadım takvımde 4aralık gozukuyordu yumurtlama yanı yanlıs ovulasyon testı kullandım onda 1aralıkta oldu takvımlerın kesınlıkle dogru olmadıgını dusunuyorum
yahu ben anlayamıyorum hiç farkında olmadan nasıl hamile kalıyor bazı kadınlar
bizde bu ay 2 kez kaçak yaptık, telefon uygulamasına göre hamile kalma şansım olan gündü. nerdeyse uykularım kaçacak hamile miyim diyeTamamen şansolacaksa sen ne yaparsan yap olur diyorlar ya o iş koca ay ilişki olmaz birgün olur oda ogüne gelir ne diyelim darısı bize ve isteyen herkese
bizde bu ay 2 kez kaçak yaptık, telefon uygulamasına göre hamile kalma şansım olan gündü. nerdeyse uykularım kaçacak hamile miyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?