- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
- Konu Sahibi redvelvetcake
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canim hemde bu listemizle hep devam edebilriiz dualara
- zeynoyi -
- redvelvetcake - okundu
- canangul133 - okundu
- esragull - okundu
- slnn12345 - okundu
- nillatte - okundu
- leftright - okundu
- imagination forever - okundu
- sendeanlarsn - okundu
- loyalty16 - okundu
- agustos72 - okundu
Canım okudum kbkma işim vardı Rabbim gönlünü ferah versin inşallah rabbim kabul etsin inşallah Allah daim yüzünü güldürsun
Iyi geceler herkese yarin gorsuruz insallahbenim okumam tamamlandı, yarın C Canangul133 arkadasımıza okuyacagız sabah listeyi yazacagım, simdiden hepinize iyi geceler, yarın görusmek uzere
Allah senden razı olsun böyle bir dua ediyoruz birbirimizeKızlar hepınıze cok tesekkur ederim cok mutlu oldum, Allah razı olsun hepınızden
CanımAllah senden razı olsun böyle bir dua ediyoruz birbirimize
Günaydın arkadaşlar, hepinizden Allah razı olsun. Teşekkür ederim.Herkese günaydın ve hayırlı cumalar Bugun C Canangul133 arkadasımıza okuyoruz
- zeynoyi
- redvelvetcake
- canangul133
- esragull
- slnn12345
- nillatte
- leftright
- imagination forever
- sendeanlarsn
- loyalty16
- agustos72
Allah razı olsun kuzum.Günaydınn kızlar...
Canangul133 arkadaşımızın niyetine okudum.Ne muradı varsa Allahım kolaylıkla kavuştursun inş.
geceden bgnun niyetini yazmanız çok güzel olmuş.sabah namazdan sonra bakıp okudum.
Bir de etiket nasıl yapılıyor ? ben yapamıyorum kusura bakmayın ne olur
Allah razı olsun:)Günaydın kızlar canangül arkadaşım senin için okudum Allah dertlerine derman versin dileklerini de kabul etsin
günaydın canım etiket yapmak icin etiketleyecegin kisinin isminden önce @ isareti yapman gerekiyor sonra da arada bosluk bırakmadan ismi yazarsan etiketlemis olursunGünaydınn kızlar...
Canangul133 arkadaşımızın niyetine okudum.Ne muradı varsa Allahım kolaylıkla kavuştursun inş.
geceden bgnun niyetini yazmanız çok güzel olmuş.sabah namazdan sonra bakıp okudum.
Bir de etiket nasıl yapılıyor ? ben yapamıyorum kusura bakmayın ne olur
bende okudum:)
- zeynoyi
- redvelvetcake - okundu
- canangul133
- esragull
- slnn12345
- nillatte - okundu
- leftright
- imagination forever - okundu
- sendeanlarsn
- loyalty16 - okundu
- agustos72Ben
Allah kabul etsin canım, ne guzel cuma gunune denk geldi hem debende okudum:)