slm bayanlar nasıl gr gr eksildim 79 ile doğuma girdim ve şuanda 3 ay bitti ben 64.0 kilodayım bunu sizlerle paylaşmak istiyorumneler yaptım, nelere dikkat ettim,motivem bozulduğu zaaman nasıl direndim falan ben 3 ay önce 79 kilo ile doğuma girdim hastaneden eve gelince 1 hafta için de 72-71 oldum oh ne güzel gidiyor diye düşündüm kilocuklar ama ilk doğumumda da olduğu gibi 8 kilo verdikten sonra yani ödemler atıldıktan sonra ben 71 kilo ile kilo vermeye başladım bebeğim daha çok küçük olduğu için çok tereddüt ettim acaba sütüm etkilenir mi diye ayrıca bu benim 2. bebeğim ilk bebeğimdede olduğu gibi süt sıkıntım olmadı ilk bebeğimde emzirme döneminde kilo almıştım süt olsun diye her şeyi doya doya yediğim için :) bunda aynı hatayı yapmak istemedim daha doğrusu eğer bebeğim normal kilosunda olmasaydı belki kilo vermekten vazgeçebilirdim ama çok şükür normal kilosunda devam etti bebeğim neyse kısa keseyim sabahları mutlaka kahvaltımı yapıyorum yumurtada yiyorum peynirde yiyorum 4-5 tane zeytin yiyorum daha sonra hergün neler yediğimi ayrıntılı sizlerle gün gün paylaşabilirimde çünkü kilo vermeye devam ediyorum ama bu arada sabah kahvaltısında reçelimide yedim yani ben gr gr eksilirken hamur işide yedim reçelde yedim pastada yedim ama nasıl ve nelere dikkat ederek yedim zamanla daha ayrıntılı paylaşırım ,öğlen yemeklerinde çoğu zaman sebze yemekleri yaptım ekmeksiz bol salatave yoğurt ile yedim ikindi çayında yanında 4-5 bisküvi veya 2-3 tane kurabiye yedim akşam yemekleri yemiyorum bol bol su akşam çayın yanında bir avuç beyaz leblebi biraz kiraz kurusu falan gibi şeyler yedim en önemli şeyi unuttum her gün mutlaka tartılıp yazıyorum ve gr gr da olsa eksildiğimi görmek beni çooooook motive etti günlerce aynı kiloda kaldığımda oldu o zamanlardada dün nerde ne hatası yaptım diye düşündüm ve telafi etmeye çalıştım çok uzun oldu galiba anlatacağım o kadar çok öneriler varki hepsini birden yazdığımda okumaktan sıkılırsınız diye düşünerek sayfa sayfa nelere dikkat ettiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum (yazım da hatalarım olabilir çünkü hızlı yazmaya çalışıyorum çünkü evde 3aylık bir bebek ve 3yaşında bir canavarım var:))