- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.921
canım evet katılabilirsin ama cuma baslıyoruz yeni duaya, yarın bu listemizin son günüMerhaba kızlar katılma şansım var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım evet katılabilirsin ama cuma baslıyoruz yeni duaya, yarın bu listemizin son günüMerhaba kızlar katılma şansım var mı
Perşembe boş mucanım evet katılabilirsin ama cuma baslıyoruz yeni duaya, yarın bu listemizin son günü
Canim okulunu bitirebilmen, iyilesebilmen ve hayirli biriyle evlenmen icin ben okudum Allah kabul etsin erken okudum bu sefer bos vaktim oldu bilgine canim redvelvetcakeYarin benim günüm benim niyetim derslerimde basarili olmak okulu bitirebilmek, iyilesmek ve hayirli bir insanla evlenmek ☺
Yarin benim günüm benim niyetim derslerimde basarili olmak okulu bitirebilmek, iyilesmek ve hayirli bir insanla evlenmek ☺
Allah razi olsun her zaman guzel seylere vesile oluyorsunuz. Hakkim varsa benimde helal olsun25 ocak çarşamba için R rainyy kardeşim niyetine okudum RABBİM sağlıkla huzurla başarıyla okulunu bitirmeni, iyileşmeni ve hayırlısıyla ile yuva kurmanı nasip eylesin aminnnnn
redvelvetcake canım bende musaittim okudum listem bitti RABBİM hepimizin niyetlerini dualarını kabul eylesin aminnnnn
Başka bir dua listesinde tekrar buluşmak umuduyla benden yana Hakkım helal olsun sizlerde helal edin
Canım senin niyetine okudum Rabbim gönlünde ki mevkiye tez zamanda hayırlısıyla geçmeyi nasip etsinKızlar,yarın benim niyetime okunacak rica etsem iş için birim değişikliği diye Dua eder misiniz.Çok sıkıntıdayım.
Canım niyetin için okudum.Rabbim hayırlısıyla okulunu bitirip iyileşmeni ve hayırlı bir eşle evlenmeni nasip etsin aminnnn redvelvetcakeYarin benim günüm benim niyetim derslerimde basarili olmak okulu bitirebilmek, iyilesmek ve hayirli bir insanla evlenmek ☺
canım persembe günü 1 yasin okuyalım diyorum, 1000 de salavat, ama sart diil tabii ki toplu okuma yapalım diye dusundum kandil diye. cuma yeni listeye baslayalım. dua icin onerin var mı senin fikrini almak isterimPerşembe boş mu
Ne okuyacaz belli mi
ayy anladım canım sen ne zaman müsait olursan tekrar bekleriz her zaman kapımız acık helal olsun canım sen de helal et, islerini hallet gel geriCanım niyetin için okudum.Rabbim hayırlısıyla okulunu bitirip iyileşmeni ve hayırlı bir eşle evlenmeni nasip etsin aminnnn redvelvetcake
Bu arada benim taşınma durumum var. Türkiye’ye dönüyorum nasipse. Şuan üç aylar diye okuma grupları da var.Bayağ yoğunum. Bir sonrakine inşallah işlerimi yoluna koyduğunda gelmeye çalışırım. Hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız hakkınızı helal edin
Varsa hakkımız helal olsun canımhep destekoluyorsun sen de helal et bizeCanım niyetin için okudum.Rabbim hayırlısıyla okulunu bitirip iyileşmeni ve hayırlı bir eşle evlenmeni nasip etsin aminnnn redvelvetcake
Bu arada benim taşınma durumum var. Türkiye’ye dönüyorum nasipse. Şuan üç aylar diye okuma grupları da var.Bayağ yoğunum. Bir sonrakine inşallah işlerimi yoluna koyduğunda gelmeye çalışırım. Hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız hakkınızı helal edin
cuma gunu yeni liste baslayacak katılacak mısın canım25 ocak çarşamba için R rainyy kardeşim niyetine okudum RABBİM sağlıkla huzurla başarıyla okulunu bitirmeni, iyileşmeni ve hayırlısıyla ile yuva kurmanı nasip eylesin aminnnnn
redvelvetcake canım bende musaittim okudum listem bitti RABBİM hepimizin niyetlerini dualarını kabul eylesin aminnnnn
Başka bir dua listesinde tekrar buluşmak umuduyla benden yana Hakkım helal olsun sizlerde helal edin
ayy anladım canım sen ne zaman müsait olursan tekrar bekleriz her zaman kapımız acık helal olsun canım sen de helal et, islerini hallet gel geri
Varsa hakkımız helal olsun canımhep destekoluyorsun sen de helal et bize
amin canım benim insallahHelal olsun çiçeklerim
İnşallah daha güzel günlerde tekrardan görüşeceğiz
çok güzel ikisi de hasbinallah nimel vekil çok duydum nasip olmadı toplu okumada ve okumak isterim. hz.yunus duası bu grupta çok etkili oldu o sebeple en azından 2 3 okuma içerisinde olmasını zaten çok isterimkızlar yeni liste icin ben soyle bir sey dusundum;
ya 786 besmele bölü kisi sayısı (yani 20 kisi olursak kisi bası 39-40 tane gibi olacak) + 41 yunusun duası olabilir.
veya 99 hasbinallah nimel vekil olabilir
siz ne dersiniz fikir alısverisi yapalım
Bu listeye katılamayacağım canım ilk fırsatta yine gelicem nasip olursacuma gunu yeni liste baslayacak katılacak mısın canım
Katılmak istiyorum canım içikızlar yeni liste icin ben soyle bir sey dusundum;
ya 786 besmele bölü kisi sayısı (yani 20 kisi olursak kisi bası 39-40 tane gibi olacak) + 41 yunusun duası olabilir.
veya 99 hasbinallah nimel vekil olabilir
siz ne dersiniz fikir alısverisi yapalım