- 23 Ocak 2020
- 1.239
- 1.291
- Konu Sahibi redvelvetcake
aynen ya, hepinizden Allah razı olsun.Allah kabul etsin canım, ne guzel cuma gunune denk geldi hem de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ya, hepinizden Allah razı olsun.Allah kabul etsin canım, ne guzel cuma gunune denk geldi hem de
teşekkür ederim öğrendimm :) çok güzel bir topluluk oldu Allah razı olsun..günaydın canım etiket yapmak icin etiketleyecegin kisinin isminden önce @ isareti yapman gerekiyor sonra da arada bosluk bırakmadan ismi yazarsan etiketlemis olursun
okudum kızlar. Allah kabul etsin. C Canangul133 redvelvetcakeHerkese günaydın ve hayırlı cumalar Bugun C Canangul133 arkadasımıza okuyoruz
- zeynoyi
- redvelvetcake
- canangul133
- esragull
- slnn12345
- nillatte
- leftright
- imagination forever
- sendeanlarsn
- loyalty16
- agustos72
Allah razı olsun canım benim.okudum kızlar. Allah kabul etsin. C Canangul133
Allah hepsimizden razi olsun canim ne demekAllah razı olsun canım benim.
OkudumHerkese günaydın ve hayırlı cumalar Bugun C Canangul133 arkadasımıza okuyoruz
- zeynoyi
- redvelvetcake
- canangul133
- esragull
- slnn12345
- nillatte
- leftright
- imagination forever
- sendeanlarsn
- loyalty16
- agustos72
Bende okudum Rabbim C Canangul133 kardeşimizin kalbinden geçen tüm duaları kabul etsin ne niyetle okunduysa tez zamanda hayırlısıyla bu esmaların yüzü suyu hürmetine nasip etsinHerkese günaydın ve hayırlı cumalar Bugun C Canangul133 arkadasımıza okuyoruz
- zeynoyi
- redvelvetcake
- canangul133
- esragull
- slnn12345
- nillatte
- leftright
- imagination forever
- sendeanlarsn
- loyalty16
- agustos72
Seninde gönlüne sağlık canımBugunku okumamız tamamlandı. Hepinizin güzel gönlüne sağlık
canımSeninde gönlüne sağlık canım