Eger esinde sperm sorunu yoksa hergun yapmanda sıkıntı yok canim:)Kızlar herkese merhaba öncelikleHamile kalmayı çok istiyorum hep de yazıyorum yorumlarınız yol gösterici benim için Dün doktora gittim sol tarafta çok güzel bir yumurtam oluşmuş 3 veya 4 gün içinde çatlar dedi.Takvimde yumurtlama günümü yarın akşam olarak gösteriyor.Bugünü değerlendirdik yarın ve persembe gununu de değerlendirmek istiyorum.Doktor gün aşırı dedi ama biz üç gün üst üste yapmış olucaz.Bu dezavantaj olur mu fikirleriniz benim için önemli
Bunu bilmiyorum canım sperm sorunu var mı hiç bilgim yok inş yokturEger esinde sperm sorunu yoksa hergun yapmanda sıkıntı yok canim:)
Bende bu mantiktayimBence yumurtalaman gerçekleştiği 3 4 gün her gün . Diğer günler gün aşırı. O 3 4 günde ne kadar çok sperm o kadar kar mantığı. Yumurta çatladıktan sonra 24 saatin varsa hiç bir dk yı boş geçmemek lazım
Catladıgını nasıl anlıcam ki canımBence yumurtalaman gerçekleştiği 3 4 gün her gün . Diğer günler gün aşırı. O 3 4 günde ne kadar çok sperm o kadar kar mantığı. Yumurta çatladıktan sonra 24 saatin varsa hiç bir dk yı boş geçmemek lazım
İşte catladıgını nasıl anlarım ki canım? Doktora pazartesi gittim 3 veya 4 gun içinde catlar dedi.Pazartesini boş gecirdik bugunu değerlendirdik ve cumaya kadar her gun denemek istiyorum dogru mu yapıyorum bilmiyorum.Bende bu mantiktayim
Ovulasyon testi al canım adet bittikten 7 8 gün sonra yapmaya başla atma yaptıklarını da c ver çizgisi aynı koyulukta olduğunda 24 saatin var üç aşağı beş yukarı. Ha tabi t çizgisi c ye renk olarak yaklaştıkça yumurta çatlayacak hazırlık ol boş geçme demekCatladıgını nasıl anlıcam ki canım
Ovulasyon testine suanlik gerek yok bence zaten doktor soylemis sana 3 4 gune catlar diye sen bence persembe cuma catlayabilir pazara kadar hergun yap pazardan sonra gun aşırı en garantisi :)İşte catladıgını nasıl anlarım ki canım? Doktora pazartesi gittim 3 veya 4 gun içinde catlar dedi.Pazartesini boş gecirdik bugunu değerlendirdik ve cumaya kadar her gun denemek istiyorum dogru mu yapıyorum bilmiyorum.
Bu ay için gecti canım o zaman tutmazsa diğer ay aliyim.Yumurtlamanın 3-4 gun içinde olacağını biliyorum her gun denesem aynı hesap değil mi canımOvulasyon testi al canım adet bittikten 7 8 gün sonra yapmaya başla atma yaptıklarını da c ver çizgisi aynı koyulukta olduğunda 24 saatin var üç aşağı beş yukarı. Ha tabi t çizgisi c ye renk olarak yaklaştıkça yumurta çatlayacak hazırlık ol boş geçme demek
Aynen arkadaş da demiş zaten 3 4 güne çatlarsa 2 3 gün her gün yap 4. Ve 5. Günde çatladı farz et fazla fazla yap sonra gün aşırı devam etBu ay için gecti canım o zaman tutmazsa diğer ay aliyim.Yumurtlamanın 3-4 gun içinde olacağını biliyorum her gun denesem aynı hesap değil mi canım
Anladım canımAynen arkadaş da demiş zaten 3 4 güne çatlarsa 2 3 gün her gün yap 4. Ve 5. Günde çatladı farz et fazla fazla yap sonra gün aşırı devam et
Merhaba canım ben 28 kasımda olmuştum regl 13 aralıkta çatladı 11-12-13-14-15 i değerlendirdim iyi yapmışmıyım kiBence yumurtalaman gerçekleştiği 3 4 gün her gün . Diğer günler gün aşırı. O 3 4 günde ne kadar çok sperm o kadar kar mantığı. Yumurta çatladıktan sonra 24 saatin varsa hiç bir dk yı boş geçmemek lazım
Valla o ay sadece bir kere ilişkiye girip hamile olanı da var yumurtlama takibi yapıp adetten hemen sonra gebelik ihtimalinin çok düşük olduğu ilk gün yapıp gebe kalan da var . Şekil a benAnladım canım ☺ Eşim işinden dolayı gec gelip erken gidiyor gunde bir kez yapıyorduk ama yeterli olmaz mı ki
İnşallah iyi yapmışsındır valla olunca görürüzMerhaba canım ben 28 kasımda olmuştum regl 13 aralıkta çatladı 11-12-13-14-15 i değerlendirdim iyi yapmışmıyım ki
inşallah yaİnşallah iyi yapmışsındır valla olunca görürüzalırız inşallah müjdeni
Catladıgını nasıl anladın canım ovulasyonla mıMerhaba canım ben 28 kasımda olmuştum regl 13 aralıkta çatladı 11-12-13-14-15 i değerlendirdim iyi yapmışmıyım ki
Aa gerçekten mi işte Rabbim ol deyince oluyor herseyValla o ay sadece bir kere ilişkiye girip hamile olanı da var yumurtlama takibi yapıp adetten hemen sonra gebelik ihtimalinin çok düşük olduğu ilk gün yapıp gebe kalan da var . Şekil a ben
Kac aydır deniyorsun canıminşallah yayattım 45 dk ama duş aldım sonra yıkamadım pek o tarafları 5 gün üst üste zor oldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?