• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

kızlar merhaba herkese iyi pazarlar dun yazamadım bugunku arkadasımızın duası ıcın kusura bakmayın :KK43: influenza olmusum sabah cok kötuydum gece hep atesim cıktı, simdi hastaneden döndum serum iyi geldi simdi iyiyim cok sukur:KK68:
Geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin

kızlar merhaba herkese iyi pazarlar dun yazamadım bugunku arkadasımızın duası ıcın kusura bakmayın :KK43: influenza olmusum sabah cok kötuydum gece hep atesim cıktı, simdi hastaneden döndum serum iyi geldi simdi iyiyim cok sukur:KK68:
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin ❤️🤲

Kızlar yarın benim icin okunuyor. Cuma gunun bir gorusmem olucak bekledigim konusmaların gerceklesmesi ve artik bu konudaki hayallerimin gerceklesmesi icin dualarinizi bekliyorum kizlar 🙏 simdiden hepinize tesekkur ederim yureginize sağlık 🌸
Niyetini kabul etsin rabbim amin canım hayırlısı rabbim nasip etsin cuma günü hayırlı haberler verirsin bizlere ❤️❤️🤲

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah canm 🙏

Gecmis olsun Allah şifa versin

Çok geçmişolsun canım 😚

Canim cok gecmis olsun ya nasilsin simdi Allah sifa versin 🙏

Çook geçmiş olsun.Allahım şifa versin

Geçmiş olsun canım Rabbim şifalar versin

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin ❤️🤲

Allah şifa versin tez vakitte.

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah canm 🙏
cok tesekkur ederim kızlar :KK200: Allah razıolsun:KK68:bütün gün isim vardı hep yazı yazdım ancak simdi bitirdim yükledim, simdi de duamı okuyacağım. bugun biraz geç kaldım :duduk:neyse gec olsun güc olmasın slnn12345 slnn12345 arkadasımızın niyetine Allah okudugumuz duaları kabul etsin insallah:KK68:

Back