• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gün ev topluyorum..

skopca

Elma yanak:)
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
29.247
27
208
Bursa
İki kişi olmamıza rağmen her gün ev topluyorum :30::30:
Hiç işim bitmiyor ya
Birde eşim çok dağınık çiçek gibi yaparım evi akşamına dağılır:63:
Temizlik değilde ortalığı toplamak daha zor geliyor artık :111:
Daha çocuğum yok üstelik birde çocuklarım olsa düşünemiyorum artık:27:
Sizde nasıl :31:

aynı canım çoçuk olunca o dediklerini katlayarak yapıyorsun
zaten ipin ucunu kaçırırsan başedemezsin neyse canları sağolsun:97:

ben eşime 6 aylık vliyken çektim resti
1 hafta ne topladım ne ettim ben olmazsam al işte böle bir pislikte yaşicaksına döndü olay
3 yıllık evliyiz çıkardıgı corabı oraya buraya atmayı bırak yatmadan kırlent düzeltiyor hala :1:
gerçi o bir haftanın sonunda canımız cıktı eşimle beraber ama olsun sonuç başarılı
he şimdi 21 aylık kızım misliyle yapıyor gık demiosun o ayrı eşim de dalga geçiyor bana cıldırdıgın gibi o na da cıldırsana göreyim diye ama
yapacak bişi yok büyüsün de onunda defterini dürücam dagınık olursa:1:

aynenn... evi sil süpür cok kolay ama dagınıklıgı toplaması bitmiyoki benimde 1.5 yasında bir kızım var sagolsun dagıtmak konusunda süper

benim eşim dagınık degildir.. benimki kendim ettim kendim buldummm dedirtiyor .nasıl evi okadar dagıtıyorum hiç anlamıyorum sabahtan öglene kadar sırf ev topluyorum :10:

ev işi nankördür diye boşa dememişler, evi topalrsın toplarsın, tak dağılıverir :5:

:1::1:

ben eşime 6 aylık vliyken çektim resti
1 hafta ne topladım ne ettim ben olmazsam al işte böle bir pislikte yaşicaksına döndü olay
3 yıllık evliyiz çıkardıgı corabı oraya buraya atmayı bırak yatmadan kırlent düzeltiyor hala :1:
gerçi o bir haftanın sonunda canımız cıktı eşimle beraber ama olsun sonuç başarılı
he şimdi 21 aylık kızım misliyle yapıyor gık demiosun o ayrı eşim de dalga geçiyor bana cıldırdıgın gibi o na da cıldırsana göreyim diye ama
yapacak bişi yok büyüsün de onunda defterini dürücam dagınık olursa:1:

Ne güzel yapmışsın iyi bir taktik ama 1 hafta bana daral gelir:27:

aynenn... evi sil süpür cok kolay ama dagınıklıgı toplaması bitmiyoki benimde 1.5 yasında bir kızım var sagolsun dagıtmak konusunda süper

hadi çocuklara çocuk diyorsun koskaca adamlar toplamıyorki :27:

valla kızlar o konuda ben cok sanslıyım. eşim benden önce eve gitmişse camasırıda atar camasırları asar temizlikte yapar.çok sanslıyım valla. yada ben pisim :1:

Back