- 24 Ekim 2015
- 3.175
- 6.009
- Konu Sahibi redvelvetcake
- #1.081
Ben de kendim ve slnn12345 için okudum inşallah tüm dileklerimizi Allah kabul eder okuyan herkesten Allah razı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slnn12345 ve -loyalty rabbim kabul etsin inşallah ne sıkıntiz varsa ve niyetinizi rabbim kabul etsin inşallahBu sekilde guncelledim listemizin sıralamasını;
1. Onikiagustos -
@eczpinar00 -
2. H Huzurkokanmevsimler -
Z Zeynoyi -
3. slnn12345 -
-loyalty -
4. Nillatte -
Mavi_Eftelya -
5. dreamy07 -
@rainyy -
6. YagmurSendeanlarsn
C Canangul133 -
7. redvelvetcake -
@agustos72 -
8. @mandalina01 -
@mandalina02 -
9. E Esragull
@Leftright -
10. Tiniminimavihanim -
penyez83
slnn12345 ve -loyalty niyetine okudum Rabbim gönlünüzden geçen tüm duaları kabul eylesin okumuş olduğumuz zikir vesilesiyle gönlünüzü ferahlatsin inşallahBu sekilde guncelledim listemizin sıralamasını;
1. Onikiagustos -
@eczpinar00 -
2. H Huzurkokanmevsimler -
Z Zeynoyi -
3. slnn12345 -
-loyalty -
4. Nillatte -
Mavi_Eftelya -
5. dreamy07 -
@rainyy -
6. YagmurSendeanlarsn
C Canangul133 -
7. redvelvetcake -
@agustos72 -
8. @mandalina01 -
@mandalina02 -
9. E Esragull
@Leftright -
10. Tiniminimavihanim -
penyez83
Evet canım aynentam oldu simdi. Ben şimdiden bir sonraki dua icin düşünmeye başladım bir önerin olur mu ne okuyalım Ikıser ıkıse okuduğumuz ıcın cabuk ılerlıyoruz cunku2 kisi çıkınca, Tamam canım liste oluşmuş bu mesajı sonra gördüm
Hallettim canım böyle tam oldu tesekkurlerSorun yok ayirabilirsin nasıl kolayına gelirse
Listedrn çıktım mı acaba.Giremedim kaç gündür.Ama listeye alınırsam yetişirim size.namaste21 arkadaşımızı listeden çıkarmak durumundayım cunku ıkı gundur geri dönüş yapmadı ve dualara katılmadı. Uzgunum
Şimdi gördüm yunus duası okunuyor.canım aslında yarın acıklıcaktım ama simdi yazayım o zaman, her gun kisi bası 41 tane yunusun duası yani Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn diye dusundum. yani her birimiz 41 adet okuyacagız, toplam bir sayı olmayacak, ilk duamızdaki gibi aynı orada da her gun kisi bası 70 tane okuyorduk simdi de her gun 41 tane. ben sınav basvurusunu kacırdıgımın farkında olmayıp bosa calısırken bana aynı hafta is teklifi geldigi zaman yunusun duasını okudugumuz bır dua listesine katılmıstım, ve o duadan sonra bır kisi de hamile kalmıstı, o yuzden mucizelerine cok inanıyorum, hepimiz de insallah tecrube edelim istiyorum