Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Öncelikle Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim arkadaşımızın niyetine olmak üzere daha sonra kendim ve diğer liste arkadaşlarımız için
11 istigfar
22 salavat
70 ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir
41 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
10 ayetel kursi
313 rabbiyesir
Okudum.

Allah Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim arkadasimizin dualarini en hayirli sekliyle kabul etsin, saglikla sihhatle evlat sahibi olsun. Evlatlari hayirli olsun, salih musluman olsunlar.

C Canangul133 arkadasimiz listeden cikmak istemis gunduz mesajinda ama bizler ona da okumaya devam edelim. Allah ogluna sifa versin en tez vakitte.

Allah kabul etsin hepimizin dualarını. Amin.
Çok teşekkür ederim 🤲 Allah razı olsun.

Kızlar iş çok yoğun gün içinde okuyamıyorum ama akşamları mutlaka okuyorum biraz geç oluyor ama kusuruma bakmayın ☹️ gün içinde de arkadaşın niyeti ile dua ediyorum çalışırken
bu ara Benım de öyle aksam eve gelmem 7-8i buluyor yemekti dustu o bu derken daha simdi bakabılıyorum bilgisayara😔

Ben de Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim niyetine okudum. Bugun cok yogundum ancak okuyahıldım. Salavatlarımı da tamamladıktan sonra gunluk Yasin ve vakıa ve fetih dualarını da okuyup ardından arkadasımız ıcın Meryem suresi de okuyacağım🥰❤️İnsallah burada hamilelik haberlerini de paylaşırsın canım heyecanla beklıyoruz🙏🏼☺️💖

Yarın Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim icin okuyoruz 🥰 kendisi hamilelik niyetini belirtmişti, müsait olan okuyabilecek olan arkadaşlarımız Meryem suresi de okuyabulır arkadasımız ıcın🙏🏼 Ben yarın okuyacağım hamilelik için Meryem suresi çokça öneriliyor cunku☺️
Bende Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim niyetine okudum Rabbim hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar nasip etsin engel olan ne varsa okuduğumuz zikirlerin hürmetine şifa versin en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde doktorlara bile gerek kalmadan Şifa bulun amin amin amin 🥰🌾🙏

Ben de Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim niyetine okudum. Bugun cok yogundum ancak okuyahıldım. Salavatlarımı da tamamladıktan sonra gunluk Yasin ve vakıa ve fetih dualarını da okuyup ardından arkadasımız ıcın Meryem suresi de okuyacağım🥰❤️İnsallah burada hamilelik haberlerini de paylaşırsın canım heyecanla beklıyoruz🙏🏼☺️💖
Aminn aminn aminnn canım beniimm😍😍🤲🏻🤲🏻 İnşallah bu haberi vermeyi bana Rabbim nasip etsin. Yürekten istiyorum :anneadayı: :dua::dua: Rabbim kat kat razı olsun💛
Bende Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim niyetine okudum Rabbim hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar nasip etsin engel olan ne varsa okuduğumuz zikirlerin hürmetine şifa versin en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde doktorlara bile gerek kalmadan Şifa bulun amin amin amin 🥰🌾🙏
Adaşımm Allah razı olsun.Bu yolda olan kim varsa Rabbim bekletmesin. Bizi mucizelerimize tez zamanda kavuştursun canım benim sağol😍😍🤲🏻🤲🏻💜

Öncelikle Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim arkadaşımızın niyetine olmak üzere daha sonra kendim ve diğer liste arkadaşlarımız için
11 istigfar
22 salavat
70 ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir
41 Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn
10 ayetel kursi
313 rabbiyesir
Okudum.

Allah Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim arkadasimizin dualarini en hayirli sekliyle kabul etsin, saglikla sihhatle evlat sahibi olsun. Evlatlari hayirli olsun, salih musluman olsunlar.

C Canangul133 arkadasimiz listeden cikmak istemis gunduz mesajinda ama bizler ona da okumaya devam edelim. Allah ogluna sifa versin en tez vakitte.

Allah kabul etsin hepimizin dualarını. Amin.
O güzel kalbinizi seviyim nasıl güzel dualar bunlar Allah razı olsun 🙏🌾

Aminn aminn aminnn canım beniimm😍😍🤲🏻🤲🏻 İnşallah bu haberi vermeyi bana Rabbim nasip etsin. Yürekten istiyorum :anneadayı: :dua::dua: Rabbim kat kat razı olsun💛

Adaşımm Allah razı olsun.Bu yolda olan kim varsa Rabbim bekletmesin. Bizi mucizelerimize tez zamanda kavuştursun canım benim sağol😍😍🤲🏻🤲🏻💜
Amin bugün bende hasta oldum yoksa kendim için her gün Meryem suresi okuyordum senin içinde okurdum ama Allah nasip ederse temizlendikten sonra senin niyetine de okucam Rabbim kabul etsin 🙏

Kızlar size bir sorum olacak,benim dört ay önce fibrokistler olduğunu öğrendim ve iki gündür çok ağrıyor iki göğsümde var brads 2 yazıyor yani birşeyler var iyi huylu rutin takip öneriliyor yazıyor.ve kolum çok ağrıyor koltuk altim regl oldum olabilir mi randevu aldım ama bu ağrılar yüzünden kolumu kaldıramıyorm sizce adet oldum diyemi ya

X