- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.453
-
- Konu Sahibi redvelvetcake
Başın sagolsun mekanı cennet olsunKızlar hayırlı geceler birkaç gündür anlık yoğunluklarım oluyor,cenazem de vardı. Şu iki gün sizlere külfet oldu verdiğiim söz kusura bakmayın.
Üniv deki en yakın arkadaşım.Başın sagolsun mekanı cennet olsunneyiniz oluyordu acaba
Aaa çok üzüldüm gencti ozamanÜniv deki en yakın arkadaşım.Sağ olun.
Cok üzüldüm. Başınız sagolsun mekani cennet olsun insallah. Allah ailesine ve siz yakınlarına sabır versin.Üniv deki en yakın arkadaşım.Sağ olun.
Canım benım hep yardıma koşuyorsun Allah razı olsun sendenEksik kalan iki arkadasimiz adina okudum 20 tane. Allah kabul etsin canimredvelvetcake
Canım zor olursa söyle lütfen hepımız tamamlamak icin okuyabılırız yerıne daha önce de teklıf ettim bılıyorsunKızlar hayırlı geceler birkaç gündür anlık yoğunluklarım oluyor,cenazem de vardı. Şu iki gün sizlere külfet oldu verdiğiim söz kusura bakmayın.
Allah senden de razi olsun canim sen de bitanesin her gun bizim dileklerimiz icin grubu toparliyorsun sen de bitanesijCanım benım hep yardıma koşuyorsun Allah razı olsun sendenBitanesin
Teşekkür ederim çok sağ olunCok üzüldüm. Başınız sagolsun mekani cennet olsun insallah. Allah ailesine ve siz yakınlarına sabır versin.
Biliyorum biliyorum canım. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım bundan sonrası için. Çok teşekkür ederimCanım zor olursa söyle lütfen hepımız tamamlamak icin okuyabılırız yerıne daha önce de teklıf ettim bılıyorsunBöyle dönemlerde dua okumalarının cok iyi geldiğine inanıyorum, Allah yardımcın olsun canım
Teşekkür ederimAaa çok üzüldüm gencti ozamanAllah ailesine sevdiklerine sabır versin. Bizde derdimiz var diye üzülüyoruz ölüme çare yok işte çok zor bi durum Rabbım günahlarını affetsin
Okudum canım