Her gün birimiz için esma zinciri - ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir

Allah razı olsun senden emekle sabırla yönetiyorsun burayı,çok güzel bir şeye vesile oldun.Birbirimiz için Dua etmek ne büyük nimet, teşekkür ederim kendi adıma 🌺💐🌸💕
Allah razı olsun senden emekle sabırla yönetiyorsun burayı,çok güzel bir şeye vesile oldun.Birbirimiz için Dua etmek ne büyük nimet, teşekkür ederim kendi adıma 🌺💐🌸💕 @redvelvetcake

Liste olusturup her gün birimiz icin 70 tane ya Allah ya rahman ya rahim ya kavi ya kadir okuyalım. Ben bu duayı cok tecrube ettim, ne zaman o an ihtiyacım olsa cok muhtaç olsam bir mucizeye okurum ve Allah hep bir yerden yardım eder elini uzatır.

Liste icin bir sayı yok o sebeple bölmemiz toplamamız gereken bir durum da yok, her gün birinde olacak sıra ve listedeki diğerleri kisi bası 70 tane bu esma zincirini okuyacaklar. Allah dualarımızı en hayırlısıyla en hayırlı zamanda kabul etsin insallah. Katılmak isteyenler yazabılır, dua kısa olduğu icin de cok vakit almaz.

:KK54:Listemiz

1. redvelvetcake redvelvetcake
2. C Canangul133
3. E Esragull
Tekrar liste açılırsa beni de eklerseniz memnun olurum

Allah razı olsun senden emekle sabırla yönetiyorsun burayı,çok güzel bir şeye vesile oldun.Birbirimiz için Dua etmek ne büyük nimet, teşekkür ederim kendi adıma 🌺💐🌸💕
yaa canım🌺💐cok mutlu oldum bu guzel sözlere, Allah istemis demek ki beni vesile kılmıs🌸iyi ki katıldınız siz de, cok guzel olduk boyle 💕💕💕

1. zeynoyi -
  2. redvelvetcake - okundu
  3. canangul133 - okundu
  4. esragull
  5. slnn12345 - okundu
  6. nillatte - okundu
  7. leftright -
  8. imagination forever -
  9. sendeanlarsn -
  10. loyalty16 - okundu
  11. agustos72 - okundu

1. zeynoyi -
  2. redvelvetcake -
  3. canangul133 -
  4. esragull
  5. slnn12345 -
  6. nillatte -
  7. leftright -
  8. imagination forever -
  9. sendeanlarsn -
  10. loyalty16 -
  11. agustos72 -
Bugün ki okumamı da yaptım slnn12345 slnn12345 Rabbim gönlüne göre versin ne dileğin ve duan varsa okuduğumuz zikirleri vesile ederek sana kalbindekini nasip etsin 🙏🌾

tabii ki ben listemiz bittigi zaman sizi de etiketlerim. bu onumuzdeki pazar gunu listemizi olusturucam tekrar, ctesi son okumamızı yapıcaz, pazartesi de baslarız insallah💕
redvelvetcake redvelvetcake Oleeeey 💕 sabah aklımdan geçirdim bir daha ne zaman başlar ki Dua grubu diye üzülmüştüm çok mutlu oldum bunu okuyunca “sevgili yöneticimiz Allah’ta senin tüm işlerini rast getirsin inş.

redvelvetcake redvelvetcake Oleeeey 💕 sabah aklımdan geçirdim bir daha ne zaman başlar ki Dua grubu diye üzülmüştüm çok mutlu oldum bunu okuyunca “sevgili yöneticimiz Allah’ta senin tüm işlerini rast getirsin inş.
Valla bende katilmak isterim ne derseniz okuruz Allah in izniyle. Gercekten oyle Allah razi olsun grup yoneticimizden..

X